reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
hejka
ja tez jestem ze Sląska-a dokł. z Tychow, czy jeszcze jest jakas tyszanka?
WYBACZCIE, ze nie czytam wczesn. postow, ale za duzo tego,a ja i tak bym sie pogubiła co gdzie która pisze...wiec jak co, bede starac sie byc na "bieżąco"...ewent str wczesniej przeczytac
pozdrawiam:)
:-)

Chyba pogoda bo ja też od pru dni chodze do tyłu..
Pokaze wam bebniarza.Bębenek cały był jeden dzień;-);-)
0175033526.jpg

A oto jaka mam konkurencje;-)

hejooo
ja doła może nie mam ale jestem słaba jak mucha, wczoraj i przedwoczoraj musiałam się położyć popołudniu bo inaczej miałabym zjazd, na szczęście Maćko lubi oglądać bajki to mu włączyłam i troche przy nim pokimałam:sorry2::sorry2:
19 tego spotkanko,super,cieszę się bardzo mam nadzieję że nic mi nagle nie wyskoczy i będziemy...
Tymczasem zmykam bo mam całą fure roboty bo ostatnim wyjeździe i po dwóch dniach obijania się śpiocha...
Buziaczki
i do zaś

aha no i witam nową mamuśke z Tychów...nnie jestem z Tychów ale często bywam tam...mój mężul jest z tej mieściny..
buziaki!!!

Witam !!!

Witam nową Mamusie ;-)

Ech, noc koszmarna
miałam się położyć wcześniej, co uczyniłam
i wylądowałam w łóżku o 23.20,
niestety do 1 nie umiałam zasnąć
a o 3 Mila wstała i nie chciała spać,
chciała się ciągle przytulać, tylko że na rękach
a mnie w tym momencie coś dopadło,
zaczął mnie strasznie boleć żołądek,
brzuch, zimne poty, drgawki,
myślałam że zjade trzymając ją w ramionach
a Ona chyba czuła że mi coś jest i tak słodko
patrzyła w moje oczy ...
Zasnęła o 6 rano dopiero ale na prawie 3h,
natomiast dziś spała tylko pół godziny :sorry2:

czesc dziewczyny a u mnie choroba zagoscila sie na calego dorwala i moja corke bidula wymiotuje na szczescie Stasiu juz lepiej.....A co do spotkania to ja chyba odpadam nie mam jak dojechac a na katowicach znam sie chodzby wcale hahaha ale myślami bede z wami zreszta moze na przyszły rok mi sie uda w sumie Stasiu juz bedzie starszy i moze moj maz bedzie kto wie na razie pozdrawiam wszystkie nowa mame tez BUZIACZKI

reklama
.Hej.

.Ja już i po pobraniu krwi i po usg:tak: ,jeśli chodzi o płeć to jeszcze jej nie znamy;-) wiem,wiem my też trochę rozczarowani;-) . W sumie to ta kobitka powiedziała że jeszcze za wcześnie na rozpoznanie płci,tj.że łatwo sie pomylić ale ja myślę ze gdyby państwowe pracownie miały lepsze usg to byłoby łatwiej;-) .W sumie to wszystko super oprócz ułożenia łożyska ,jest to ułożenie dolne i teraz się zamartwiam:-( a to dlatego że poczytałam na necie co i jak,ciekawe co powie lekarz na wizycie:unsure: wizytę mam na wtorek i nie mogę się jej doczekać. Niech mnie ktoś przytuli:-(.

.Byłyśmy dziś na spacerku z Lenką prawie 3 godz.ale ostatnio to norma,oczywiście piaskownica zaliczona ,już z dwoma mamami jestem na dzień dobry:-D;-) .Lenka już poznaje dzieciaki z piaskownicy jak tylko idą z daleka;-).

.iza raczej nie często chodzimy do biedrony ,po prostu mamy na siebie szczęście;-) Chodzicie do leclerca?duża różnica w cenach pomiędzy nimi a biedronką?.Bardzo fajnie Karolka była ubrana:tak:. No i z tym że przytyłaś to chyba trochę przesadzasz:baffled:.Tylko mi potem nie wyskocz że was nie będzie:dry:;-).

.monysia współczuję nocki,ale jak widzisz raz pod górę a raz z górki;-).No i jaka zmiana męża... pewnie podczytał forum i sobie co nieco uświadomił:-p.

.trysia super gdybyś była,siedzimy na tym wątku od początku a jeszcze osobiście się nie znamy:zawstydzona/y: .

.justyna na was też liczę:tak:.

.ewcik wielka szkoda,a to twoje urodzinki będą?.

.mamaboo widzę w awatarku że masz nową fryzurę,super wyglądasz:tak:.My też tęskniłyśmy:-D.

.married witam serdecznie,rozgość się u nas.

.czarnulka nie wyobrażam sobie żeby nie było ciebie i twoich dziewczynek na spotkaniu:-p.Jak dojedziesz do dworca pkp w Katowicach to musisz iść na rynek i wsiąść do tramwaju nr.6 w stronę pętli ,i po prawej stronie będziesz mijała park Kościuszki,zaraz na tym przystanku pierwszym trzeba wysiąść bo to pod wieżą spadochronową,to jakieś 3 lub 4 przystanki z dworca,niedaleko:tak:. dziewczyny jak coś źle napisałam to poprawcie;-). Eh,jak będzie deszczyk to ja też się nie ruszam;-).

.gwioletko przytulam mocno,miesiąc na pewno szybko zleci,szczególnie jak masz takie urocze dzieci:tak:.

.Lecę pooglądać tv,mąż na popołudniu to mam chwilę spokoju;-).

Do góry