reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej !! ale naprodukowałyscie ;D witam nową maminke :D
A ja mam troche doła bo bylismy u lekarki naszej i okazało sie że źle podawałam wit D3 bo zawsze rano trzeba dawać a ja dupa pod wieczór dawałam :( poza tym mała leń straszny i główki nie chciała za rzadne skarby podnieśc i sie to lekarce tez nie spodobało i musze trochez nią mieśnie poćwiczyć. Poza tym dziasełka ma całe napuchnięte bo ząbki juz tam są co jednak nie oznacza ze zaraz wyjdą ::) ale mogą juz sie ciesze na te moje cycki ;D
Kurcze jak pojdziesz prywatnie to dziecko przynajmniej dokładnie obejrzy a jak bylismy tydzien temu w przyuchodni to tak na odwal jak zwykle jak nie zapłacisz to nie masz :mad:
Udanego wekendu, my wyjeżdzamy z Liwcią do mojego taty juz ciesze sie na te spacerki w polach i wzdłuz lasu :laugh: Trzymajcie sie cieplutko !! a i udanego spotkania babeczki szkoda ze tak daleko mieszkam :(

reklama
kurcze dziewczyny ,faktycznie napisałyście bardzo dużo! :)

mmm super że godzisz uczelnię z dzidzią i że idą Ci na rękę :)

sandros aga widzę że nic z tego bo nikt nic nie pisze ::) liczyłam na poranek bardziej.

justyna życzę powodzenia w ćwiczeniu z małą :) i życzę miłego pobytu u taty! baw się dobrze :)

a dziś nikt tu nie zagląda... chyba wszystkie babeczki na defiladach :)

hej

Karolka psito jedna czekalysmy na Ciebie z Sandroska , zaluj ze Cie nie bylo :p :p
Nawet nie wiem kiedy te dwie godzinki zlecialy, nagadalysmy sie za wszystkie czasy .
Dzieci sie zapoznaly , wprawdzie razem jescze nie pobiegaja , ale juz niedlugo ;D

To pare zdjec z naszego spotkania
hpim1464pop7qf.jpg

Randka na lawce ;D ;) Soni i Oliverka
hpim1465pop5mu.jpg

Byly tez inne atrakcje ;D
hpim1460pop4tp.jpg

Mam nadzieje ze nst razem bedzie nas wiecej ;)

Sandra jak dojechaliscie? My jakos spokojnie gorzej juz bylo w domciu , Olverek troszke zjadl i padl jak kawka
ok ide zjesc obiadek pa wpadne pozniej

zdjęcia super,a ja nawet nie wiedziałam że się spotkałyście ! o której godz? wczoraj wieczorem sprawdzałam posty a tam nic na ten temat i myślałam że nieaktualne ::)

Witam,

karolina, karolina co z Toba, tak rano zawsze zagladasz na forum i dzis nie doczytalas, ze aktualne? Szkoda, ze Cie nie bylo. Oliwier ma cudowny usmiech i sliczna buzke, a Sonii oszalala na punkcie wiewiorek ;)

aga77 do babcie dotarlismy bez problemu, Sonia zaczelami juz w aucie przysypiac, a jak znalezlismy sie u babci to nie bylo mowy o spaniu. W koncu po 14 zasnela i spala do 16. Jak w koncu znalezlismy sie w domku po 18 to byla cudowna, ganialismy sie po calym domu, az padla.

Pozdrawiam,

hej

Karolka ja juz myslalam ze to tylko ja taka zakrecona ;D ;), no popatrz jeszcze sie nie spotkalysmy a juz Ci sie udzililo ode mnie ;D. Podobno takie rozkojarzenia bywaja u ciezarnych , to tlumaczy wiele ;)
Mnie tak chyba zostalo ;D

Oliverek chyba bedzie chory , niestety . Zaczol mu sie katarek i podejrzewam , ze sie chorobsko juz od wczoraj zapowiadalo :( mam tylko nadzieje ze to tylko przeziebienie .
Na pewno sie wykuruje do nst spotkania ;D
Ok laski zmykam, milej nocki zycze ido jutra pa

hm,może takie wytłumaczenie że spałam do 10-11 ::) ale naprawdę nie widziałam tego posta :( a kiedy znów się spotykacie??

sandros teraz będziesz musiała małej kupić maskotkę-wiewiórkę :)

aga życzę zdrówka dla małego :)

ja też życzę wesołych snów :)

zdjęcia ekstra, widzę, że brzdące sięjuż zakumplowały i Mmuśki pewnie też . kiedy macie sięzamiar spotkać następnym razem? może będę mogła podjechać?

reklama
hello :laugh:

Kiedy tylko znajdziecie czas i sily ;) , wiec ustalamy termin kolejnego spotkanka ? ;D
Jestem otwarta na propozycje ;)

Oliverek ma bardzo zapchany nosek , pare razy wstawalam do niego :(, , poki cogoraczki nie ma , ale cos pokasluje . No wlasnie sie obudzil , wpadne moze pozniej do was .

Do góry