reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny! Wpadłam na chwileczkę, łóżko już mnie wzywa więc nie będę się rozpisywać.

Karolinka przechodziła pierwszy tydzień do przedszkola, jutro zaczyna kolejny. Jest ok podobno ładnie je, zaczęła już też tam spać. Jestem dumna z mojej małej Księżniczki :-). Dziś byliśmy w figlarni, muszę przyznać, że mała nieźle sobie tam radzi, wchodzi na największe zjeżdżalnie :szok::-D.

Mokkate fajnie, że udało się Wam przenieść Matynkę do Darii :-) i jest im ze sobą dobrze w pokoiku. Łóżko piętrowe jest super, to moje marzenie, niestety na razie musimy jeszcze z tym zaczekać :baffled:.

Witam nowe mamusie Izabelę i Agnieszkę:-)! Fajnie że do nas dołączyłyście:-).

Wybaczcie, może jutro zajrzę, jak mała będzie w przedszkolu. Wieczorem wybieram się na imprezkę z pracy :cool2:.
Pa!

reklama
Trysiu-:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... pewnie go nie znasz, bo ....to film dla dinozaurów...:tak:

Wybrałam się w końcu dziś na Górę Żar i .....
było SUPER!!!!!!!
Tak więc miałyście w 100% rację, że warto tam pojechać...
Daria spełnia swoje marzenie o Parku Linowym...:-)
Matynka zachwycona kolejką..:-)
A ja sie dałam namówić na saneczki...:-)
Odpoczęłam....

Ostatnia edycja:
Mokkate, ja na tym forum należe już do dinusiów, także pewnie będę znała :-D, to dobrze że udało Ci się odpocząć, bo ja jakaś choćby bardziej zmęczona po sobocie i niedzieli :rofl2:...
Salik_agnieszka..nie pomogę Ci bo mój Maćko nei chodził do żłobka , sorki...a co Cię zmusza że chcesz dać małego do żłobka?? praca??
Pozdrowionka i miłego świętowania..bo większość ma dziś wolne , prawda?? :-)

Ostatnia edycja:
a my rządzimy w rzeszowie. szkoda, że jutro trzeba wracać. Piotrek przechodzi samego siebie. ma przestrzeń do biegania, kuzynostwo się nim zajmuje. w sumie widzę go, gdy potrzebuje do toalety albo gdy przyleci i powie "psituj mnie, stęchniłem sie za tobą":-D:-D:-D

witam
kaśka Oliwka jest z 26 lutego.

a tak wogole to spalysmy dzis do 9, ale jestem dzis wyspana, a wczoraj caly dzien mnie glowa bolala.
salik agnieszka moja mial chodzic od wrzesnia 2008 do zlobka ale zrezygnowalam ze wzgledow finansowych, u nas zlobek to dosc duzy wydatek, sama oplata stala wynosi 250 zł. ale fakt z jednym sie zgadzam lepiej zeby dzieciaczek byl w zlobku z dziecmi niz z dziadkami.

uciekam z mloda na spacerek.
zajrze do was pozniej.

reklama
Do góry