reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ja tez podczytuje was ale malo co mam do powiedzenia, wiki wariuje tez zabkuje wiec wiem co czujesz izoldzia...
lazi wszedzie a najchetniej calymi dniami siedzial by na dworze ale dopiero teraz zaczyna sie pogoda ladna robic ... moj J na L4 jeszcze tydzien a z nimi to jak z dwojka dzieci ehhh ....

:-(Mam dosyć totalny obłęd ledwo babcia wróciła z szpitala dziś w nocy odwieżli tatę dziś już przeszedł zabieg na serce totalny koszmar odechciewa sie życ...Ach nawet meża nie ma żeby się przytulic normalnie plakać się chce....

Witam wieczorową porą wszystkie mamy :laugh2::tak:Jestem mamą 19 miesięcznego synka Kubusia mieszkamy w Zawierciu mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego grona :-D

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :happy:

hej !!!

nic nie wiem co u Was ! nie mam czasu na nic ! cały czas dzieci- kuchnia- dzieci- spacer- dom i tak w kółko ! a od jutra mój mężowy jedzie na targi i ja musze w pracy walczyć z Lenką ! dobrze chociaż że Liwia jutro do przedszkola po przerwie w końcu bo w ogóle sobie nie wyobrażam !!!

całuje Was mocno !!!!

ale doczytałam
ANIAN !!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!

Monyśku co tam u Ciebie ?? jak sie masz ????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny! Wpadłam na chwilkę, jestem wykończona a jeszcze muszę ugotować obiad na jutro :-(.

Agnieszko super ten rowerek!!!! Wikuś na pewno będzie zadowolony!

Justyna uszka do góry, dasz sobie radę!!! Jesteś silna kobietka;-):tak:

Monysiu co u Ciebie??

Kasiu witaj!!! :-)

Nie wiem co jeszcze miałam komu napisać :baffled: u nas po staremu, Karolinka rośnie jak na drożdżach :rofl2: zdrowa jak na razie (odpukać!!!), czasami daje mi nieźle w kość, mały BARANEK z niej :baffled:!

Za oknem już prawie wiosna, w końcu :laugh2::-):-D!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry