reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
DZIEWCZYNY UMIERAM GORACZKA I KATAR A DO TEGO BOL ZOLADKA A NIE MA KTO MNIE DZIS ZASTAPIC W PRACY ...BUUUUUUUUUUU

IZA FAJNE FOTKI I MIESZKANKO

reklama
Hej dziewczyny!!!

Dziś trochę ochłonęłam.Jestem troszke mniej nerwowa. Zaprosiłam dziś sąsiadkę z mojego bloku (mamę koleżanki z pracy) Mieszka w naszej klatce tylko na 8 piętrze a my na parterze. Chciałam spytać ja czy byłaby zainteresowana opieką nad Kamilkiem otórz powiedziała, że nie ma problemu. Tylko co do stawki powiedziała że nie zastanawiała sie i przekaże przez córkę (moją koleżankę z pracy) w środę. Mały garnął się do niej. Wziąl ją za rekę do swojego pokoju i pokazywał zabawki potem chciał do niej na rączki a na koniec poszedlby z nią do domu. Jestem pozytywnie zadowolona. Własnie obawiałam się jego reakcji a tu taki :szok::szok::szok: Mówiła ta sąsiadka, ze teraz zajmuje się dziewczynką córką od kolezanki swojej córki tylko ten miesiąc od pn do pt 5h i bierze 500 zł więc myślę że nam wezmie 250 zł za 3h za niecałe 20 dni bo moze tych dni wyjść 17, 18

Iza - ale ten wasz salon się zmienił :szok::-D Widzę bardzo duże zmiany i to zupełnie inny pokój ;-)Fajnie macie:-)

Witam Wa skochane, przepraszam, ze się nei odzywałam, ale jak tylko sformatowaliśmy komputer to znów było coś nei tak i tak w kółko. A jak już wszytsko było ok, to R. mnie w ogóle nie dopuszczał do niego....
W sobotę mieliśmy iść do kina z R. przyjaciele i jego dziewczyną, ale ... dziewczyna go wystawiła do wiatru i wylądowaliśmy w Twisterze na 1000 leciu na kręglach w domu byliśmy po 1. W sumie całkiem nieźle było, tylko ludzie tak dziwnie patrzyli jak weszłam z dwoma facetami do knajpy :-)
Ozinek ma biegunkę od 3 dni i jutro teściowa idzie z nim do lekarza, mysleliśmy, ze to od zębów (idą mu całkiem z tyłu u góry), ale to chyba nie to. Ja mam w piątek wolne i już się doczekać nie mogę :-)
Basiu cieszę się, ze w końcu znalzłaś kogoś do opieki nad Kamilkiem, ja też nie chcę żeby teściowa już była z Oskarem, ale do września musimy się wstzrymać. Aż do przedszkola.
Justyna no to zabawiłyście :tak:
Iza śliczny ten Was zpokoik - no i dwa w jednym - praktyczny :laugh2:
Kasia brawa dla Titka :tak:
Ewcik współczuję biedluko.... Może to grypa żoładkowa ??? Ja jak miałam to brałam tabletki Niforuksazyd - rewelacja. A zwijałąm się wcześniej z bólu w łóżku.
To na tyle dziewuszki - jutro się odezwę !
Dobranoc !

czesc dziewczyny :)
napisze wam wierszyk gdy go przeczytałam byłam w szoku totalnym bo musze powiedziec ze ulozyla go moja corka i troche dalo mi to do myslenia:tak:
"Gdy zobaczyłam Cie ten pierwszy raz.
Ten jedyny pierwszy raz,to poczułam się jak złapany w miłosną siatkę ptak.
Próbowałam w myślach moich złapać Cię,lecz chyba nie udało sie.
Mijaly lata,mijał czas,a Ty nadal nie powiedziałeś tak:
-Chce mieć twoje serce,ust smak,a twe dłonie to jedyny skarb,którymi przytulić mogę się czy mnie kochasz?powiedz tak,bo twe słowa to miłości czas.
Przytulę Cię z chęcią lecz ty mnie nie kochasz,więc mówię nie,ty idziesz w dal, więc ja też............
Odczep się!!!
Nie oczekuję łez, o nie-płacze?czy to sen?"
Gdy przyniosła nam go poczytać to o mały włos z mężem nie padnęliśmy trupem ona ma dopiero 9 lat a tu już taki wiersz choc musze przyznc ze pieknie go napisała wymyslec cos takiego...............chyba ze patrze na to oczami matki:)

