reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ale dziś pogoda..................brrrrrrrrrrr u nas tak wieje, że co jakiś czas obawiam się o okna:no:Ale pomiomo przeciwności losu zdążyłyśy zaliczyć spacerek -troszkę biegania po sklepach:sorry2:i moje dziecię co chwilka mówiło: "Wiatr, do domu!";-)a ten jej wcale nie chciał słuchać:-p

Bodzinka Ty to masz talent:-)długo trwa takie czarowanie zdjęć:confused:

iza1 i co z Karolinką:confused:

monysia kurujcie się razem z Mileną. Super, że Mała nie ma już anemi

sandros Ty też kobieto kuruj się:cool2:Ale mnie pocieszyłaś tym wstawaniem Soni:sorry2:Moją dziś o 5:50 ob:sorry2:ubudził zły sen i nie spała aż do 19:sorry2:a ja mam wolne:zawstydzona/y::sorry2:

Miłego wieczorku:cool2:

reklama
Witajcie

Ostatnio nie mam czasu na nic
icon_confused.gif
moj m pojechał do roboty i wraca w Sobote
icon_rolleyes.gif
Mnie strasznie głowa pęka
icon_sad.gif
niunie dają ostatnio czadu i są niegrzeczne
icon_sad.gif
na szczescie nie zawsze tak jest
icon_wink.gif
podczytuje was ale nie mam siły na klikanie
icon_sad.gif
a po za tym jakies dołki mnie łapały i siedzą wemnie dalej
icon_cry.gif
icon_sad.gif
Oby szybko mi sie poprawiło
icon_rolleyes.gif

Anian dla twojej Księżniczki Wszystkiego Najlepszego!

Witam,

Anian pisalam o wstawaniu, to teraz poczytaj:
Dzis Sonia to pobila wszelkie rekordy, wstala ok 4:40. Wczoraj obiecala, ze nie bedzie wstawac jak jest jeszcze ciemno, wiec prosze ja by poszla jeszcze spac, jak obiecala. Wpakowala sie do mojego lozka i zapalila mala lampke. Budze sie jakies pol godziny pozniej, bo smierdzi mi spalenizna... Sonia chyba by lampka mniej mnie razila i bym mogla jeszcze troszke podzemac, opatulila zarowke chusteczkami, ktore zaczely sie tlic. Mialam ochote wydrzec sie na Sonie, ale opamietalam sie i wyglosilam conajmniej 30 min wyklad co by bylo gdyby..., ze tak nie wolno, do czego lamka sluzy i jak je uzywac. Sluchala z powaga i powtozyla potem najwazniejsze kwestie, wiec mam nadzieje, ze zapamietala.

Pozdrawiam,

witam

a To Moja Nowa Fryzurka Zdjecie Z Dzisiaj Ale Chyba Data W Aparacie Zle Ustawiona He He He;-);-);-);-);-)

Załączniki

• ja.JPG
    ja.JPG
    41,2 KB · Wyświetleń: 35
sandros WoW! Współczuje wstawania po 4 rano hihi moje wstają o 6 rano ostanio.Abyło tak fajnie jak sie budziły koło 8 hihi ;-)

Ewcik bardzo ładnie ci w nowej fryzurce! Też mam zamiar wybrać się do fryzjera tylko nie wiem kiedy pujde hiihii ;-)

hej hej !!!

wszystkiego najpiękniejszego, samych radosnych dni dla naszej uroczej solenizantki
Anian super to zdj w podpisie, juz ostatnio miałam pisać ! napatrzeć sie nie idzie!! od ostatniego razu co widziałam Patuśke na zywo to taka panienka sie juz z niej zrobiła !!!

Sandros no to nieżle wykombinowała, goraco chyba było co :confused: co juz te dzieci nie wymodzą !!!
cieszyć sie mi trzeba bo Liwia śpi do 8 czasami do 9 :cool2:

Bodzinka fajne zdj !!

Monysia a inny pediatra widział te wyniki czy chodzisz tylko do tego samego ?
zdrówka !

Czarnulka ja tez ostatnio mam głowę jakby mi miała pęknac !!

Ewcik nononono !!!!! :tak:

.hej.

.my dopiero dzis sie przeprowadzamy,w koncu:tak: lubie tesciow ale ile mozna;-).

.i dzis na to usg,mialo byc wczoraj ale mam nadzieje ze dzis mnie przyjmie,jade z Lenka:tak:.

.iza to chyba jakis wirus ,Lenka tez ma biegunke i miala pare dni goraczke. goraczka przeszla ale dalej sa nieladne kupki:no:.

.ewcik fajniutko wyszlas na foteczce:tak:.

.sandros na szczęście nic wam sie nie stalo:baffled:. dzieci maja pomysly ,swoja droga;-).

.trzymajcie kciuki za dzisiejsze usg bo mam pietra:eek:.

.buziaki.

reklama
Witam,

Dziekuje, za wszystkie zyczenia zdrowka, pomoglo, bo dzis czuje sie juz bardzo dobrze. Moglabym napisac, ze gory moge przenosci, ale chyba sie zabadzo rozleniwilam ;-)

Karolina bedzie dobrze, Lenie pewnie sie spodoba.

Dzis Sonia dala juz pospac, obudzila sie jak budzik dzwonil - niesamowite, mam nadzieje, ze jej tak zostanie.

Pozdrawiam,

Do góry