reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
.elo popołudniu;-).

.udało mi się trochę przykimać w południe ;-).

.czy któraś z was jest może konsultantką avonu?? ( i w miarę blisko mnie mieszka)bo chciałabym złożyć zamówienie:tak:;-).

.izoldzia no jak już czop odszedł to kwestia paru dni:tak: ,czekam na relację:tak:.

.mmm :-D ty się lepiej wczuj w wczasowo-imprezowy nastrój:-D. super że krew ok,a do którego przedszkola wysyłasz Grzesia? my już w kilka mamusiek tutaj przeżywamy pierwsze pójście naszych bobasków do przedszkola:tak: witaj w klubie:-p.

.mokkate bez fotek nigdzie cię nie puszczamy:-p wiec lepiej jeszcze dziś je wklej;-),a w którą stronę następne wojaże?.

.no i Liwciu droga STO LAT i pomyślności na twej drodze życia! pociechy z rodziców:-p i rodzeństwa!:-)
b84b8943.gif
.

.Miłego popołudnia.

reklama
DUŻO RADOŚCI UŚMIECHU I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH DNI DLA KOCHANEJ SOLENIZANTKI LIWCI ŻYCZY KOLEZKA KUBUŚ Z RODZICAMI:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mmm- a w końcu dopasowałaś synka do mamusi??:-D

mokkate - jak miło widzieć twój pościk:-) to czekam na wiecej wieści od ciebie:tak:

zmykam spać, całuski dla wszystkich:tak:

hej !!!!

ja juz po imprezce !! udana a ja zlatana jak rex ! dobrze że siostra zagoniłą mojego i swojego chłopa jak Liwie usypiałam i mi wszystko posprzątała ! Liwuśnik zachwycony goścmi i prezentami ! oczywiście ja mialam oczy całe mokre, jakas beksowata jestem !!!

dziękuję za życzenia w imieniu solenizantki !!!!!

a nam badanie krwi wyszło bardzo dobrze, szczepienie zaległe bardzo dzielnie znieśliśmy, powrót Grzesiu do złobka nie najlepiej zniósł, ale dziś było już znacznie lepiej, a od września do przedszkola :sorry2:
a szczepisz go prevenarem przed przedszkolem ???

Izoldzia to juz teraz musi pójść !!!

WSZELKICH SZCZĘŚLIWOŚCI DLA MOJEJ SYNOWEJ LIWCI,
DUŻO ZDRÓWECZKA DOBREGO,WIELU WSPANIAŁYCH WYMARZONYCH ZABAWECZEK,ORAZ TYLKO KOCHAJĄCYCH LUDZI WOOKÓŁ,
OD ZIĘCIA I TEŚCIÓW :-):-):-):-):-):-):-):-)
Troszkę spóźnione ale bardzo szczere...
Justynko a 10-ty jest aktualny ???:-)

Nie było mnie ostatnio bo mieliśmy gości aus dojczland, a właściwie to kuzynka była u mnie od soboty i trochę wędrowaliśmy...W poniedziałek byliśmy w Krakowie na małym 12-sto godzinnym spacerku.Dzieciaki do godziny 19-stej były bardzo dzielne ale po to już była masiakra :-D:-D:-D Byliśmy tak długo bo mój Tomi służbowo jechał do Bochni niedaleko Kraka więc nas wysadził pod Wawelem i pojechał dalej.A my musieliśmy czekać aż on swoje skończy i nas "łaskawie" zabierze w drodze powrotnej ;-);-)

Ciekawe jak tam nasza Izoldzia :confused::confused::confused:

Kubusiowa i Baśka fajne te Wasze fotki, no lasensje z Was są niezłe, to fakt nie do podważenia :-):-)

Karolcia ja jestem w Oriflame jak co :-):-):-):-)

mmm to super że tak dzielny mały Grześ, mój Maćko to od pewnego momentu tak potwornie boi się igieł..ale wcale mu się nie dziwię bo to co Maćko był kłuty w swoim króciutkim życiu,to większośc ludzi przez całe życie tyle nie będzie kłute...mam nadzieję, że mojemu ten potworny lęk przed igłą minie:-(

Mokkate prosimy wkleić zdjęcia przed kolejnym wypadem, a gdzie to wybywacie znowu????

Witam nową mamuśkę z Świętochłowic, z tego co pamiętam to jest jedna mamuśka na naszym forum, która ma coś wspólnego z tym miastem :-):-) i dawno jej nie było na naszym forum :wściekła/y: : mały rebusik: KTO TO JEST???:-)

Pozdrowionka i miłego dnia, ja zmykam bo muszę do Tychów do skarbowego i później na budowę myć okna, bo zdecydowanie wymagają pielęgnacji :-D:baffled:, chorera, nie chce mi się jak chorera, ale muszę bo za chwilę będą nie do umycia:no::no: (prawie jak sztandarowe hasło naszego byłego pana prezydenta ;-))
Kurde, jestem wkurzona bo basenik od naszego gizda przez ostatnie wichury pofruwał sobie po działce i jest przedziurawiony, a Maćko kąpała się w nim może z trzy razy :-:)-(

Trzymajcie się i do zobaczonka :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

mnie nic nie rusza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: po wczorajszym badaniu juz myslałam ze cosik a tu klops..............................jak dzis nic to jutro kłade sie do szpitala:wściekła/y::wściekła/y: czego chciałam uniknac a tu niespodzianka.........................:-:)-(
moze pózniej cosik napiszę bo jaos ani weny ani humoru:-(

hej !!!

Trysia litości z kolorem tego postu :szok: ale życzonka oczywiście przekazałam ! a tu teście, zięcie, synowe ja chyba o czymś nie wiem :rofl2:

Czarnula :-) ale Emilii włoski urosły :szok:

jutro na usg i juz odliczam :laugh2: a Liwcia sie rozpłakała jak jej pow ze jutro sie okaze czy brat czy siostra a ona ze ona chce siostrzyczke no to jej tłumacze ze jeszcze nie wiadomo a ona w taką histerie i płacz ze nie chce brata :szok: zawsze ją przyzwyczajałam do myśli ze moze byc brat albo siostra a tu taka zajawka :baffled:

Justyś no troszke urosły Emilci włoski :-) Cieszę się że wreszcie hihi , a Liwusi przejdzie jak będzie braciszek ;-) Sama jestem ciekawa cio tam się za płeć kryje u ciebie w brzuszku :-D

reklama
Do góry