reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to Wam pozazdrościłam ślicznych zdjęć ;)

a oto Grześ w nieudanych próbach podnoszenia głowy
:-* :-* :-* :-* :-*
grzes170to.jpg

grzes189lt.jpg

aga77 pisze:
czesc

No my chyba juz tu nie mamy nic do robienia :( Wiec pozdrawiam i uciekam nadrabiac zaleglosci , nie mam czasu ostatnio, wiec i opowiadac nie ma czym.
Dzieki za pamiec pa
aga nie denerwuj mnie !! Pisz cokolwiek, my się martwimy o Was jak tu nie zaglądasz. Specjalne buziaki dla Was

reklama
jak mozna tez sie dopisuje do listy!!
LILITH narazie termin na 4 maj coreczka-Leah i jestem z bielska-bialej wiec daleko...
a tu i tak wszyscy o mnie zapominaja:(
ja popadam w straszna depresje jaka:(:(ale nie bede pisac i zanudzac...

zdjecia sliczne i tak duzo!!!!:):)

hej!!

Nie było mnie parę dni bo miałam mały kryzys ale już wszystko ok.
Mokkate i Sandros, dziękuję w imieniu Bartoszka za życzenia z okazji skończenia 4 tygodni:) miło, że pamiętałyście :)

Byliśmy na wizycie, mały waży 4140g (opuszczając szpital ważył 3260g) więc zdaniem pani doktor ladnie przybrał, wszystko jest z nim ok, pochwaliła, że ładny i zadbany :) miła i dokladna pediatra a trochę się jej bałam :) na wizycie bartuś nie płakał tylko strasznie był zdziwiony co z nim się robi, uniósł jedną brew i oczami wielkości złotowki bacznie się wszystkiemu przyglądał :)

Śliczne zdjęcia Waszych skarbów, postaram się jutro wkleić aktualne fotki Bartulka bo trochę ich ostatnio napstrykałam ;)

Koreczek, wysłałam swoje dane ale chyba "zaginęły w akcji" więc powtarzam:
Kasia, syn Bartosz, ur. 18.01.2006 r. mieszkamy w Gliwicach :)

pozdrawiam!!!!

kasiu178 fajnie że mały kryzys masz już za sobą i zawitałaś do nas :) czekam na aktualne fotyki Bartoszka :) tak...ja też obawiałam się pierwszej wizyty u pediatry ale okazało się naprawdę miło :)

i co dziewczyny z tym ćwiczeniem ? a może ktoś chce się tprchę odchudzić ? poszukuję chętnych do wspólnej mordęgi ;D byłabym bardziej zmobilizowana :)

reklama
Witajcie!
Ja jak zwykle znowu w pracy. Weekend był cudowny. Pogoda też sliczna, tylko to błoto posniegowe takie wstrętne, że nieraz musiałam się odkopywać z zasp :). No i znowu cały tydzień trzeba czekać na takie miłe chwile.

Karolinnko co do wychowawczego to niestety się nie orientuje, bo nie ja miałam tylko macierzyński.

Zdjęcia superrrroooowe, a Wasze Maleństwa prześliczne!!!! Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.

Do góry