reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej...widze ze zapomnialyscie o mnie:(:(
ja znow sie nie odzywalam bo mialam klopoty z tym przeziebieniem-jeszcze boli gardelko i z mezulkiem...
w czwartek wybieram sie do ordynatora pogadac i umowic na wizyte pozniej:) mam nadzieje ze mnie uspokoi:):)
Mala znow sie wierci i znow wypycha na zewnatrz a nie do srodka:)

ostatnio mialam tez straszne bole pepka...kiedys wam juz o nich pisalam ale teraz gdy mala urosla wiem ze to ona go wypycha i dlatego tak boli...ostatnio w nocy tak sie wcisla ze nie szlo jej za nic przesunac i az oddychac nie moglam...bolalo okrutnie:(

Zdjecia z imprezki super!!!szkoda ze mieszkam tak daleko...:(:(

reklama
1. martusia_78       14.09.2005   córka - Sandra              Wojkowice
2. Madzia            09.11.2005  córka- Julia               Chorzów
3.                     16.15.2005 córka – Natalka            Tychy
4. Beata              03.10.2005  syn – Mateusz
5. Mmm              24.10.2005 syn – Grześ                 Sosnowiec
6. Mokkate          21.05.1996 córka - Daria, w marcu II
7. karolinna          1.12.2005   córka -Lena                  Katowice
8. izka-mummy-to-be                                               Tychy
9. Koreczek83       18.08.2005  córka – Daria               Piekary śląskie
10.sandros           14.10.2004, córka- Sonia                 Tychy
11. diablica2          22.11.2006 syn Alek                      Wodzisław
12. oliwka29          29.03.2005 córka - Oliwka              Wodzisław
13. chochlik                Maciek wrzęsień (16lat)    i    Gosia maj (14lat)

14. Kasia178 18.01.2006 r. syn- Bartosz Gliwicach

Dziewczyny bardzo prosze o uzupelnienie i dopisywanie sie do listy albo chociaz podawanie danych to ja bede uzupełniac :p

Witam,

Chochlik, piatki to faktycznie masz urwanie glowy. Jak to mowia, im dzieci wieksze, wiecej klopotow...

Ja od jutra znow uczelnia, dwa dni od 8 do 19:30, jejku jak ja to wytrzymam, po takim odpoczynku ::)

Pozdrawiam,

hej dziewczyny :)

troszkę nie pisałam...wybaczcie. Dziękuję za pamięć aż mi się cieplutko zrobiło na sercu :)

dziś przychodzą teście...więc domyślacie się jaki mam humor ::)

i chyba zaraz skoczymy na spacerek bo śliczna pogoda :) w końcu widać niebieskie niebo! :o :)

sandros miłego uczenia się :)

diablica2 moja dzidzia też listopadowa chociaż urodziła się w grudniu ;) :) witam sewrdecznie na wątku :) Aleksander prezentuje się [przystojnie na suwaczku :)

oliwka też witam a córcia... lala jak malowana :D

koreczku widzę że lista nabiera kształtów i wydłuża się z dnia na dzień :)

mokkate fotka super :) i avatarek widzę się zmienił :) rozgryzłaś to zmniejszanie zdjęć? bo można też zmniejszyć od razu na stronce żabki tam jest taka opcja :)

beatko78 cieszę się że dobrze Ci idzie w pracy :) a ile czasu trwa macierzyński po porodzie ? bo chyba 2 tyg przed skończeniem trzeba złożyć podanie o urlop wychowawczy,tak ? bo ja chciałam złożyć i nie orientuję się za zbytnio.

my już po spacerku :) pogoda prześliczna, i ludzie są jacyś milsi dla siebie ;D dziś pierwszy raz weszłam do sklepu z wózkiem :) polecam dziś specry wszystkim :) czasem można natrafić na czarny chodnik ;) a i uważajcie pod blokami bo leje się woda że szok ;)

kilka fotek
taka ze mnnie skejciara
6miesiac3507as.jpg

zaczepiam mojego kuzyna
6miesiac6642kn.jpg

już prawie sama stoje
6miesiac6792mf.jpg

:)
6miesiac6972ih.jpg

Witajcie :) Ale dziś piękna była pogoda może już wiosna idzie :laugh: :laugh: :laugh:
Też byliśmy dziś na spacerku. Pozdrawiamy i całujemy :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
obrazek0452dq.jpg

reklama
czesc

No my chyba juz tu nie mamy nic do robienia :( Wiec pozdrawiam i uciekam nadrabiac zaleglosci , nie mam czasu ostatnio, wiec i opowiadac nie ma czym.
Dzieki za pamiec pa

Do góry