reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dobry Dzień kochane.
Monysia trzymam kciuki za wycieczke, ale na pewno bedzie O.K.
Mysmy wielki wyjazd, na Mazury pierwszy mieli jak Lolo miał pół roczku.Fakt nie odpoczełam za bardzo ale uadł się.
No a teraz jedziemy tylko z Młodym bo męzul musi kaske zarabiać:baffled:
U nas odpieluchowanie też cos ruszyło.Lolo sika na nocnik ale jak lata goły, jak ma majtki to mu się zapomina,ze trzeba je zdjąć.No i pomału zaczyna powtarzać słówka...Może zacznie mówić:sorry::sorry:
A my z M planujemy ślub kościelny, jak uzbieramy kaske:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Mnie też 16 bardziej odpowiada.:tak:
O której i gdzie? Może jak wszystko ustalimy, to więcej osób się zdecyduje..

Monysia- wycieczka na pewno uda się super! Jest tam pięknie i dzieci mają co robić. Największa atrakcja jak sarny (albo to były daniele?:eek:) jedzą z ręki:-)

Lenka- ja rodziłąm na Raciborskiej. Nawet dwa razy. :-D:-D

Karola- żyjesz???????????????????????????????????????????????????
Mam nadzieję, że na spotkanie się piszesz.....:confused:

Hello !!!

Kobitki już prawie się uporałam z rozpakowywaniem :sorry2:
Teraz znowu pakowanie na jutrzejszy wyjazd
Pomóżcie mi cobym niczego nie zapomniała,
co mam zabrać jutro na wyjazd, zaznaczam jednodniowy ???
może któraś pomyśli o czymś co ja zapomniałam ...

Bodzinka też trzymam kciukaski !!!

Mokkate jeszcze tam nie byłam ale szwagrówka M była,
no i wrócili zachwyceni ...

Ostatnia edycja:
Mokkate- a ostatni poród dawno miałaś??
I jakie doświadczenia z tym szpitalem?? chciałam się dowiedzieć co każą brać ze sobą?? Rodziłaś w towarzystwie męża?? Ja nie mam szkoły rodzenia i zastanawiam się czy mojego S wpuszczą do mnie.
Po weekendzie się chyba wybiorę na rozmowe do szpitala-ale fajnie by było się dowiedzieć conieco od kogoś kto tam rodził.

.Hej Kobietki.

.U nas sporo się dzieje,za dużo pisać,raz dobrze raz nie za bardzo ,no ale wiadomo jak jest.

.Ja na spotkanie się nie piszę,byłam przekonana że będzie 2 maja,bo tak ustalałyśmy,ale teraz widzę że 16 a ja mam szkołę tego dnia,szkoda że takie niezdecydowane jesteście,hehe. Ale i tak ostatnio miałam milutkie spotkanko z jedną z dziewczyn z bb:-D. Pozdrowionka dla niej;-).

.mokkate ja cały czas zapominam kiedy te wyniki Darii mają być:confused:.

.monysia
życzę miłego wyjazdu,na pewno się uda:tak:.

.lenka witaj,ja pierwszy raz rodziłam na raciborskiej:tak:.

.aga co tam z waszym mieszkaniem?znaleźliście coś?.

.Na razie tyle,pozdrawiam:happy:.

reklama
Dziewczyny jak 16 to ja z Lolinkiem sie pisze...Mogiem??? Tylko zależy jeszcze gdzie, czy dam rade dojechać.Mnie pasuje Park Chorzowski bo wiem gdzie to jest:sorry::sorry::sorry:

Do góry