reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witajcie kochaniutkie

wpadłam zerknąć co się dzieje ciekawego
icon_wink.gif

Ja po weselu i poprawinach jest MEGA-padnięta
icon_wink.gif
Jak odchoruję to wkleję fotki
icon_wink.gif
Narazie muszę dobrze odpocząć
lol.gif
wink.gif

Buziaczki dla wszystkich
cmok2.gif

reklama
.hej wieczorkowo.

.izoldzia oj współczuję ci bardzo,te całe upały i wyczekiwanie...:no: w czwartek może zrobią ci masaż szyjki albo dadzą oksytocynę... a wózeczek już masz? bo coś pisałaś że mają ci znajomi przywieźć z UK? .

.baska i kubusiowa ale z was super lasencje,no no ,extra! mężowi i chłopcy też pierwsza klasa! widać że wakacje udane!:tak:.

.Dobranoc kobitki.

Karolinna mam taka nadzieję ze mnie coś ruszy do czwartku.....................ale i ta wersja mnie ucieszy.............

Wózeczek juz dotarł do znajomych niesety my jeszcze poczekamy na niego bo kurier będzie jechał do Polski 9-10 sierpień także jeszcze chwila i będzie u nas

Pozdrawiam miłej nocki

hej !!!

jutro impreza a ja nic poza zakupami nie zrobiłam :dry: jutro pewnie bede chodzić i jęczeć sama na siebie ! tym bardziej że nam plener wyskoczył jeszcze i jak zwykle musiał to byc ten dzień kiedy ja planowałąm wolne i szykowanie w domu :baffled: Poza zakupami dzis nie miałam siły ani chęci juz na nic !

Karola ja tez po wizycie ! u mnie tez ok !! A TY kobieto odpuść jeszcze z tymi oknami :-D co Ci sie tak spieszy !

Kubusiowa i Basia fajne zdj !!!

no nic spadam spać !

.cześć.

.Ledwo dziś wstałam z łóżka ale Lena mi pomogła zaczynając ściągać mi nogi z łóżka:-D więc teraz siedzę i zasypiam nad laptopem;-).

.izoldzia może mała czeka na wózek:laugh2::blink:.

.justyna dziś rodzić bym nie chciała ;-)ale za pół miesiąca jak najbardziej:tak:. Co ci mówił lekarz? jak się czujesz?. Do której siedzisz na kompie:shocked2:.

.Miłego dnia,za jakąś godzinkę chyba pójdziemy z Lenką na spacerro a potem może uda mi się przykimać na kanapie w dużym pokoju,o ile Lena znów nie zacznie mnie ściągać;-).

.pa.

Cześć!
witam karinkę z tego co mi wiadomo żadnej mamy ze Świętochłowic tu nie mamy

ale klimaty się nam tu mieszają: od wczasowo-imprezowych po bóle porodowe :dry: i w co tu się wczuć :sorry2:

kubusiowa, baśka długo musiałam się wpatrywać w zdjęcia, żeby dopasować mamę do synka, czy oni w rzeczywistości choć trochę do siebie podbni :confused:, bo na zdjęciach jak bracia wyglądają :-D

izoldzia trzymam kciuki cały czas za Was kciuki

karolinna justyna ma rację teraz to Ty się jeszcze wstrzymaj z tymi oknam, ale Lenka dzielnie Ci pomaga z tym wstawaniem :-D

a nam badanie krwi wyszło bardzo dobrze, szczepienie zaległe bardzo dzielnie znieśliśmy, powrót Grzesiu do złobka nie najlepiej zniósł, ale dziś było już znacznie lepiej, a od września do przedszkola :sorry2:

a na konieć zostawiłam sobie życzenia dla

Liwii z okazji trzecich urodzinek, dużo zdrowia, samych radości, dużo uśmiechu na codzień, grzecznego braciszka/siostrzyczki i wszystkiego co najlepsze. I oczywiście własnego konika :-):-):-)
od cioci mmm i Grzesia

KArolinna nie az tyle to jej nie przetrzymam w brzucholku hehehehehehh w nocy cosikk zaczeło sie dziać odszedł czop i tony sluzu bolał brzusio małe skurczyki tez były ..................wieć nastawiona byłam na wojne a tu klops rozeszło się wiec myslę ze na dniach wygram .........................może po dzisiejszej wizycie na KTG i badaniu lepiej mi pomasuje i bedzie konkretna akcja...............

MMM bardzo przydadzą sie Twoje kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpadne wieczorkiem i zdam relacje z wizyty

reklama
Do góry