reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Nie miała, wieczorem juz temp bardzo spadła bo 37.5,
spać też poszła bez gorączki już więc
też nie wiem o co chodziło :sorry:
a krosteczek nie widać żeby 3 dniówka, aczkolwiek nie miała

Żyjemy i my.
Oskar ma szkarlatynę a ja L4 do 15....
Przynajmniej sobie posprzątam na Święta, ale Wielkanoc chyba spędzimy sami...
Monysia u nas też na początku przez dwa dni temp. a dzisiaj się krostki pojawiły, kaszel i katar. Jak tam Milenka ?
Salik już chyba w domu, co ? Jakie tabletki wcinasz ?
Bodzinka dużo zdrówka !

A tu taaaaka cisza.... Wszyscy pewnie korzystają z pięknej pogody i spacerują.
Ozik znów dostał rano gorączki 39 stopni.... Czy któeś z Waszych dzieci miało szkarlatynę ? Nie wiem czy to normalne - ta goraczką i się martwię....
Aga napisz na pw co to za tabl. jak się boisz :-D
Nudzi mi się starsznie w domu.... Na plac zabaw nie chodzimy, bo nie chcę żeby Ozik kogoś zaraził....

reklama
Boo duzo zdróweczka dla Ozika.
Ja miałam szkarlatyne i z tego co pamiętam to miałam taką wysoka temperature i cały czas leżałam zeby jej dodatkowo nie przeziębic bo po szkrlatynie mogą być powikłania, także bardzo dobrze,ze siedzicie w domciu.

Do góry