reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
CZEŚĆ CZOŁEM, DZIŚ WIECZOREM!!!
no proszę jak to przypadkiem mozna na taki wątek wejść ;D
melduję : wojkowice....
znam niektóre- niestety nie osobiście, ale pewnie to się zmieni niebawem
a teraz paciu paciu bo oczka się kleją :D
brej nocki

reklama
ja sie melduje po krótkirj nieobecności ale wakacjowałyśmy sie u dziadka  :D

Witam nową maminkę !!
Kasia, Oliwka przeprowadziłyscie sie??? ale fajnie bo tu duzo Ślązaczek a na naszym wątku tak kameralnie  ;D ale ciesze sie ze w koncu ktos z pobliska ;D

Super zdj i a dzieciaczki prześliczne !!!!

Sandroska teraz jak Cie zobaczyłam to juz nie umiem sobie przypomniecjak wyobrazałam sobie Ciebie, ale na pewno inaczej i tak troche jakby poważniej  ;D kurde nie umiem napisac !

to ja tez zdj sie chwalę
moja najnowsza minka
img05467nh.jpg

no daj sie pogłaskać
img04519fx.jpg

i z ostaniej lekcji
trzecia lekacja !!! tak juz umiem nura dac do wody
21zl.jpg

15js.jpg

Lilith pisz często bo my tu sie martwimy jak nie piszesz !!

Kaśka kolejna dzidzia zbliza sie WIELKIMI kroczkami !! trzymam kciuki !

Hej!
Ale Liwia zadowolona z taplania się w wodzie :)

kika witaj na wątku ślązaczek, ja Ciebie znam z październikowego wątku, ale tam się za dużo dzieje i nawet nie próbuję być na bieżąco :)

sandros o rany :o czego Ty się musisz uczyć !! Podziwiam !! Mnie się nie udało nic napisać, natomiast wdrożałam się w temat

kaśka izka czekam już na Wasze maleństwa, trzymajcie się dzielnie :)

Godz 19.00 -ćwiczymy dziewczyny- obecność obowiązkowa :)

justyna jak patrzę na te zdjęcia to aż nie mogę wytrzymać kiedy pójdę z małą na basen :)

izka-mummy-to-be i kaśka76 kurcze,już na wylocie!! :D acha, kaśka76 ja też w dziewiątym miesiącu odstawiłam lek (no-spę) myślałam że zaraz coś zacznie się dziać ale u mnie małej było za dobrze ;) wcale jej się nie chciało wychodzić :)

witam kika77 :)

kurcze Mamuski, jak ja Wam zazdroszcze malenstw przy sobie, dzis przez cala noc mialam dziwne bole, no i troche z rana, a teraz znowu nic, najgorsze to czekanie. Dzis wizyta u lekarza, zobaczymy jak sie to skonczy:) Dam znac:)
A co do basenu, czy moze w Tychach tez sa prowadzone zajecia dla dzieciatek??? Chetnie bym pochodzila z Karolkiem - jak w koncu zdecyduje sie wyjsc na swiat:)

mmm nio jest co dzwigac, po calym dniu to mam dosc hihi :) ale z kregoslupem spoko nic nie boli :D a co do cwiczen to sama nie wiem bo straszny leniuszek jestem :p i jak sie z niunia wybawie w ciagu dnia to juz mi sie nic nie chce :) ale bede miec to na uwadze i jak cos to dam Wam znac :D Pozdrawiamy

reklama
Kasia178 swietna masz dzidzie i jaki ladny chlopczyk, a jakie superowe minki :D :D swietnie !!!! Zasypoj nas dalej swietne zdjecia czekamy na nastepne !!!!! Przypomnialam sobie jak moja miala miesiac i byla taka kruszynka :D :D

Do góry