reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
my wczoraj bylismy na festynie z pracy mojego J w swierklanach :-) bylismy w domu dopiero wieczorem , mały szalał w basenie z piłkami, jezdzil na autkach i skakal na trampolinie :-) super dzien mimo nie za bardzo fajnej pogody, za to dzisiaj lepsza jest i trzeba sie gdzies wybrac :-)

Cześć dziewuszki! :-)
Siedzę sobie sama, mam troszkę czasu dla siebie :-). Mąż pojechał po Karolinkę do teściowej, wczoraj świętowaliśmy naszą 5 rocznicę ślubu :-).

Co do rowerka Karolinki to już ma większy, dziś będzie próba generalna :-). Mąż zniósł ze strychu rower z kółkami 16" po moim siostrzeńcu, jest w dużo lepszym stanie niż ten mniejszy. Karolinka powinna być zadowolona :-).

Hejo mamki :)) Dzien zaczal sie wspaniale :)) Slonko nam do pokoju zawitalo :))
Znowu pranko tym razem posciele i dywaniki musze wyprac Pozniej zajac sie troszke soba Mala zajmuje sie soba na macie :) Jakis spacerek i hmm moze jakis filmik z Daminoo dobra kolacyjka :))

Milego dzionka zycze mamki :))

Hejo,
A ja po weekendowym wypadzie na zawody z moim mężulkiem, wyjechalismy juz w czwartek do urokliwego miasteczka za Białymstokiem zwanym Supraślem... najedlismy się kartaczy,babek i kiszek ziemniaczanych...jedyny minus to obrzydliwe zjadliwe komary TYGRYSIE...MASAKRA...nie pomagały żadne offy i brosy i inne temu podobne przeciwkomarowe dziadostwa,trzeba było je zabic wszsystkie a to bylo niemożliwe albo przeczekać ich czas kiedy żerują.... masakra mówię Wam... ale okolice prześliczne...domki wszystkie, no może 90% z drewna z okiennicami i typowo polskie ogrody, dzikie, pełne drobnych słonecznikow, hibiskusów, i innych ślicznych roślin...piękne zadbane cerkwie i Ci bardzo sympatyczni ludzie... mielismyy jedną przygodę z noclegiem ale to już całkiem inna historia do opowiedzenia osobiście..
Sylcia miło mi Cię widzieć u nas, mam nadzieję że się zadomowisz :)) ., sorki widzę że Ty już chyba u nas czujesz się całkiem dobrze :))
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dzionka i zmykam do zwykłych dziennych obowiązków, na które nie mam wcale a wcale ochoty ale co zrobić...jak trzeba to zrobić..
papatki i do zobaczyska :))

reklama
Do góry