.Hej.
.Ja już i po pobraniu krwi i po usg
,jeśli chodzi o płeć to jeszcze jej nie znamy;-) wiem,wiem my też trochę rozczarowani;-) . W sumie to ta kobitka powiedziała że jeszcze za wcześnie na rozpoznanie płci,tj.że łatwo sie pomylić ale ja myślę ze gdyby państwowe pracownie miały lepsze usg to byłoby łatwiej;-) .W sumie to wszystko super oprócz ułożenia łożyska ,jest to ułożenie dolne i teraz się zamartwiam:-( a to dlatego że poczytałam na necie co i jak,ciekawe co powie lekarz na wizycie
wizytę mam na wtorek i nie mogę się jej doczekać. Niech mnie ktoś przytuli:-(.
.Byłyśmy dziś na spacerku z Lenką prawie 3 godz.ale ostatnio to norma,oczywiście piaskownica zaliczona ,już z dwoma mamami jestem na dzień dobry
;-) .Lenka już poznaje dzieciaki z piaskownicy jak tylko idą z daleka;-).
.
iza raczej nie często chodzimy do biedrony ,po prostu mamy na siebie szczęście;-) Chodzicie do leclerca?duża różnica w cenach pomiędzy nimi a biedronką?.Bardzo fajnie Karolka była ubrana
. No i z tym że przytyłaś to chyba trochę przesadzasz
.Tylko mi potem nie wyskocz że was nie będzie
;-).
.
monysia współczuję nocki,ale jak widzisz raz pod górę a raz z górki;-).No i jaka zmiana męża... pewnie podczytał forum i sobie co nieco uświadomił
.
.
trysia super gdybyś była,siedzimy na tym wątku od początku a jeszcze osobiście się nie znamy
.
.
justyna na was też liczę
.
.
ewcik wielka szkoda,a to twoje urodzinki będą?.
.
mamaboo widzę w awatarku że masz nową fryzurę,super wyglądasz
.My też tęskniłyśmy
.
.
married witam serdecznie,rozgość się u nas.
.
czarnulka nie wyobrażam sobie żeby nie było ciebie i twoich dziewczynek na spotkaniu
.Jak dojedziesz do dworca pkp w Katowicach to musisz iść na rynek i wsiąść do tramwaju nr.6 w stronę pętli ,i po prawej stronie będziesz mijała park Kościuszki,zaraz na tym przystanku pierwszym trzeba wysiąść bo to pod wieżą spadochronową,to jakieś 3 lub 4 przystanki z dworca,niedaleko
. dziewczyny jak coś źle napisałam to poprawcie;-). Eh,jak będzie deszczyk to ja też się nie ruszam;-).
.
gwioletko przytulam mocno,miesiąc na pewno szybko zleci,szczególnie jak masz takie urocze dzieci
.
.Lecę pooglądać tv,mąż na popołudniu to mam chwilę spokoju;-).