reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babeczki:))

jestem i mam się dobrze chociaz ostatnio troszke sie działo opowiem moze wieczorkiem:)

Pochwale sie tylko jaka moja Zulka jest dzielna wczoraj byliśy na szczepieniu i wcale nie płakała wazy 6590g i ma 63.5 cm niezla kluska:)

reklama
izoldzia to czekamy na wieczorne opowieści ;-) Super że niunia była dzielna :-)

salik Agnieszka fajniutki masz blog ;-) byłam na owiedzinkach :-)

;-)WITAM
Trysia nie na Pszczynska ale słyszałam że Ziaja z Pszczynskiej bardzo dobrze specjalizuje sie w stomatologii dzieciecej wraz z zona ma gabinet. Tam tez sie wybieram z Filipkiem .

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Bede wieczorkiem , teraz biore sie za placki ziemniaczane a potem jade na tipsiorki.

Wieczorke dam z relacje z przedszkola...ale fajnie było dzis:-):-)

tak jak pisałam troszke się działo tzn kupiłam Zulce lezaczek na allegro i mineło półtoratygodnia i ni kasy ni lezaczka a za to moją skrzynkę zawalały meile od ludzi z aukcji innych aukcji tego uzytkownika ze oni tez kaske wpłacili i towru niet .........ale się wsciekłam:wściekła/y:psoczyłam na czym swiat stoi nie stac mnie by 150zł wywalac w błoto............no i dzis meil od zony tego goscia ze ich napdali zabrali towar ona wyszła ze szpitala on jeszcze lezy i ze kaskę przeleje spowrotem na konto wiec pozyjemy zobaczymy
Najbardziej wsiekłam się ze okradaja dzieci bo tak się poczułam a to były pieniązki Zuzki które dostała od babci i wujka(kolegi mojegoR)..............no to tyle nerwacja chyba niepotrzebna ................

witam dziewczyny:))
izoldzia fakt nieprzyjemna sytuacja.
ale miejmy andzieje ze kase dosatneicie spowrotem.

a u nas spokoj, dzis zrobilysmy male zakupki, tzn jak zwykle dla Oliwci, ale mama tez zadowolona:))
mloda od 20 spi a ja buszuje na allegro i zabawki ogladam.

czarnulka zapraszam rowniez na sytonki Wiktorka :-) ma kilka ze zdjeciami mam bzika na punkcie mojego malucha zreszta pewnie jak i wy :-) i kazda inna kobieta
Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

Aguagu.pl - zdjęcia dzieci | Wiktor

Wikus spi od 20 ja tez juz uciekam, jutro zostawiam malego u rodzicow i idziemy gdzies z moim J, jego siostra i szwagrem do kina i moze cos jeszcze po kinie :-)

Hejoo ho!!!!
Z rana babeczki:-D:-D
Ja tez miałam bzika na punkcie zdjęć i filmów i nadal troszke mam ale ...Bo bardzo nieprzyjemnym komentarzu na you toub pod filmem Lolka poblokowałam konto na NK i blog i dlatego tez mniej fotek umieszczam na otwartym watku...Nie będe pisała co mi napisano ale nie było to nic przyjemnego:-:)-:)-:)-(I jakis taki strach wewnetrzy mam..
Ale na NK nadal szaleje:-):-):-)

dziewczyny widze ze niektore z was maja starsze pociechy, powiedzcie mi czy kazdy wasz maluch raczkowal ??? Moj Wiktor wogole nie chce raczkowac woli chodzic za raczki lub wspinac sie przy meblach a po pokoju porusza sie w swoj sposob pupa sie przesuwa. ale slyszalam ze raczkowanie jest bardzo wazne dla rozwoju dziecka i dlatego to moje pytanie, mam obawy ze Wikus nie bedzie raczkowal ....

Bodzinka wspolczuje tego incydentu.

reklama
dziewczyny widze ze nmiektore z was maja starsze pociechy, powiedzcie mi czy kazdy wasz maluch raczkowal ??? Moj Wiktor wogole nie chce raczkowac woli chodzic za raczki lub wspinac sie przy meblach a po pokoju porusza sie w swoj sposob pupa sie przesuwa. ale slyszalam ze raczkowanie jest bardzo wazne dla rozwoju dziecka i dlatego to moje pytanie, mam obawy ze Wikus nie bedzie raczkowal ....
Lolo raczkowała ale moja Mami nie.Siedziała i od razu stała i chodziła.W Wieku 9 miesięcy:sorry2::sorry2:A takie przesuwanie to też sposób:-D:-D:-DRaczkowała dopiero znacznie pózniej:tak::tak:

Do góry