reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oj oj monysiu musicie się uspokoić naprawde nie możecie sobie tak skakać do oczu przede wszystkim mąż powinien zrozumiec że tobie też nie jest łatwo i pewnie gdybyś była wypoczęta miałabyś wiekszą ochotę na seks a dziecko to nie lalka której można wyciągnąć baterie i już okey no i te hasło że zgodził sie na dziecko bo ty chciałas ...........mogłaś zapytać czy jakbyś chciała żeby wyskoczył z okna też by to zrobił :crazy:sorry ale wpienia mnie gdy facet wszystko zwala na żonę a potem jak dziecko urośnie to ukochana córeczka córeczka tatusia wiem jak to jest bo u mnie też tak to wyglądało palcem nie kiwną a teraz......nie jest lepiej tylko ze Stasiu jest spokojniejszy.
Kochana nie zazdroszczę ci sytuacji :no:pamiętaj tylko że MIlenka niczemu jest winna może ona wyczuwa nastrój i tak się zachowuje może ja męczą kolki cokolwiek to jest jest kochaniutkim dzieckiem:tak:Całuję cię mocno i ściskam jeszcze bardziej bądż silna dla siebie dla Milenki:-)

reklama
Tysiu kochana czy ty żyjesz?????????????????????????????????????????????????odezwsij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Wioletko :tak:
Kurcze nawet nie masz pojęcia jak się ucieszyłam gdy powiedział:
"Tylko jednego mi jeszcze brakuje- Dziecka"
Rozpłakałam się ze szczęścia ...

Słonko wierzę przecież nic tak nie spala małżeństwa jak dziecko w końcu po to bierze się ślub by być razem stworzyć rodzinkę niestety Bóg coś pokręcił w tworzeniu mężczyzn dał im za mało rozumu i zrobił z nich egoistów może nie ze wszystkich ale przewaga:-Dnie żebym była przeciwko im absolutnie tylko w pewnych sytuacjach zachowuja sie jak...................
Trzymaj sie cieplutko mysl ze za pare dni bedzie lepiej za pare miesiecy bedzie duuuużo lepiej za jakis czas to pozostanie tylko wspomnieniem a potem bedziesz mogła na kazdym kroku mu to wypominac :-)

Cześć! Wpadłam tylko na chwilkę.

Fajnie, że podobają się Wam nasze mebelki, wczoraj przywieźli nam kolumny więc znów jest troszkę inaczej.

Karolinna nie mogę się doczekać spotkania z Tobą i zobaczenia Twojego brzuszka, który wtedy już pewnie będzie nieźle zaokrąglony ;-):tak:

Monysiu trzymaj się kochana! W każdym związku są takie momenty, to trudny okres dla Was, ale na pewno go przetrwacie i wszystko będzie ok. Uszka do góry!

Kubusiowa trzymam kciuki za Twoją dietkę, juz teraz jesteś laseczka a jak jeszcze schudniesz to dopiero :szok::-) Ja jakoś nie mogę się zmobilizować,miałam schudnąć do urodzin Karolinki a tu już tak mało czasu, a ja tylko tyje :crazy:

Z OKAZJI WALENTYNEK ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI NA CODZIEŃ I OD ŚWIĘTA!!!!! MIŁYCH WALENTYNEK!!!!!!!

Ps. My z mężem widzieliśmy się dziś pół godzinki rano i trochę będziemy się widzieć wieczorem :baffled:

Witam Dziewczyny!

Monysiu wspolczucia, ale pamietaj ze Milence ten okres placzu w koncu minie i bedziecie sie soba cieszyc :-) a co do meza to..... z mojej strony zostawie to bez komentarza :no:

Diablica jak zwykle wylewna :-p:-D

Gwioletko ja rozmawialam wczoraj z Trysia i ona sie nie odzywa bo ma jakis problem z wejsciem na forum BB :baffled: Ale jak tylko problem zniknie to obiecala ze sie odezwie :tak:

Iza bywaj czesciej na BB, brakuje tu CIebie :tak: a mebelki super! :-) ja wlasnie zaczelam oprozniac z wsyztskiego dwa pokoje bo za kilka dni zaczynamy remont :baffled: przeraza mnei to :no:

A ja juz dzis dostalam piekny bukiet roz :-) Mezusiowi dalam zestaw kosmetykow do golenia, czyli to co potrzebuje ;-)A wieczorem idziemy do kina na "LEJDIS" :tak: No i moze do jakiejs knajpki badz usiadziemy w domku przed tv z dobrym winem :-)

Zycze wszystkim milego dnia! :-)

Witam wszystkie nowe mamusie których jeszcze nie powitałam :)...Luczynko... postaram się być bardziej wylewna.... :)Iza1... mebelki naprawdę fajne....Monysia.... facetami nie można się przejmować.... lubią robić coś konkretnie ale brak im konsekwencji.... lepiej się przyzwyczaj że mąż pomaga kiedy ma na to ochotę a nie kiedy jest potrzebny.... i wierz mi życie stanie się prostrze hihihihihi uszy do góry.a u nas wszystko po staremu... Oluś przedszkoluje.... tatuś buduje... a mamusia próbuje byćnauczycielką hihihihi.....Pozdrawiam

Hello !!!

To była cudowna noc. Mała spała w miare dobrze
ale bardziej chodzi o to że od 8.30 do 10.40
spała na moim brzuszku :szok:
Dziś od 7.15 do 8.25 tylko wojowała :-D
super :tak:
Szykuke teraz obiadek, mała narazie śpi :eek:
a mężulowi udało się pożyczyć auto od Ojca i pojechał zatankować bo jedziemy popołudniu do kina :-)
och jak ja na to czekam:-p
ciekawe czy Mamcia da sobie rade z naszym rozbujnikiem

reklama
Do góry