reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Witam laseczki :) U nas wszystko dobrze. Sandrunia zdrowiutka, a to najwazniejsze :D bawi sie calymi dniami smieje sie cala buzia na glos, ze az piszczy i krzyczy z radosci :D Na brzuszku troszke polezy ale szybko sie nudzi juz zaczyna podnosic sie na wyprostowanych raczkach :) Leniwiec moj nie hcce sie uczyc przekrecac z brzuszka na plecki i odwrotnie ale chyba przyjdzie jeszce na to czas. Bawie sie z nia trzyma jej nozki i raczki i raz na jeden boczek, a raz na drugi i bardzo sie jej to spodobalo smieje sie w nieboglosy i zaczyna sama sie tak krecic :) a oprocz tego to mamy klopoty z zalozeniem pieluszki bo mostki robi hihi :) Wazy 7600gr :) moje malenstwo :D Pozdrawiam wszystkich

Koreczek, dzięki za dopisanie nas do listy :)
Mmm i Karolinna, ja dołączam się do ćwiczeń, ale od jutra ;) dziś za późno przeczytałam Wasze posty i nie zdążę, hehe- nie chce mi się dziś przyznaję ::)

Wklejam zdjęcia mojego szkraba- zasypię Was nimi ::)

Śpię sobie słodko...
bartekz040485pq.jpg

No to jedziemy! W drogę :)
bartekz040555cq.jpg

Taką mam blond czuprynkę O0
bartekz040611js.jpg

A taki jestem duży!!
bartekz040915go.jpg

Znowu mama z aparatem- zapozuję :D
bartekz041289ng.jpg

Nawet w bieliźnie mnie przyłapali!!
bartekz041423iw.jpg

Zrobię minkę ::)
bartekz041459xy.jpg

Co ta mama do mnie mówi?? ???
bartekz041570za.jpg

Co ja robię tu?? ??? :o
bartekz041637lu.jpg

Witam,

Wszystkie zdjecia super. Dzieciaczki rosna.

Ja to zabieram sie do pracy i nauki. Tak mi te dwa dni weekendu daly popalic, a za dwa tygodnie to ja chyba na czterech bede chodzic, bo teraz to cwiczenia organizacyjne, a za dwa tygodnie to bedzie cza sie juz produkowac  ::)

Sonia dostala w sobote od mojej kumpeli z uczelni kotka, ktorego jak przycisnie za lapke to mialczy, wszystko super, ale Sonia z nim spi w nocy i o ile jej to nie przeszkadza, to ja mam nieprzespane noce  :(

Lilith, pamietamy o Tobie, a przynajmniej ja. Zawsze mysle o Tobie jak z Sonia ogladamy ksiazeczki ze zwierzatkami.

Kasia178 zdjeciatka super. Swietnie wyglada ze smokiem ;)

Gdzie sie podziala Frezja, od czasow spotkania nie odzywa sie...

Pozdrawiam,

To znowu ja. Meelduję że już po ćwicniach, pewnie sama ćwiczyłam ??? Grzesiowi najbardziej podobał się rowerek :) jutro ubiorę bardziej kolorowe skarpetki :) i koci grzbiet- robiłam to ćwiczenie nad nim jak głowa szła na dół to łaskotałam go włosami :laugh:

kasia zdążyła byś, ale lenistwo Cię ogarnęło ::) a to na Ciebie czekałyśmy :) Bartoszek -śliczny blondasek :)

martusia mamy co dźwiagać ;) jak stan Twojego kręgosłupa. Może dołączysz się do grupy ćwiczących -"prężnie" działająca grupka ;) . Sandra śliczna dziewczynka, kolor oczu ma taki jak Ty :)

sandros cierpliwości i wytrwałości w nauce i pracy. Czego Ty się tak dużo uczysz ?? Ja się dzisiaj zabieram za I-szy rozdział mojej pracy :) -ciekawe jak mi pójdzie :)

lilith ja też o Tobie nie zapomniałam przecież Twoją ciążę przeżywamy tu od pierwszych tygodni. Nie martw się proszę Cię bardzo bo przecież to tez wpływa na Twoje Maleństwo :)

o kurcze, mmm myślałam że od jutra bo czekaliśmy na kasię178 ::) jutro się stawię na macie o 19.00 :) ale te ćwiczenia są spox,jak wcześniej pisałam nożyce mało mnie nie powaliły ;) za to lubiałam koci grzbiet :) parę dni i ból pleców jak ręką odjął :)

sandros uch,ile nauki! a co do kotka ;) to ktoś musi pocierpieć żeby ktoś inny miał przyjemność ;D

kasia178 Bartoszek super :) mój mąż powiedział że po buźce widać że będzie rozrabiaką ;D

martusia tak,najważniejsze że dzidzie są zdrowe!! już tyle waży Twoje szczęście ! :o ;D

izka-mummy-to-be co u Ciebie moja droga ? mało coś piszesz o sobie i dzidzi w brzuszku... ::) jesteś

miłej nocy dziewczyny :-*

Witam,

MMM co do nauki... Wiec:
polska za czasow Augusta II, historia slaska w XV w, reformacja w Angli, podstawowe zagadnienia z prawoznastwa, znajomosc archiwow w Polsce i podstawowych pojec archiwalnych, no i lokacje na prawach niemieckich, polskich, .... w Polsce w XV - XVI w.
Do tego wlasnie zaczelo mi sie seminarium i za tydzien dostane temat, a za dwa musze przyniesc juz pierwsza bibliografie.
Powodzenia w pisaniu pracy.

Pozdrawiam,

karolinna, sorki Slonko ale jakos taka zakrecona jestem, noc z piatku na sobote spedzilam w szpitalu myslac ze to juz:)
W sobote popoludniu wyprosilam wypisanie mnie ze szpitala bo jakos akcja stanela, rozawrcie mam na 1,5 (teraz moze juz wiecej) i szyjka krotsza o 50%, lekarz powiedzial ze teraz to w sumie w kazdej chwili wiec wyczekujemy z mezem skurczy. Pod wieczor bylismy w sklepie na zakupach i mialam skurcze co 10 minut wrocilismy do domu i jakos cisza, oj jak ja bym juz chciala aby Karolek przyszedl JUZ na swiat.
Jutro mam wizyte u lekarza i pewnie bede miala USG wiec oby sie cos wyjasnilo - no chyba ze do tego czasu urodze:p
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i obiecuje sie odzywac czesciej!!!

reklama
ja byłam dziś u gina. o 22 biorę OSTATNI RAZ FENOTEROL. i albo Fasola bedzie jutro z nami albo posiedzi do marca. w razie gdyby były jakieś skurcze to mamy jechać do szpitala. jestem dogadana z lekarzem do cc na pełnej narkozie. i na szczęście ma jutreo dyżur.
z drugiej strony mam nadzieję, że Kiciorkowi jeszcze bedzie dobrze u mnie w brzuszku przez tych kilka dni do marca. bedę dziś z Fasolą w nocy gadać coby sobie jeszcze posiedziała w brzucholku.

Do góry