reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Byliśmy u lekarki, u tej co chodzimy zawsze i prowadzi Karolinkę od początku. Przepisała jej kolejne leki, zawiesine Augmentin ES, znacie to:confused: (dwa razy dziennie po 5 ml) poza tym jeszcze Amertil, Flavamed, Nurofen i Lakcid. Ten ostatni daje jej od kilku dni. Mała za cholere nie chce łykać żadnych lekarstw, sprowokowała wymioty jak dałam jej ten Augemntin, ale potem połknęła drugą dawkę. Było to przed godziną 20, a przed chwilą obudziła się i wymiotowała. Dodam że przez cały dzień zjadła tylko kilka chrupek, mleczną kanapkę i piła herbatkę (niezbyt dużo). Czuję się bezradna, pomału mam dość, nie wiem jak jej pomóc :-:)-:)-(

reklama
Witam

Iza duzo zdrowka dla Karolinki. Augmentin to antybiotyk nie wiem jak u was ale u nas nie sprawdził się
Nasza lekarka zawsze gdy Fifi ma problemy z żoładeczkiem tez poleca kukurydziane flipsy i kisiel.
Byc moze to taki kilkudniowy wirus. Oby szybko przeszło.

Ja jutro wolne tata dzis mial zabieg na przepukline niby nic ale stresa mial, mial za soba juz tyle operacji ze chyba dlatego- baj pasy , dwa razy kamien usuwany.
Zawiezlismy go przed o 11 a o 13,30 byl operowany. Dzownil juz boli go ale jutro byc moze bedzie juz w domu.

Baska ojeju to przeszlas swoje , cale szczescie ze juz dobrze. Teraz co chwile jakies wirusy. Najgorzej ze łapia je nasze dzieciaczki:-:)-(

Kaska swietne fotki....Titek widze ze super sobie radzi.

Salik Agnieszka u nas butki sa tylko na jdeden sezon nie ma sensu kupowac wiekszych, powykreca sobie kostki.

U nas problemy z kupka ale zatwardzenie. W przedszkolu zgłosiłam byc moze wstydzi sie, wiem ze dziecko powinno same umiec sie zalatwiac ale Fifi musi miec pomoc by go wytrzec.

Dzis uczyli sie jakiejs piosenki dla Mikołaja :-) ale jak pytam by zaspiewal to twierdzi ze zapomnial.:-D:-D:-D

Justyna ....nie ma sie czym martwic ...bedzie dobrze...musi byc dobrze....;-);-);-)

Trysia ty ranny ptaszku. Ja ostatnio śpioch jestem ciezko mi jest zerwac sie z łóżka o 7,00.
U nas z rodzenstwem jest odwrotnie...dziadkowie nalegaja a rodzice nie chcą.;-);-)

witam
iza duzo zdrowka dla Karolinki, antybiotyk powinien jej pomoc.

salik agnieszka maly teraz w butkach nei ebdzie chodzil, ale uwierz za rok to raczje znich nie skorzystacie.

ja dzis rano bylam u kuzynki na kawce,a teraz siedzimys obie w domku.
na obiad gołąbki, w sumie to zrobilam je jzu wczoraj

milego popoludnia

no mozei tak byc ale trudno si mowi pozatym byly przecenione z 50 na 30 zl wiec nie bedzie mi tak zal strasznie.

wiki dzisiaj dwa razy ugryzl sie warge dolna i krewka leciala, bo on wszystko szybko chce, lazi wszedzie i za szybko , raczki mu sie podwinely upadl na buzke i placz kew, ale mamusia wziela go na raczki i juz spokoj i po 2 godzinach znowu to samo !!! moja sierotka mala kochana.

reklama
Do góry