reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ja tez podczytuje was ale malo co mam do powiedzenia, wiki wariuje tez zabkuje wiec wiem co czujesz izoldzia...
lazi wszedzie a najchetniej calymi dniami siedzial by na dworze ale dopiero teraz zaczyna sie pogoda ladna robic ... moj J na L4 jeszcze tydzien a z nimi to jak z dwojka dzieci ehhh ....

:-(Mam dosyć totalny obłęd ledwo babcia wróciła z szpitala dziś w nocy odwieżli tatę dziś już przeszedł zabieg na serce totalny koszmar odechciewa sie życ...Ach nawet meża nie ma żeby się przytulic normalnie plakać się chce....

Witam wieczorową porą wszystkie mamy :laugh2::tak:Jestem mamą 19 miesięcznego synka Kubusia mieszkamy w Zawierciu mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego grona :-D

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie :happy:

hej !!!

nic nie wiem co u Was ! nie mam czasu na nic ! cały czas dzieci- kuchnia- dzieci- spacer- dom i tak w kółko ! a od jutra mój mężowy jedzie na targi i ja musze w pracy walczyć z Lenką ! dobrze chociaż że Liwia jutro do przedszkola po przerwie w końcu bo w ogóle sobie nie wyobrażam !!!

całuje Was mocno !!!!

ale doczytałam
ANIAN !!!! GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!

Monyśku co tam u Ciebie ?? jak sie masz ????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny! Wpadłam na chwilkę, jestem wykończona a jeszcze muszę ugotować obiad na jutro :-(.

Agnieszko super ten rowerek!!!! Wikuś na pewno będzie zadowolony!

Justyna uszka do góry, dasz sobie radę!!! Jesteś silna kobietka;-):tak:

Monysiu co u Ciebie??

Kasiu witaj!!! :-)

Nie wiem co jeszcze miałam komu napisać :baffled: u nas po staremu, Karolinka rośnie jak na drożdżach :rofl2: zdrowa jak na razie (odpukać!!!), czasami daje mi nieźle w kość, mały BARANEK z niej :baffled:!

Za oknem już prawie wiosna, w końcu :laugh2::-):-D!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry