reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
AREWENA kurcze nie fajnie że Twój mezusio tak prawę postawił:-( mojemu dwa razy nie trzebabybyło powtarzac no ale ja nie mam szans na taka wyprawę............

Iza wiem że cierpliwosc popłaca ale ja ju zniemoge raz czuje sie fatalnie (upały) dwa szarpia mnie takie nerwy jestem tak podminowana że wybucham o byle co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ju zdostało się dzisiaj domownikom o błachostki

Wogóle musiałam wywalic mój suwaczek pokazał JUz UROdzIŁAS hahhahahahhahahahhahahhh

A moje dziecię tyle wczoraj prezentów dostało takie sliczne sukienusie i wcale nie jest ciekawa nawet licytuje leżaczek dla niej i nic:((((( pewnie podokuczac mam:wściekła/y:ie trzeba

Buziaki i chłodnego dzionka

reklama
cześć Wam, ja tylko na chwilunię, poczytałam wszystkie zaległe pościki w przyśpieszonym tempie i znikam bo mamy dzis grilka na działce a ja jestem zdecydowanie wolniejsza niż zwykle z dwóch powodów:
1. stanęłam na gwoździu o długości 8 cm i :baffled::-:)-( mam trochę spuchniętą stopę i kuleję...budowlańcy rzucili sobie deskę na ziemię gwoździami do góry no a ja kosząc trawkę zdecydowanym krokiem depnęła akurat na ten wystający gwoździk..wiele takich pułapek czyhało na nasze zdrowie na budowie, większość pozbierane...:wściekła/y::wściekła/y:
2. Dostałam belką drewnianą po palcu środkowym z prawej ręki i już kilka dni mam problem z ruchliwością tegoż palucha..wrrrrrr...
Trzymajcie się i do zobaczyska, przepraszam że dziś tylko o sobie ale nie mam weny dziś, jeszcze raz very sorry!!!!:zawstydzona/y:

Hej!!!

My wróciliśmy wczoraj rano z Mielna. Właśnie uwinęłam się z praniem i uprzątnięciem mieszkanka i już połowę rzeczy poprasowanych :biggrin2:;-) Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Wypoczęliśmy i opaliliśmy sie ładnie bo mieliśmy pełne 13 dni pogodę a tu na śląsku nie było w tym czasie najlepiej :-D:tak: Takze wczasy nam się udały.Towarzystwo dopisało :-D Kamilek zadowolony że hej :tak::-D Nie bał się wogóle morza i sam do niego garnął :biggrin2: Woda w morzu była lodowata miała 14 stopni tylko :szok::szok: ale popluskaliśmy się najgorzej było do niej wejść a potem nie chciało sie wychodzić :-D
Resztę napisze wam tu Kubusiowa ;-)

Nie chcę zapeszać ale wydaje mi się...że Kamilkowi wodniaczek się wchłonął. Muszę umówić się z lekarzem żeby mi to potwierdził. Także trzymajcie kciuki żeby moje podejrzenia się sprawdziły.
Jutro ostatni dzień wolnego i do pracy :-( A tak fajnie było...
Wszystko co dobre szybko się kończy... Trzymajcie się....

My za godzinę jedziemy na imprezę. Brat ma urodziny.

Iza - gratulacje nowej pracy!!!:-):-D:tak:
Dobrze, że jesteś zadowolona ;-)

Karolinna - ten czas tak szybko biegnie juz niedługo będziecie w czwóreczkę :-D

Kaśka - fajnie już niedługo będziecie się wczasować w Kołobrzegu ;-) Myśmy tam wybrali się na jeden dzień pociągiem. Chłopcy mieli frajdę pierwszy raz jechali pociągiem :tak::-)

Miłego weekendu.

.Hej,hej.

.Dziś cudowne 20 stopni na termometrze:-D.

.Mamy w planach wizytę u teściów na dzień dzisiejszy,stoi u nich głęboki wózek po Lence i chciałabym go odkurzyć i przetrzeć:tak:.

.izoldzia hop hop ,napisz chociaż że jesteś tu jeszcze z nami:-D.

.iza super że fajnie było pierwszego dnia w pracy:tak: jeszcze tylko niech Rysiek dostanie wymarzoną pracę i oboje możecie być usatysfakcjonowani:tak:.

.trysia oj,współczuję:sorry2: mam nadzieję że chociaż masz aktualne szczepienia na tężec ?;-).

.baska
a) Wypoczęliśmy i opaliliśmy sie ładnie bo mieliśmy pełne 13 dni pogodę a tu na śląsku nie było w tym czasie najlepiej :-D:tak:

b)Resztę napisze wam tu Kubusiowa ;-)
a) i DZIĘKI Bogu ,ja poproszę teraz też więcej chłodnych dni:-D:blink:.
b) taaa....jasne;-).
koniecznie wklej fotki baska ,na pewno macie mnóstwo:tak:.

.gwioleta czekam aż zamęczysz mnie fotkami z wakacji:-p.

.Miłej niedzieli,bawcie się dobrze,odwiedzajcie się i spacerkujcie:-D.

.pa.

Basia - się okaże, jak pogoda będzie. no i jaka kwatera. Piotrek pociągiem, autobusami i tramwajami regularnie jeździ. ostatnio mielismy nieplanowaną wycieczkę do Gliwic - kupowalismy bilet u konduktora.

Dziewczyny melduję swoją obecnosć dalej w dwupaku;-):tak::-(
moja dzidzia nie chce wyjsc do nas:wściekła/y:
JUtro wizyta w szpitalu i ktg no i ocena moje gina ............zobaczymy co dzien przyniesie

Chociaz dzisiaj to wogole zycie z emnie uszło brzuch mi ciągnie do dołu pobolewa ale pewnie i tak nic nie będzie z tego:-(

U nas dzisiaj od rana goscie mój tato siostra z dziecmi fajnie tylko ja juz taka padnięta byłam ze szok jeszcze mój Fifi nie spal nic w południe jest okropny teraz poszedł z moim R odprowadzić tate i dzieciaki ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

hellllllooooooo:-)

Witam kochane wreszcie znalazłam torche czasu aby cosik skrobnąć.
Jak juz Wam baśka pisała wakacje udane!!!!! Pogoda i humory dopisały:tak::-)
Zdjęcia napewno powklejamy :-)

Ja jeszcze jutro wolne i od wtorku do pracy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

Karolina - musze ci powiedziec że tyś mnie zmobilizowała do pościka:-D wklaej jakies zdjątko jak wyglądasz.

iza- gratki na nowa pracę!!

kaśka - trzymam za pogodę na urlop

pozdrowionka dla całej ekipy!!!

hej !!! ja wróciłam z tych moich " wakacji " 4 dniowych ! ale zawsze coś !!
była jazda na kucyku, basen, jazda wąskotorówką, zoo - tak że młoda sie nie nudziła i zadowolona !!!

.
.justka a może wśród tych trzech imion było imię Lena :-D:-p. .

jaka dociekliwa :-D

cześć Wam, ja tylko na chwilunię, poczytałam wszystkie zaległe pościki w przyśpieszonym tempie i znikam bo mamy dzis grilka na działce a ja jestem zdecydowanie wolniejsza niż zwykle z dwóch powodów:
1. stanęłam na gwoździu o długości 8 cm i :baffled::-:)-( mam trochę spuchniętą stopę i kuleję...budowlańcy rzucili sobie deskę na ziemię gwoździami do góry no a ja kosząc trawkę zdecydowanym krokiem depnęła akurat na ten wystający gwoździk..wiele takich pułapek czyhało na nasze zdrowie na budowie, większość pozbierane...:wściekła/y::wściekła/y:
2. Dostałam belką drewnianą po palcu środkowym z prawej ręki i już kilka dni mam problem z ruchliwością tegoż palucha..wrrrrrr...
Trzymajcie się i do zobaczyska, przepraszam że dziś tylko o sobie ale nie mam weny dziś, jeszcze raz very sorry!!!!:zawstydzona/y:

a było jechać ze mną to bym Ci palca nie potłukła ani gwoździem nie atakowała :blink:

Baśka Kubusiowa no to super że pogoda Wam dopisała !!!

Karola no własnie, wstaw zdj jaki masz brzucholek !!! nie musi być w tym bikini :baffled:

Czarnula ale paniczka z Ciebie teraz :-D

Izoldzia :-) jeszcze troche !!!

.Witanko:happy2:.

.Ja po wizycie u gina,no i cóż,jak na razie wszystko szczelnie pozamykane i cisza:sorry2: a miałam nadzieję że cokolwiek zaczyna się dziać;-) ,na pytanie do gina czy mam myć okna,stwierdził że tak:-D ( parę minut później powiedziałam położnej że zabieram się za okna to mnie opieprzyła:-D).Przytyłam 3 kg:zawstydzona/y::dry: ale położna mnie skomplementowała jak to super wyglądam itp więc mi trochę lżej:-p.

.Lenka poszła z tatusiem do sklepu i mam teraz chwilę spokoju;-).

.kubusiowa
Karolina - musze ci powiedziec że tyś mnie zmobilizowała do pościka:-D wklaej jakies zdjątko jak wyglądasz.

.miło mi:-p. A jak tam budowa waszego domu,bo już chyba zaczęliście? nie pamiętam dokładnie,bo tak długo z nami nie piszesz;-).

.justyna
Karola no własnie, wstaw zdj jaki masz brzucholek !!! nie musi być w tym bikini :baffled:
.hiehie,przecież bikini to nie topless:-p ale spoko ,nie będę narażać na szwank twoje piękne oczęta:-p. Ty też wklej fotki po wakacjach:tak:.

.Dziewczyny wkleję fotkę w tym tyg ,obiecuję:tak:.

.izoldzia napisz co po ktg:tak:.

.Miłego dnia.

reklama
witamm

KAROLINA no coz moglam się spodziewac hehhehe wczoraj bardzo dokuczał mi brzuch straszny bol juz nawet z krzyza czułam ale jak zwykle po zasnięciu przeszło:-(

RANo byliśy na ktg nawet małego skurczyku nic nawet mała jakas leniwa była :-( po badaniu lekarz stwierdził że szyjka juz nieco krótsza i rozwarcie na 1 palec:)

Jutro powtroka z rozrywki po południu i jak nic sie nie ruszy to w czwartek kładzie mnie na oddział i może pogoni małą ociągaczkę no to tyle

D:-(obrze ze u Ciebei wszytsko w porządku na mnie okna nie działały wogóle nic nie działa tylko czekanie...................................a ju zjestem u kresu ..........................

MIłego dzionka

Do góry