reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karolka - super, że wszystko ok na usg.

ja we wtorek pobieżam zapisać Tytka do żłobka.

to jeszcze my

rozpakowywanie prezentu
1001901rg9.jpg

dmuchanie torcika
1001931pn2.jpg

.my już po zakupach:tak: odwiedziłam tą biedronkę;-) .

.dziś na obiad robię zupę jarzynową,tak sobie wymyśliłam;-).

.kaśka dzięki:tak:. Ale ty schudłaś ,kobitko:szok: a Titek wygląda jakby miał ze 3 lata już:-D kawaler jak się patrzy:blink:.A jaki tam był prezent?.

.Lecę przygotowywać obiadek i trochę rzeczy poukładać.

.do później.

Witam,

Karolina pisalam o spotkaniu, bo jakos nikt inny sie wczesniej na konkretne daty nie zdecydowal, wiec napisalam jakie mnie pasuja. Na Slasku jestem do konca marca, z wyjatkami na wyjazdy na rozmowy... na ktore juz nie chce mi sie jezdzic i kasy wydawac...

Dieta na tapecie... Mi Rafal zaserwowal diete. On uwielbia jogurty naturalne z Danona i przed wyjazdem do Warszawy kupuje sobie sporo takich 0,5 litrowych. Tym razem kupil i zapomnial zabrac, wiec od wczoraj jestem na diecie, bo waznosc uplywa 21.03, a Raf przyjedzie dopiero 22.03 wieczorem :baffled: Tak wiec zjadam obfite sniadanko i reszta dnia na jogurcie, a to z pomidorem, a to z papryka, czy tez moze i ogorek... Ciekawe ile spadne na wadze :confused:
Przynajmniej w weekend pojem normalnie, bo w koncu Soni musze zrobic normalny obiadd, w tygodniu to w przedszkolu je, wiec mam luzy.

Pozdrawiam,

Hej :-)

Internetowy test ciążowy:-D
Należy położyć kciuk na zielonym polu na 1-2min gdy kwadracik zabarwi się na niebiesko-brak ciąży a gdy na czerwono to ciąża jest
new_lol.gif
new_lol.gif
new_lol.gif

http://emagia.narod.ru/index.htm
Mnie niebieski wyszedł..Troche szkoda...

Mnie wyszło Czerwone :baffled::-D

Kaska fajniusie foteczki :-)

Sandros to ci Rafał fajniusią przymusowa diete zaserwował hahaha ;-)

Karolcia dzięki za zainteresowanie...jestem jestem tylko ostatnio kompletny brak czasu powoduje że zaglądam tu do Was i podczytuje ale jakoś nie mam siły na to by odpisać..
:sorry2::-D:-D:-D:-DBodzinka a mnie raz wyszedł niebieski a 3 razy czerwony no i znów niebieski...to ciekawe...nooo nie :angry::angry: hehehehehheeh

Kaśka Titek to naprawdę wielki chop a z tego co mnie wiadome to wcześniaczek,prawda??? bo mój to widać że wcześniak bo rozgarnięta z niego bestia nieobadanie ale za to pipinek maluci... a Tito to już kawał chłopaaa!!!
No i popieram Karolle chudzina z Ciebie niesamowita...:tak::tak:

Luczynka,Kubusiowa, gdzie Ty się podziewasz??
Czarnulka śliczne te Twoje pannice,małe damy w rajstopkach i spódniczkach..
Sandros a Ty dlaczego jesteś na diecie,że tak zapytam..czy to dla zasady jak przystało na wiosnę,każda szanująca się kobita jest dietce :confused::-D czy tylko dlatego aby utylizować zapasy jogurtów..???

A propos diety kopenhaskiej to ja praktykowałam no i zrzuciłam jakieś niecałe 5 kg przy czym po pewnym czasie niestety i tak wróciło no i to w dodatku z naddatkiem...ale u mnie to inna historia bo ja mam z hormonami problemy więc nie będę tutaj miarodajna jeżeli chodzi o efekty tej dietki...no a nie powiem chciałabym zrzucić "parę" kilosków..

Justynko widzę że też lubisz upamiętniać widok pięknych pierwszych wiosennych znaków...jejuuu...ja jak zobaczyłam pączki na jarzębinie przed blokiem to aż mi się tak "miękko" w kolanach zrobiło z radości..:-D:-D
POzdrówka i za chwilunie wstawię obiecane zdjęcia z wypadu w góry bo coś mi się naprawiło w kompie i działa jak należy... :-)

reklama
Do góry