reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
karolinnko ja też czekam na sygnała do ćwiczeń co powiesz na 9.30? codziennie, kasia dolaczysz sie, (na Ciebie czekalysmy :)) a moze jeszcze ktoras z mam ma jeszcze ochote?

reklama
Grześ dzisiaj całowany pod paszką :) śmiał się na głos, a włożony do fotelika nogami się opiera podnosi pupę do góry i się zsuwa- muszę go już zapinać :) :) bo mi zleci

Hmmm.... wirtualna solidarność do ćwiczeń :)?? Z chęcią sie dołączę, ale termin raczej wieczorny:). No chyba , żeby tak w pracy... :D ??? Powiem Wam, że jakos sama nie potrafię się zmobilizować. Z może macie jakąś dietkę cudowną (tak na wspomaganie tych ćwiczeń)?? Muszę też odchudzić męża, bo się roztył jak nie wiem co... no i oczywiście mnie obwinia za to ;), że to niby te obiadki itd.... No i muszę coś wprowadzic w nasze życie, bo tak to tylko przybywa i przybywa tego cielska :D. Poratujcie nas grubasów proszę... :D

A! No i powiem Wam, że Mateuszek fika już nieżle. Ciężko już go upilnować, a zostawić samego to juz nie ma mowy! Przewraca się na brzuszek, zbiera się do siadania, a jak sie smieje już głośno, no i grucha tak dużo... mój gołąbeczek kochany...

Wyobrażacie sobie jak to było gdy ich nie było??? Ja nie. Wydaje mi się, że wtedy to życie było jakieś puste. Kobieta musi chyba poczekac na "bycie matką", żeby zacząć żyć "na nowo" i to w zupełnie innych hierarchiach.
Ale mi się wzięło na filozofowanie... to chyba dlatego, że mój Aniołek najdroższy jest tak daleko, no a ja - niestety - muszę tu siedzieć :(. Byle do 13.15.....

mmm mi też bardziej pasuje na wieczór,zastanów się i daj znać czy zmienisz decyzję :) a moja niunia już od tyg się smieje a pierwszy raz zaśmiała się jak mój mąż ją rozśmieszył ruszając dziwnie rękoma(strasznie lubi patrzeć na dłonie),ale byłam w szoku jak się zaśmiała :o zaczęliśmy się z mężem śmiać a ona zaczęła nam wtórować :o przyznam szczerze że się popłakałam :-[ a i w kąpieli też łatwo ją pogilgotać pod pachami lub po bokach brzuszków ;D (ale nie robimy tego specjalnie ;) )

beatko78 hm,niestety nie znam żadnej super diety :( a chętnie bym postosowała :) jedyne co teraz ograniczam ze względu na karmienie to smażone potrawy( w ogóle) i ostre. Widzę że piszesz z pracy :D miłej roboty życzę :) żeby szybko Ci zleciało :)

Beatko no to może poczekamy na Ciebie ? Musze wygrzebac ten adres co kiedys podawala Karolinna. Musimy ustalic godzine, a potem sprawdzac liste obecnosci ;) Postępy naszych dzieci cieszą tak bardzo że nie da się tego wyrazic słowami.

Grześ się jeszcze nie przewraca, tłumaczę to sobie tym że jest za ciężki i musi nabrać siły- ostatnia waga z 2.02 to 7640g , ale nóżki ma silne i mostki ulozony na brzuszku juz robi :)

no to wieczorem tylko o której Wam pasuje? Ja prawde mowiac wieczorem to sie juz bardzo leniwa robie, ale sie zmobilizuje :) Do wieczora sie zgadamy ;) (mam nadzieję)

mmm nie szukaj ;) to jest ta stronka z ćwiczeniami :) to może koło 19.00 godz?

beatko78 bardziej mi chodziło o to ile trwa macierzyński,tzn 16 tyg ? a co do odchudzania to zanim zaszłam w ciążę stosowałam coś takiego że nie jem po godz 18.00 i nawet kiedy w dzień jadłam sporo to samo to nie jedzenie wieczorem pozowliło mi zrzucić tak ze 2 kg :)

słoneczko nieśmiało wygląda zza chmur :) a Lenka w końcu położyła się spać,uff,bo płakała strasznie.

1. martusia_78 14.09.2005 córka - Sandra Wojkowice
2. Madzia 09.11.2005 córka- Julia Chorzów
3. 16.15.2005 córka – Natalka Tychy
4. Beata 03.10.2005 syn – Mateusz
5. Mmm 24.10.2005 syn – Grześ Sosnowiec
6. Mokkate 21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna 1.12.2005 córka -Lena Katowice
8. izka-mummy-to-be Tychy
9. Koreczek83 18.08.2005 córka – Daria Piekary śląskie
10.sandros 14.10.2004, córka- Sonia Tychy
11. diablica2 22.11.2006 syn Alek Wodzisław
12. oliwka29 29.03.2005 córka - Oliwka Wodzisław
13. chochlik Maciek wrzęsień (16lat) i Gosia maj (14lat)
14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach

reklama
Do góry