reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
czarnulka fajnie że powoli wracacie do zdrowia :) fotki super :) i muszę przyznać że te chłopy ze śląska to przystojniacy :) ,tak czarnulka Twój też jest niezły 8)

mokkate to zdawaj relację na bieżąco!

beatko u mnie za zimno ,chyba z -7*C,jak spada poniżej 5*C to już nie wychodzę :p taka pogoda :p

kunda przez chwilę pomyślałam że jestem na listopadówkach ;D ;)

miza weszłam na Twoja stronkę,ale śliczna panienka z Twojej córeczki i jak urosła już! :o buziaki dla Martynki :-* a u mnie to w 1 miesiącu było ciężko,teraz trochę lepiej ,byle do wiosny może wróci mi samopoczucie i znów będę dawną karoliną :p wszystko mi rekompensuje moja Lenka,jej uśmiechy i to że uspokaja się przy mnie a u innych nie da rady :) to pomaga :)

znalazłam w końcu na necie fryzurkę którą chcę sobie zrobić i zafarbować włosy :) ale to w marcu :) mam nadzieję że włosy nie będą mi wypadać :)

heheh to znowu ja a mowilam ze bede teraz czesciej hehehe
karolinna nic sie nie martw porod i maciezynstwo zmienia wszystkich ja tez nie jestem juz taka sama jak kiedys zarowno duchowa ja fizycznie(25 kg nadwagi hehehe) pozdrawiam mala krzyczy papap

Witam,

Dzis bylismy na malych zakupach. Wyobrazcie sobie, ze moj maly szkrab, zaledwie 16 miesieczny jak przejezdalismy przez zabawki, to zaczela marudzic i pokazywac na zabawki, a jak przystanelismy, to brala raczka i wsadzala do koszyka (nie sadzamy jej na to miejsca, tylko wstawiamy do koszyka, ze po nim chodzi i ma swobode)... Ciekawe co bedzie za pare miesiecy ::)

Frezja w Tesco widzialam oliwke z Bubchen, niestety nie w zelu :(

Kunda, wietam w naszym gronie, co Cie przywialo z takiego pieknego miasta na Slask? Od zawsze marzy mi sie mieszkanie w Krakowie ::)

Czarnulka, Wiki ma swietna fryzurke... przypomianiala mi sie Sonia, zawsze wszyscy sie smiali, bo ja ja czesalam do tylu i stal jej irokez ;D Sliczna jest

Justyna super, ze podoba Wam sie na basenie. To naprawde swietna zabawa.

Pozdrawiam,

Sadros Ja też nie mogłam sie oprzeć by jej nie zrobić zdjęcia w tej wryzurce ;) :D wyglądała zabujczo :D
Napewno miałaś wesoło na zakupach :) Ale żeczzywiście,co to będzie za kilka miesięcy ;)

hello :)

Pojawiam sie znowprzypomniec o sobie :p Dzis wyjatkowy dzien :) , zreszta widac na dole :D:D
Bardzo , bardzo mocno caluje i pozdrawiam weteranki BB i nowicjuszki :D.
Miza , milo cie znow widziec:*
U nas ciezko z czasem , mama pracuje w systemie 12- godzinnym , na odziele onkologii, najbardziej zadowolony jest Oliverek , bo wszyscy skacza kolo niego , a babcia z dziadkiem maja go caly czas przy sobie .
Mlody ma juz 10 zebow , puszcza zalotnie oko :D:D i posyla calusy do wszystkich swoich wielbicielek :D:D: Mowi bach i bum , dej to :D i co to , mama tata i itp ;)Byl ostsanio chory , zlapal grype zoladkowo-jelitowa , ale juz jest wszystko w porzadku ,przy okazji zrobilismy kontrole lekarska. Oglonie podobal sie lekarzowi pomimo ze zostal pokasany i opiep.. za gmeranie przy siurku :]Oli wazy 12 kg ,wzrostu nie znam , ale rozmiar ciuszkow wynosi juz 92 .

Dajemy sobie rade , choc nie jest latwo ;)

Ok opowiadajcie jak sie smyczki rozwijaja , stesknilam sie z a wami , na pewno nie tak jak wy za mna ;):D Ja uciekam , musze jeszcze pogadac z tatusiem jak tam mu dzie praca ;)
Spijcie dobrze , caluski dla dzieciaczkow i ich mamusiek .pa do zobaczenia

no hej !!!!

STO LATEK DLA OLIWIERKA !!!!! niech rośnie zdrowo !!!!!!

hihihi całe pół roku starszy od Liwii :)
fajnie Cie Aga czytać w tak dobrym nastroju !!!!

Karola ja przytyłam w ciązy 17kg a tydzien przed porodem to juz miałam 21kg wiecej i to była sama opuchlizna bo jak wrócilam do domu to na wadze miałam 4 kg wiecej !!

A na basen chodzimy do Rybnika (15min drogi od nas) i na prawde polecam i strasznie sie ciesze ze chodzimy tam, jest super śpiewamy piosenki, są zabawki, zjezdzamy na zjeżdzalni !!!

Czarnulka Malutek cudny, jak malowana !!!

Sandros Ty tez chodzilas z córcią o ile dobrze pamiętam ??

reklama
Do góry