reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
TROSZKU PIETRUSZKI

zamyślony chłopak
1001973ye9.jpg

z rodzicielką swoją
1001974un9.jpg

niby grzeczny jestem
1001986xb0.jpg

reklama
Hej !!!

Monysia a inny pediatra widział te wyniki czy chodzisz tylko do tego samego ?
zdrówka !

Chodze do jednego, chyba że nie mam wyjścia,
ale innym lekarzom w naszym ośrodku nie ufam,
dużo słyszałam ...

Sandros współczuje wczesnego wstawania,
moja Myszka dziś mnie obudziła o 6.30,
zawsze wstaje o 7 :sorry2: i nie śpi do 12,
a teraz chyba zrezygnowała z tego spania :dry:,
zawsze o tej porze robiłam obiad a teraz
nic nie zrobie :baffled:

Ewcik
super włoski :tak: do twarzy Ci ;-)

Karolcia
trzymam kciukaski za usg,
daj znać jak wrócisz czy wszystko ok;-)

Kaśka
śliczny ten Twój chłopaczek:tak:
mogę go sobie zamówić dla Milenki ??? :-D

Mojej Córci zaś coś odbija :baffled:
nie chce jeść gdy Mężul jej daje :confused:
a bawić się z nim chce :confused:

Swoją drogą Mężul jest już 8 dzień na diecie
13- dniowej, zrzucił już 6.100kg (wczorajsze ważenie)
widać bardzo efekty, jestem z niego dumna :-D

Ewcik śliczna fryzurka.
Karolcia będzie dobrze.
Kaśka synuś śliczny a ostatnia minka bomba.
Monysia no to gratki dla M.Ja bym mojego chciała poodtuczyć ale się chyba nie da:baffled:Tak myśle patrzac na teścia i teściową....
A my mamy małe rodzinne święto.2 lata temu zrobiłam poytywny test ciążowy.Po 2 latach staranek:-)
Która chce mojego;-);-)

Hejka! Wpadłam tylko na chwilkę, jakoś nie mam dziś czasu :baffled:

Dziękuję Wam za życzenia zdrówka dla Karolinki, niestety ciągle robi co jakiś czas takie małe rzadkie kupki, rano zrobiła dwie takie mniej rzadsze. Ma mały apetyt i co najgorsze mało pije (a daje jej teraz tylko zwykłą herbatkę lekko posłodzoną) na szczęście nie ma gorączki i jest wesoła, mam nadzieję że jej przejdzie. Jutro mam wolne więc w razie czego pójdę rano do pediatry.
Przed pracą skoczę dziś do apteki i kupię lakcit, to podobno jest bardzo skuteczne.

Karolinna może to i wirus, trudno powiedzieć. Oby Lence też przeszły te brzydkie kupki, a co do USG to trzymam kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze:tak:. Kilka dni temu dowiedziałam się, że jedna moja koleżanka co rodziłyśmy w jednym dniu jest też w ciąży z drugą dzidzią :cool2:
Kurczę ja też chce!!! Ale na razie nie możemy :baffled::wściekła/y::-(

Sandros no to nieźle Sonia wykombinowała, na szczęście nic się nie stało. Podziwiam Cię za cierpliwość! Ja podobnie jak Justyna muszę się cieszyć bo Karolinka przeważnie śpi do 7.30 - 8 a czasem do 9:szok: (tak jak dziś :-))

Ewach super fryzurka, ja jutro będę farbować włoski :cool2:i pewnie pójdę do frycka na małe cięcie, Karolince też by się przydało bo strasznych piórek dostała.

Kaśka Piotruś śliczny!!! :tak:

Bodzinka super rocznice macie :tak:Ja nie pamiętam kiedy zrobiłam test :no:.

Monysia gratki dla mężusia!!! Ale przestrzegam przed efektem jojo! A co do karmienia dzidzi to u nas jest odwrotnie, Karolinka ode mnie nie chce jeść a od tatusia zje wszystko!! :dry:

hej hej !!!!

Monysia jak jestes zadowolona i mu ufasz to ok !! ja pytałam dlatego że ja z Liwią jak sżłam z wynikami to ilu lekarzy widziało tyle opinii a teraz juz trzymam sie jednej sprawdzonej która nigdy nie zbagatelizowała zadnego objawu !!
Kiedy idziecie znów skontrolować to OB ??? bo faktycznie wyokie baaardzo !!

Kaśka ooooo milusiński słodki jak zwykle !! rozbraja tymi oczkami i tym uśmiechem !!

Izka niech Ci ta panna pije i dobrze że gorączki nie ma to tak szybko sie nie odwodni !! a kompot z jabłek też mozesz dawac przy biegunce !

no to ja wam zapodam trochę wiosny z mojego ogródka !!

intmk7.jpg

witam

Ja dzisiaj spałam niecałe 4 h
shock.gif
icon_confused.gif
Mam nadzieje że dzisiaj sie wyśpie
icon_rolleyes.gif
Jeszcze mnie @ dopadła i głowa mnie boli
icon_cry.gif
Cieżkie jest życie kobiety
icon_rolleyes.gif
icon_lol.gif
icon_wink.gif

Monysia wielkie brawa dla mężulka za osiągnięcia w diecie! Bo wiem jaka ciężka jest ;-) P.S ZDRÓWKA!!!

Justyś Ślicznie wiosną zawiało ;-)

Izuś kiedy na kawke sie umawiamy? ;-) Musze twoją niunie wreszcie zobaczyc i ciebie :-) Pozdrów m od nas ;-)

Karolinka No i jak po USG? bo juz umieram z ciekawości ;-) No i fajnie ze sie juz od teściów wyprowadzacie ;-) Ja tez nie lubiałam z moimi mieszkać hihi

icon_smile.gif

100_5609.jpg

100_5614.jpg

100_5612.jpg

100_5610.jpg

reklama
Monysia gratki dla mężusia!!! Ale przestrzegam przed efektem jojo!

W tej diecie nie ma efektu jojo, to nie jest dieta kopenhaska,
wielu myli tą dietę z 13-dniową
Dużo ludzi z mojej rodziny ją stosowało ...

hej hej !!!!
Kiedy idziecie znów skontrolować to OB ??? bo faktycznie wyokie baaardzo !!

Nasza też nic nie bagatelizuje ...
Mamy iść w poniedziałek,
super ta wiosna z Twojego ogródka :tak:

Czarnulka śliczne Księżniczki :tak:

Dzięki za wszystkie gratki (od Męża)

Do góry