reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate to ja się dostosuję do twoich poleceń hahaha ;-) Pani dr.laryngolog przepisała mi antybiotyk na zatoki i za tydzień na kontrolę ;-) Dzisiaj przełaziliśmy z Radziem i dziećmi cały dzień wrr... aż nogi do tyła mi wchodzą ;-) ale wszyscy sobie kupiliśmy buciki ;-)

reklama
Dziś strasznie zalatana byłam. Od jakiegoś tygodnia dostałam stresu przedporodowego- czuje,ze nie zdąże wszystkiego przygotować. Więc staram sie każdego dnia zrobić coś dla dzidzi. A dzień wydaje się taki krótki...

Mam pytanko: Czy któraś z Was rodziła w szpitalu Leszczyńskiego na Raciborskiej?? Musze się wybrać aby się dowiedzieć co trzeba ze soba mieć. A może,któras wie co nieco??

hej

Ja dzisiaj do ginekolog będę leciała ;-) A teraz do przedszkola Wiki zaprowadzić ;-)

Spotkanie proponuję 16 Maja bo tak mi najbardziej pasuje ;-) a chciałabym się z Wami zobaczyć bardzo :-)

Ostatnia edycja:
Słyszałam dobre opinie o moim szpitalu- poza tym na nogach mam 5 minut. Jak zacznę rodzić-a będe sama w domu-to przynajmniej mniej stresu. Nie chcę kombinować z innym szpitalem:)

Witam !!!

Mokkate
dzięki za radę :tak:

Agnieszka
pocieszyłaś mnie ;-)

Aha a gdzie te spotkanko ???

My w piątek wyruszamy na ca,ły dzień do parku zwierząt
w Ustroniu, jadziem na 3 auta kilka osób z rodzinki,
chcieli się spotkać i popić ale ja zaprotestowałam
bo chcieli żebym Milke sprzedała do mojej mamy,
uświadomiłam ich że nie chcę siedzieć w domu, pić
i jeszcze na drugi dzień chorować, co za przyjemność,
no i że jeśli chcą się z nami spotykać to muszą zaakceptować
że mamy małe dziecko bo jeśli nie akceptują mojego
Dziecka bo jest absorbujące to i mnie nie akceptują ...
no i nagle narodził się pomysł wycieczki :-D
zresztą jeszcze nigdzie z nią nie byliśmy:sorry2:
jedynie 3 dni na weselu 40km od nas :sorry2:

M jest przerażony ale ja się cieszę ... tak więc
proszę o kciuki :-p

idziem do piaskownicy ...

Monysia to ja juz trzymam kciuki za udaną wycieczke :-) bardzo dobrze znajomym powiedziałaś :-) brawo :-)

diablica witaj :-)

lenka87 dobrze że masz tak blisko szpital i że dobrze o nim słyszałaś,przynajmniej mniej stresów masz ;-)

reklama
no diablica ale się rozpisałaś Ty diablico jedna!!!:-D:-D
czyli spotkanie na 16.05 tak ???
no to już próbuję jakoś to poukładać żeby nic mi nie wyskoczyło... :tak::tak:
dobranocka, właśnie skończyłam na dziś to znaczy na wczoraj bo padam na ryjka, jutro wstaję wcześnie żeby działać dalej...tych papierkow zamiast mi ubywać to ciągle przybywa...:szok::szok:
papappaa

Do góry