reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam laseczki :) U nas wszystko dobrze. Sandrunia zdrowiutka, a to najwazniejsze :D bawi sie calymi dniami smieje sie cala buzia na glos, ze az piszczy i krzyczy z radosci :D Na brzuszku troszke polezy ale szybko sie nudzi juz zaczyna podnosic sie na wyprostowanych raczkach :) Leniwiec moj nie hcce sie uczyc przekrecac z brzuszka na plecki i odwrotnie ale chyba przyjdzie jeszce na to czas. Bawie sie z nia trzyma jej nozki i raczki i raz na jeden boczek, a raz na drugi i bardzo sie jej to spodobalo smieje sie w nieboglosy i zaczyna sama sie tak krecic :) a oprocz tego to mamy klopoty z zalozeniem pieluszki bo mostki robi hihi :) Wazy 7600gr :) moje malenstwo :D Pozdrawiam wszystkich

Koreczek, dzięki za dopisanie nas do listy :)
Mmm i Karolinna, ja dołączam się do ćwiczeń, ale od jutra ;) dziś za późno przeczytałam Wasze posty i nie zdążę, hehe- nie chce mi się dziś przyznaję ::)

Wklejam zdjęcia mojego szkraba- zasypię Was nimi ::)

Śpię sobie słodko...
bartekz040485pq.jpg

No to jedziemy! W drogę :)
bartekz040555cq.jpg

Taką mam blond czuprynkę O0
bartekz040611js.jpg

A taki jestem duży!!
bartekz040915go.jpg

Znowu mama z aparatem- zapozuję :D
bartekz041289ng.jpg

Nawet w bieliźnie mnie przyłapali!!
bartekz041423iw.jpg

Zrobię minkę ::)
bartekz041459xy.jpg

Co ta mama do mnie mówi?? ???
bartekz041570za.jpg

Co ja robię tu?? ??? :o
bartekz041637lu.jpg

Witam,

Wszystkie zdjecia super. Dzieciaczki rosna.

Ja to zabieram sie do pracy i nauki. Tak mi te dwa dni weekendu daly popalic, a za dwa tygodnie to ja chyba na czterech bede chodzic, bo teraz to cwiczenia organizacyjne, a za dwa tygodnie to bedzie cza sie juz produkowac  ::)

Sonia dostala w sobote od mojej kumpeli z uczelni kotka, ktorego jak przycisnie za lapke to mialczy, wszystko super, ale Sonia z nim spi w nocy i o ile jej to nie przeszkadza, to ja mam nieprzespane noce  :(

Lilith, pamietamy o Tobie, a przynajmniej ja. Zawsze mysle o Tobie jak z Sonia ogladamy ksiazeczki ze zwierzatkami.

Kasia178 zdjeciatka super. Swietnie wyglada ze smokiem ;)

Gdzie sie podziala Frezja, od czasow spotkania nie odzywa sie...

Pozdrawiam,

To znowu ja. Meelduję że już po ćwicniach, pewnie sama ćwiczyłam ??? Grzesiowi najbardziej podobał się rowerek :) jutro ubiorę bardziej kolorowe skarpetki :) i koci grzbiet- robiłam to ćwiczenie nad nim jak głowa szła na dół to łaskotałam go włosami :laugh:

kasia zdążyła byś, ale lenistwo Cię ogarnęło ::) a to na Ciebie czekałyśmy :) Bartoszek -śliczny blondasek :)

martusia mamy co dźwiagać ;) jak stan Twojego kręgosłupa. Może dołączysz się do grupy ćwiczących -"prężnie" działająca grupka ;) . Sandra śliczna dziewczynka, kolor oczu ma taki jak Ty :)

sandros cierpliwości i wytrwałości w nauce i pracy. Czego Ty się tak dużo uczysz ?? Ja się dzisiaj zabieram za I-szy rozdział mojej pracy :) -ciekawe jak mi pójdzie :)

lilith ja też o Tobie nie zapomniałam przecież Twoją ciążę przeżywamy tu od pierwszych tygodni. Nie martw się proszę Cię bardzo bo przecież to tez wpływa na Twoje Maleństwo :)

o kurcze, mmm myślałam że od jutra bo czekaliśmy na kasię178 ::) jutro się stawię na macie o 19.00 :) ale te ćwiczenia są spox,jak wcześniej pisałam nożyce mało mnie nie powaliły ;) za to lubiałam koci grzbiet :) parę dni i ból pleców jak ręką odjął :)

sandros uch,ile nauki! a co do kotka ;) to ktoś musi pocierpieć żeby ktoś inny miał przyjemność ;D

kasia178 Bartoszek super :) mój mąż powiedział że po buźce widać że będzie rozrabiaką ;D

martusia tak,najważniejsze że dzidzie są zdrowe!! już tyle waży Twoje szczęście ! :o ;D

izka-mummy-to-be co u Ciebie moja droga ? mało coś piszesz o sobie i dzidzi w brzuszku... ::) jesteś

miłej nocy dziewczyny :-*

Witam,

MMM co do nauki... Wiec:
polska za czasow Augusta II, historia slaska w XV w, reformacja w Angli, podstawowe zagadnienia z prawoznastwa, znajomosc archiwow w Polsce i podstawowych pojec archiwalnych, no i lokacje na prawach niemieckich, polskich, .... w Polsce w XV - XVI w.
Do tego wlasnie zaczelo mi sie seminarium i za tydzien dostane temat, a za dwa musze przyniesc juz pierwsza bibliografie.
Powodzenia w pisaniu pracy.

Pozdrawiam,

karolinna, sorki Slonko ale jakos taka zakrecona jestem, noc z piatku na sobote spedzilam w szpitalu myslac ze to juz:)
W sobote popoludniu wyprosilam wypisanie mnie ze szpitala bo jakos akcja stanela, rozawrcie mam na 1,5 (teraz moze juz wiecej) i szyjka krotsza o 50%, lekarz powiedzial ze teraz to w sumie w kazdej chwili wiec wyczekujemy z mezem skurczy. Pod wieczor bylismy w sklepie na zakupach i mialam skurcze co 10 minut wrocilismy do domu i jakos cisza, oj jak ja bym juz chciala aby Karolek przyszedl JUZ na swiat.
Jutro mam wizyte u lekarza i pewnie bede miala USG wiec oby sie cos wyjasnilo - no chyba ze do tego czasu urodze:p
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i obiecuje sie odzywac czesciej!!!

reklama
ja byłam dziś u gina. o 22 biorę OSTATNI RAZ FENOTEROL. i albo Fasola bedzie jutro z nami albo posiedzi do marca. w razie gdyby były jakieś skurcze to mamy jechać do szpitala. jestem dogadana z lekarzem do cc na pełnej narkozie. i na szczęście ma jutreo dyżur.
z drugiej strony mam nadzieję, że Kiciorkowi jeszcze bedzie dobrze u mnie w brzuszku przez tych kilka dni do marca. bedę dziś z Fasolą w nocy gadać coby sobie jeszcze posiedziała w brzucholku.

Do góry