reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !!!

witam nową mamę !!!!! fajnie ze jestes !!!

a ja jakos śpiąca że szok !!! poza tym Liwia dzis w domu bo katar i lekki kaszel i wole ją kurować bo teraz długi wekend to moze jakos przejdzie !!! ehhh to przedszkole :baffled:

reklama
Justinko, zdróweczka życzę dla mojej synowej, a te katary to niby nie choroba a jednak wykańczające dziadostwo jak chorera!! a Ty idź kimać jak Liwcia Ci da oczywiście ;-);-)
Izoldzia współczuję z powodu tego allegrowego zajścia, ale wierzę że kasiurka przyjdzie na konto, zobaczysz
salik_agnieszka, powiem Ci że mój Maciek tez nie raczkował, cały czas od skończenia 6-tego miesiąca stawać chciał na nóziach i o raczkowaniu nie było mowy od 9 miesiąca za rączki,poźniej jedna łapka a na końcu jak skończył 13 miesięcy "puścił się" i pobiegł sam , cudne uczucie jak dziecko pierwsze kroczki robi sam ... a raczkować zaczął dopiero jak zaczął chodzić za rączkę, więc nie przejmuj się tym jeżeli nie ma innych symptomów ktore mogłyby wskazywać że coś jest nie tak. Dzieci często tak lubią się posuwać na pupie czy nóżkach zamiast raczkowania, to jest normalka :-)
Czarnulka, ślicznotki z tych Twoich panienek , ale nie ma się co dziwić po takiej mamusi :-):tak:
A u nas drzwi zewnętrzne zamontowane właśnie dziś....o matko ile to czarowania żeby było wszystko ok, tu pilnuj żeby nie porysowali,tu żeby było prosto,...o matko ci fachowcy... teraz czekamy na wewnętrzne ..juz zamówione.. sufity się robią...znowu prace nabrały tempa...ale do końca roku juz niewiele czasu zostało, a musimy sie wyprowadzić bo złożylismy wypowiedkę najemcy u którego obecnie mieszkamy ;)..
Pozdrowionka i do zobaczyska :))))

Ostatnia edycja:
Agnieszka,Mokatte,Trysia dziękuję za miłe komplemenciki odnośnie fotek :-)

Justyś zdrówka dla Liwunii :-) Ja w ciąży też byłam często śpiąca ;-)

Trysiu- no jestem pod wrażeniem: taki dłuuuuuuugi post ;-)
Jak się już wprowadzisz to liczę na zdjęcia

Justa- ciśnienie wariuje to i spać się chce. No a w Twoim stanie to już w ogóle nie ma się co dziwić. Dużo zdrówka dla Liwciorka...

Mokkate, nieładnie nabijać się z forumowej założycielki, żeby nie powieć mamuśki nr 1 :-D:-D:-D
Pozdrowionka i zmykam na budowę bo musze zawieźć jedzenie mojemu mężowi bo dziś zakopujemy szamboo:tak: ważna rzecz :-) i przyjeżdża koparka więc Maćko się cieszy, że będzie mógł być Panem Koparkowym :-D

papapa, miłego weekendu :))))

dzieki dziewczyny za wsparcie i mile słowa, Wikus rozwija sie całkiem normalnie mimo ze nie raczkuje ale jak widze nie wszystkie maluchy raczkuja, i rowniez mam nadzieje ze nie odbije sie to w dorosłym zyciu.

My wrocilismy o 2 w nocy do domku, bylismy w kinie, na bilardzie na kreglach i jeszcze u szwagierki :-) i potem do domku, teraz juz okapana czekam az pranie sie wypierze i jade do mojego brzdaca :-) dzisiaj ja zostaje u mojej mamy z dzieciakami bo moi rodzice ida do kina na rocznice ślubu :-)

a tu moj synek :-) i moj braciszek blądasek :-D

Wlasnie dzwoniła moja mama ze Wiktorek podraczkowal 3 kroczki do zabawki :biggrin2: !!!! jaka jestem szczesliwa i zal mi ze tego nie widzialam !!! ale sie straaaaaaaaasznie ciesze :biggrin2: zjadam sniadanie i jade do niego :biggrin2:

Salik Agnieszka- ale Twój Wiktorek ma fajnego "kumpla" do zabaw..:tak:

A u nas duuuuuuuże zmiany. :tak::tak::tak:
Przenieśliśmy w końcu łóżeczko Martynki do pokoju Darii.:-)
Pierwsza noc baaaardzo udana. Obie wstały zadowolone.
Powiem Wam tak po cichu, że bardzo się cieszę (choć dziwnie się spało bez małej...:blink:..siła przyzwyczajenia)
Okres "próby" wnosi 4 dni. Jeśli się razem dopasują, to najprawdopodobniej kupimy im łóżko piętrowe.

reklama
Widze ze przy sobocie maly tu "ruch " :-)

MOKKATE- no ma fajnego "kumpla" razem sa niemozliwi a jezcze teraz jak wiki zaczol raczkowac to bedzie prawdziwa masakra :-) ale Wujaszek kocha Wiktorka nad zycie :-) ciesze sie ze moj syn moze sie wychowywac z moim bratem, dziela sie zabawkami i wszystko razem robia, mam nadzieje ze dzieki temu ani jeden ani drugi nie wyrosna na rozpieszconych chlopakow, niestety miedzy moja najmlodsza siostra a bratem jest 12 lat roznicy wiec Wiktor to najlepszy kompan do psot :-)

potem wkleje wam filmik jak moj ksiaze stawia pierwsze kroczki na czworaka :-)

Do góry