reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Bodzinka śliczności :-D bombowe te maleństwo bez
jednej skarpetki :-D chyba na youtube natknęłam się
na filmik Karolka jak tańcuje w krzesełku i ma pół roku :confused:
umieszczałaś ??? no chyba że to inna Bodzinka i inny Karolek ...

reklama
Cześć dziewczynki:-)

mamoboo GRATULACJE :-):-):-) super, że wszystko układa Ci się tak fajnie:happy2:

Bodzinka widzę, że kolejny nałogowiec się tu rodzi....zdjeęcia superaśne:cool2:

iza1 widzisz jakie te dzieci mają pomysły żeby zrócić na siebie uwagę:confused::baffled: Ale jak podejrzewam znalazłaś mysz:-)

A ja już padam na twarz:angry:Moje dziecię wstaje o 6 i już nie daje mi spać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja tak marzę żeby się wyspać:-pale może kiedyś to nastąpi:sorry2:
Prezencik na jutro już na Młodą czeka...ciekawe jak zareaguje. Na razie chodzi i wie gdzie jest jej kubuś na torta....:happy2:
Miłego dnia:-)

Bodzinka śliczności :-D bombowe te maleństwo bez
jednej skarpetki :-D chyba na youtube natknęłam się
na filmik Karolka jak tańcuje w krzesełku i ma pół roku :confused:
umieszczałaś ??? no chyba że to inna Bodzinka i inny Karolek ...
Nie nie nie!!!!To my:-):-):-):-):-)Dzięki:tak::tak:No i jakie wrażenia z Lola:sorry2:

PATI
Niech w Twoje urodziny swiat sie usmiecha do Ciebie, gwiazdy Ci rzuca prezenty, a ptaki zaspiewaja sliczna piosenke.

kindgeb00015.gif

Witam,

Anian - Wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki.

Bodzinkasuper zdjecia

Iza Karolinka glosdna, a ty pierwsze co to do kompa.... Ni eladnie, nie ladnie :-p

Anian ciesz sie, ze spisz do 6, u mnie ostatnio Sonia wstaje jak jeszcze jest ciemno, mam wrazenie, ze budzi nas w srodku nocy, a to "juz" 5 rano... Zapala swiatla, ubiera sie, sciaga z nas koldry, skacze po nas, mowi, ze juz mamy wstawac, ubierac sie i zawiesc ja do przedszkola... Naszczescie wystarczy dwa razy groznie jej powiedziec, by sie "odczepila" i do tak 6:30 jeszcze podrzemiemy.

Mama Boo gratuluje, super, ze Ci sie udalo. To powodzenia w nowej pracy, z dala od denerwujacej szefowej

A ja cos nie zabardzo sie dzis czuje. Kicham od rana, do tego zimno mi, a pogoda jeszcze poglebia moje zle samooczucie. Tak ladnie bylo, a tu wiart i deszcz.... Naszczescie Sonia juz prawie zdrowa, bo po ostatnim wypadzie do Warszawy, troche zmarzla i przeziebila sie, ale juz jest OK.

Pozdrawiam,

Witam !!!

Nie nie nie!!!!To my:-):-):-):-):-)Dzięki:tak::tak:No i jakie wrażenia z Lola:sorry2:

Super :tak: bardzo mi się podobało te tańcowanie :-D
Wszystkiego najlepszego dla Córci Anian !!!
Dużo zdróweczka !!! :-D:-D:-D

Byłam z Milenką u lekarza :tak:
Mała wyszła z anemii :-D ale OB w dalszym
ciągu wysokie :-( było 25 a teraz 55 ...
Mamy w poniedziałek powtórzyć bo to teraz może być
przez tą infekcje takie wysokie, zobaczymy
czy ma tendencje spadkową czy będzie nadal rosło ...
Lekarstwa przedłużone do soboty, dodatkowo
kropelki odksztuśne bo już jej się tam odrywa ...
Gardełko już fajne ...
Oby szybko poszło precz :wściekła/y:

No a mnie już 3 dzień łamie :zawstydzona/y:
katar jak diabli, kaszel, gardło boli :-(
Narazie lecze się sama, jak mnie jeszcze rozbierze
to dopiero będzie :szok: nie dam się i koniec :-)

Ewcik ja nic nie wiem o żadnym wypadku :confused:
a Mąż jeszcze na L-4 więc przepływ informacji
też mniejszy :-p

A to moja królewna dzień przed chorobą
p1020513ui5.jpg

Cześć dziewczyny! Wczoraj troszkę Was podczytywałam jeszcze, ale nie miałam już czasu napisać :baffled:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU DLA PATUSI!!!!!!!!

MamaBoo gratulacje ogromne!!! A co do mojego męża, to chyba mozna powiedzieć, że go przyjęli już, na razie załatwia badania. Dziś był u laryngologa przeczyścić uszy bo wyszedł mu jakiś niedosłuch w jednym uchu. Był wtedy przeziębiony i mam nadzieję, ze ten niedosłuch był z tego powodu i kolejne badanie, wyjdzie mu ok. Dopiero jak podpisze umowę to zdradzę gdzie go przyjęli, żadna rewelacja, ale zawsze to lepsze niż ta cholerna ochrona :wściekła/y::-).

Sandros masz rację, wyrodna ze mnie matka, aż mi wstyd ;-):tak:. Dużo zdrówka Ci życzę, mnie ciągle też coś jest, katar, kaszel , częsty ból głowy, jakoś nie mogę się wyleczyć :baffled:. Dobrze, że Sonia juz wyzdrowiała!

Anian ja już w dzień nie mogę usiąść przy kompie, chyba że mała śpi tak jak teraz to wtedy mi się to udaje. Bo jak siąde w dzień, to myszka od razu ląduje z tyłu biurka, Karolinka nauczyła się mistrzowsko mi ją wrzucać wykorzystując chwilę mojej nieuwagi :baffled::-D. Podpisuje się pod słowami MamyBoo - Patusia jest śliczna, mała blondyneczka :tak:

Bodzinka super fotusie :tak:Karolinka też zawsze lubiła tak spać, na brzuszku i dupka do góry:-D.

Monysiu dużo zdrówka dla Milenki i dla Ciebie!!!!

Martwię się o Karolinkę, od wczoraj ma biegunkę, mało je, ma taki malutki katarek. Może to od ząbków, jak byłam w zeszłym tygodniu u pediatry (tak tylko kontrolnie) to stwierdziła, że wychodzą jej piątki, więc może to od tego. Od grudnia pampersa ma tylko na noc i nie było w nim ani razu kupki, a dziś była duża i taka strasznie brzydko pachnąca. Mam nadzieje, ze nic jej się z tego nie rozwinie i jej przejdzie. Mąż będzie z nią dziś popołudniu to trochę ją podkarmi, bo jemu zawsze ładnie je, a mnie nie chce :baffled:.

Ja tylko na sekundę :-)

W imieniu córeczki dziękuję za życzenia:-)

Znikam, bo dziecię mi skacze i skacze....a ja się martwię kiednie:sorry2:

reklama
anian najlepsze zyczenia dla coreczki z okazji drugich urodzinek:))

wogole sliczna ta twoja coreczka:))

przesiedzialysmy dzis caly dzien w domu,paskudna pogoda.
a mala juz spi.

Do góry