reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
tylko, zebysmy z moim J mogli jakos sobie dopasowac godziny ale ehh trudno taka znalezc .... a moj J pracyje na 3 zmiany niestety ....

ambitna czy nie, kilka groszy wpadnie a ty masz chwile "odpoczynku" od domu i malej.

Mój też na 3 zmiany ale ja mam taki plus że kobitki
zawsze mi pójdą na rękę z tymi godzinami ...
i ten odpoczynek od Małej :-p

Mój M miał iść w piątek na impreze plutonową
z tej nowej sekcji w której jest
ale m powiedziałam że niestety ale nie pójdzie
skoro ma na rano do pracy to ja muszę iść na 14
a teściowa z Mileną tyle godzin sama nie będzie siedziała :no:
trochę wkurzony ale coś za coś no nie ??? :-p

Poza tym zastanawiam się czy Mila tego kataru nie ma alergicznego ???
bo to już tyle trwa :sorry2:

reklama
Dzięki Bodzia i Kaska za słowa wsparcia, jestem dobrej myśli ale jednak dr trochę mnie nastraszył...więc nie mogę tak do końca się nie przejmować...
A Ty Kasiura zasuwaj do lekarza na kontrol bo wiesz....nooo...:angry:
papapap

Trysia- zakaz zamartwiana!!! Tak już jesteśmy skonstruowane, że martwimy się przed, a potem okazuje się, ze nie było po co. Lekarze muszą straszyć i tyle!!!
Bedzie dobrze!!!!

Iza- niestety, nie będą chodziły razem. Posyłam tam, gdzie Darię, bo byłam bardzo zadowolona z przedszkola....

Kaska- do "fachowców" to trzeba mieć cierpliwość!!
Chwila nieuwagi i wszystko inaczej robią; po najmniejszej linii oporu:angry:
Trzymaj się i nie zamorduj któregoś przypadkiem....

Ostatnia edycja:
Salik Aguś, dzięki za pocieszenie, ale ja niestety wiem że nie jest wszystko w porządku, nie ukrywam że chciałabym właśnie tak powiedzieć po tych badaniach...ale zobaczymy, cuda się zdarzają :-):-)
Pozdrowionka i papapa\

Trysiu ja chciałabym Ci powiedzieć
że może i w Twoim przypadki będzie cud ;-)
trzymam kciuki jednak za dobre wyniczki :tak:

Hej!
Trysiu bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za dobre wyniki!!!! Trzymaj się i nie stresuj na zapas, wiem że łatwo się pisze... Ale widzisz, wszystkie tu jesteśmy z Tobą!!!

Aga_Salik z tego co wiem to jedyne dobre środki są te dość drogie, teraz wyleciała mi z głowy nazwa :baffled:

Monysiu ja nad tym samym zastanawiam się u Karolci, czy nie ma alergii jakiejś, bo ciągle tylko katar i katar, a potem chore uszy z kataru :-(.

Mokkate to gdzie chodziła Daria? Może tam gdzie Lenka teraz? Kiedyś rozmawiałyśmy o tym i mówiłaś że to przedszkole na Brynowskiej jest dobre i myślałam ze tam Daria chodziła. My jesteśmy z tego przedszkola baaardzo zadowoleni, mała wręcz biegnie rano do niego, że nie umiem za nią nadążyć.

Kaśka dawałam żelazo przez 3 dni, mała ma niedobór czerwonych krwinek, ale być może dlatego że miała badania w trakcie leczenia. Zaczęłam jej dawać więcej warzyw i mięsa, a żelazo na razie odstawiłam, za jakiś czas zrobię znów badania. Tym razem komplet (morfologia, ob, kał, mocz) i zobaczymy co wyjdzie.
A ćwiczenia raz w tygodniu i powinniśmy ćwiczyć w domu (z tym różnie bywa, bo mała nie chce), oprócz koślawości ma jeszcze słabe napięcie mięśniowe i to jest najgorsze. Muszę na poważnie rozejrzeć się za tym basenem.

A co z Justynką???? Karola też nic nie pisze, Sandros... co z Wami kobietki???

Idę spać, dziś cały dzień koszmarnie się czułam, coś mi chyba wczoraj zaszkodziło :baffled::baffled::baffled: dobrze że miałam wolne i mogłam trochę poleżeć, bo w pracy w tej duchocie jaka tam teraz jest to chyba bym musiała się zwolnić wcześniej.

Papa!

Ostatnia edycja:
reklama
Iza- na Podlesie woziłam Darię. :-)
Wydaje się, jakby to było wczoraj, a dziś moja pociecha kończy 13 lat..... :tak::tak::tak:Ale czas leci.....

Ostatnia edycja:
Do góry