reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
my wczoraj bylismy na festynie z pracy mojego J w swierklanach :-) bylismy w domu dopiero wieczorem , mały szalał w basenie z piłkami, jezdzil na autkach i skakal na trampolinie :-) super dzien mimo nie za bardzo fajnej pogody, za to dzisiaj lepsza jest i trzeba sie gdzies wybrac :-)

Cześć dziewuszki! :-)
Siedzę sobie sama, mam troszkę czasu dla siebie :-). Mąż pojechał po Karolinkę do teściowej, wczoraj świętowaliśmy naszą 5 rocznicę ślubu :-).

Co do rowerka Karolinki to już ma większy, dziś będzie próba generalna :-). Mąż zniósł ze strychu rower z kółkami 16" po moim siostrzeńcu, jest w dużo lepszym stanie niż ten mniejszy. Karolinka powinna być zadowolona :-).

Hejo mamki :)) Dzien zaczal sie wspaniale :)) Slonko nam do pokoju zawitalo :))
Znowu pranko tym razem posciele i dywaniki musze wyprac Pozniej zajac sie troszke soba Mala zajmuje sie soba na macie :) Jakis spacerek i hmm moze jakis filmik z Daminoo dobra kolacyjka :))

Milego dzionka zycze mamki :))

Hejo,
A ja po weekendowym wypadzie na zawody z moim mężulkiem, wyjechalismy juz w czwartek do urokliwego miasteczka za Białymstokiem zwanym Supraślem... najedlismy się kartaczy,babek i kiszek ziemniaczanych...jedyny minus to obrzydliwe zjadliwe komary TYGRYSIE...MASAKRA...nie pomagały żadne offy i brosy i inne temu podobne przeciwkomarowe dziadostwa,trzeba było je zabic wszsystkie a to bylo niemożliwe albo przeczekać ich czas kiedy żerują.... masakra mówię Wam... ale okolice prześliczne...domki wszystkie, no może 90% z drewna z okiennicami i typowo polskie ogrody, dzikie, pełne drobnych słonecznikow, hibiskusów, i innych ślicznych roślin...piękne zadbane cerkwie i Ci bardzo sympatyczni ludzie... mielismyy jedną przygodę z noclegiem ale to już całkiem inna historia do opowiedzenia osobiście..
Sylcia miło mi Cię widzieć u nas, mam nadzieję że się zadomowisz :)) ., sorki widzę że Ty już chyba u nas czujesz się całkiem dobrze :))
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dzionka i zmykam do zwykłych dziennych obowiązków, na które nie mam wcale a wcale ochoty ale co zrobić...jak trzeba to zrobić..
papatki i do zobaczyska :))

reklama
Do góry