reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka
ja tez jestem ze Sląska-a dokł. z Tychow, czy jeszcze jest jakas tyszanka?
WYBACZCIE, ze nie czytam wczesn. postow, ale za duzo tego,a ja i tak bym sie pogubiła co gdzie która pisze...wiec jak co, bede starac sie byc na "bieżąco"...ewent str wczesniej przeczytac
pozdrawiam:)
:-)

Chyba pogoda bo ja też od pru dni chodze do tyłu..
Pokaze wam bebniarza.Bębenek cały był jeden dzień;-);-)
0175033526.jpg

A oto jaka mam konkurencje;-)

hejooo
ja doła może nie mam ale jestem słaba jak mucha, wczoraj i przedwoczoraj musiałam się położyć popołudniu bo inaczej miałabym zjazd, na szczęście Maćko lubi oglądać bajki to mu włączyłam i troche przy nim pokimałam:sorry2::sorry2:
19 tego spotkanko,super,cieszę się bardzo mam nadzieję że nic mi nagle nie wyskoczy i będziemy...
Tymczasem zmykam bo mam całą fure roboty bo ostatnim wyjeździe i po dwóch dniach obijania się śpiocha...
Buziaczki
i do zaś

aha no i witam nową mamuśke z Tychów...nnie jestem z Tychów ale często bywam tam...mój mężul jest z tej mieściny..
buziaki!!!

Witam !!!

Witam nową Mamusie ;-)

Ech, noc koszmarna
miałam się położyć wcześniej, co uczyniłam
i wylądowałam w łóżku o 23.20,
niestety do 1 nie umiałam zasnąć
a o 3 Mila wstała i nie chciała spać,
chciała się ciągle przytulać, tylko że na rękach
a mnie w tym momencie coś dopadło,
zaczął mnie strasznie boleć żołądek,
brzuch, zimne poty, drgawki,
myślałam że zjade trzymając ją w ramionach
a Ona chyba czuła że mi coś jest i tak słodko
patrzyła w moje oczy ...
Zasnęła o 6 rano dopiero ale na prawie 3h,
natomiast dziś spała tylko pół godziny :sorry2:

czesc dziewczyny a u mnie choroba zagoscila sie na calego dorwala i moja corke bidula wymiotuje na szczescie Stasiu juz lepiej.....A co do spotkania to ja chyba odpadam nie mam jak dojechac a na katowicach znam sie chodzby wcale hahaha ale myślami bede z wami zreszta moze na przyszły rok mi sie uda w sumie Stasiu juz bedzie starszy i moze moj maz bedzie kto wie na razie pozdrawiam wszystkie nowa mame tez BUZIACZKI

reklama
.Hej.

.Ja już i po pobraniu krwi i po usg:tak: ,jeśli chodzi o płeć to jeszcze jej nie znamy;-) wiem,wiem my też trochę rozczarowani;-) . W sumie to ta kobitka powiedziała że jeszcze za wcześnie na rozpoznanie płci,tj.że łatwo sie pomylić ale ja myślę ze gdyby państwowe pracownie miały lepsze usg to byłoby łatwiej;-) .W sumie to wszystko super oprócz ułożenia łożyska ,jest to ułożenie dolne i teraz się zamartwiam:-( a to dlatego że poczytałam na necie co i jak,ciekawe co powie lekarz na wizycie:unsure: wizytę mam na wtorek i nie mogę się jej doczekać. Niech mnie ktoś przytuli:-(.

.Byłyśmy dziś na spacerku z Lenką prawie 3 godz.ale ostatnio to norma,oczywiście piaskownica zaliczona ,już z dwoma mamami jestem na dzień dobry:-D;-) .Lenka już poznaje dzieciaki z piaskownicy jak tylko idą z daleka;-).

.iza raczej nie często chodzimy do biedrony ,po prostu mamy na siebie szczęście;-) Chodzicie do leclerca?duża różnica w cenach pomiędzy nimi a biedronką?.Bardzo fajnie Karolka była ubrana:tak:. No i z tym że przytyłaś to chyba trochę przesadzasz:baffled:.Tylko mi potem nie wyskocz że was nie będzie:dry:;-).

.monysia współczuję nocki,ale jak widzisz raz pod górę a raz z górki;-).No i jaka zmiana męża... pewnie podczytał forum i sobie co nieco uświadomił:-p.

.trysia super gdybyś była,siedzimy na tym wątku od początku a jeszcze osobiście się nie znamy:zawstydzona/y: .

.justyna na was też liczę:tak:.

.ewcik wielka szkoda,a to twoje urodzinki będą?.

.mamaboo widzę w awatarku że masz nową fryzurę,super wyglądasz:tak:.My też tęskniłyśmy:-D.

.married witam serdecznie,rozgość się u nas.

.czarnulka nie wyobrażam sobie żeby nie było ciebie i twoich dziewczynek na spotkaniu:-p.Jak dojedziesz do dworca pkp w Katowicach to musisz iść na rynek i wsiąść do tramwaju nr.6 w stronę pętli ,i po prawej stronie będziesz mijała park Kościuszki,zaraz na tym przystanku pierwszym trzeba wysiąść bo to pod wieżą spadochronową,to jakieś 3 lub 4 przystanki z dworca,niedaleko:tak:. dziewczyny jak coś źle napisałam to poprawcie;-). Eh,jak będzie deszczyk to ja też się nie ruszam;-).

.gwioletko przytulam mocno,miesiąc na pewno szybko zleci,szczególnie jak masz takie urocze dzieci:tak:.

.Lecę pooglądać tv,mąż na popołudniu to mam chwilę spokoju;-).

Do góry