reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam :biggrin2:
Moj maly mezczyzna juz zasypia, ja zrobilam porzadki w szafkach za male ciuszki spakowalam do reklamowek a te od mamy rozpakowalam :biggrin2:, wszystko poukladałam ufff.... chcialam jeszcze okno umyc u nas w pokoju ale juz mi sie nie chce wole isc z malym na spacer bo jest tak pieknie slonce swieci a w cieniu jest +11 :biggrin2: na obiadek dla facetow po udku i do tego warzywa z patelni a ja tylko warzywka zjem :biggrin2:
wczoraj przyszedl rowerek to moze go wyprobujemy dzisiaj :-)

reklama
Kubusiowa- spełnienia marzeń z okazji urodzin!!!!!!!!:-)

Salik- rowerek jest super. Widziałam go na "żywca" (syn koleżanki ma), Martynka przetestowała....:tak:
A czemu to udka nie skosztujesz?:-)

Justa- to pewnie przemęczenie wiosenne....niedługo popuści....:tak:

Moja Daria już po egzaminie. Teraz trzeba poczekać na wyniki...Oby były wysokie, bo córcia chce iść do gimnazjum poza rejonem, a tam się liczą punkty za sprawdzian....:-):baffled:

Witam nową mamusię!!!:-)

Kubusiowa - bestyjko - buziolki!!!!!!!

Mokatka - kiedy wyniki??

Salik - a co to za dietka? ja myślę nad protalem, ale żaaden termin na rozpoczęcie mi nie odpowiada:-):-)

Witam!
Trzymam kciuki za dietujące! Ja jestem od trzech dni na protalu. Dziś zjadłam śledzika w occie wolno? Niby rybka ale do końca nie wiem.:baffled:

nasza Milcia chora, nic innego prócz wysokiej
temp nie ma ale ta temp to 39 stopni :szok:
nagle dostała wczoraj po spanku popołudniowym,
byłam w remontowanym mieszkaniu u teściówki
i dostałam telefon od mamy bo przez tydzień
ponad się nią zajmowała a ja na noc tylko przyjeżdżałam ...
nie wiem czy to ze stresu czy się broni przed jakąś infekcją,
ale zrobiła się straszna maruda, jak mnie dostanie
w swoje ręce to nie wypuśći,
przyjechałam z nią do nas do domku żeby jeszcze
u siebie pobyła a też marudzi że szkoda gadać ...

reklama
HEJOOOOOO

Melduje,że zyje choć ostatnie pare dni ledo.W poniedziałek się wybrałam do Bytomia i wróciłam w przemoczonych butach no i złapało mnie mega przeziebienie, prawie cały czas spałam, straszne.
Ale juz prawie O.K.:tak::tak:
Ide zobaczyc co moje dziecko w łazience robi:confused2::confused2::confused2:

Do góry