Babeczki ja wymiękam
To co się dzieje z moją Córką to koszmar,
w chacie jakby przeszło tornado
a Ona ryczy jakby ją obdzierali ze skóry,
trace siły, prawie nie śpie, nie mam czasu zjeść
i trace mleczko, już prawie wogóle nie mam :hmm::hmm:
a to co mam to jest strasznie liche
że jak ciągnie to się wścieka,
dostaje do głowy

hejka:-)

daje znac że żyje :tak: tylko straszny brak czasu, jak tylko znajde czas to powklejam troche zdjęć z urodzin Kubusia:tak:.

Trzymajcie kciuki jestem 7 dzien na diecie /13 dniowa/ i 4 kg mniej ciała:-) oby tak dalej to bedzie waga sprzed ciąży:-D oczywiście jak dojde do finału wkleje fotke:tak::-)

całuski kochane!!!

MAMA BOO wiesz jestem troche zmartwiona przedszkolem poniewaz wczytalam na babyboom i ktos tez mi to mowil ze niby beda przyjmowac tylo dzieci urodzone do 31,08,2005. Jak tam bedzie to my sie nie załapiemy ale z drugiej strony kuratorium ma napisane ze dzieci od 2,5 roku moga isc wiec ni wiem przejde sie w czwartek to zapytam co i jak

:-):-):-):-):-)KUBUSIOWA gratuluje juz 4 mniej .....czekamy cierpliwie na fotki

Monysia kurcze jak ci babko pomoc, spobuj isc jeszcze do innego lekarza bo moze z małą coś boli.
Wiesz Zory a CZerwionka to nie tak daleo jak bedziesz chciała podam ci namairy na dobra Pani doktor (ordynator z naszego szpitala) Przyjmuje prywatnie ale za wizyte bierze tylko 30zł a jest naprawde dokladna i moze warto sprobowac, a przy okazji odwiedzisz mnie

reklama
Ewcik ja też mam w planach iść, ale w piątek. Jak pytałam w jednym pzredszkolu na 1000-leciu to mi kobieta pwoiedziała, że od 2,5 roku, ale musi już wołac siku. Pracujemy nad tym i nawet nam wychodzi tylko Oskar nie woła. Robić siku robi jak się go wysadzi, ale na tym koniec. Nie woła w ogóle....
Monysiu tracisz mleczko parwdopodbnie przez zmęczenie i stres. Nie wiem co mam Ci poradzić kochana. Jedynym wyjściem jest pomoc męża, niech Cię trochę odciąży. Jak dla mnie to jedyne możliwe wyjście. Ja też byłam sama z Oskarem cały czas, R. potrafił wyjść do pracy o 4:30, wrócić na obiad o 14 i znowu wyjśc do pracy. Wracał około 22. Tylko, że Oskar prawie nie płakał, jedyne co to jadł co 20 minut nawet. Miałam depresję poporodową, ale mi minęło.... Życzę Ci żebyś mogła odpocząć i żeby Milenka była zdrowa.
Kubusiowa no gartulacje !!!! Czyżby to była ta słynna dietka oczyszczająca ?
Bogna ja myślałam, ze mam fioła na punkcie przerabianai zdjęć, ale widzę, że są wi\ększe maniaczki :-):-):-)Fotki śliczne
Dziewczyny mam pomysł, ale nie wiem od której strony zacząć.... Chciałabym otworzyć takie stowarzyszenie,która zajmowałby się pomocą dzieciom... Np. organizowałabym jakieś zajęcia poza lekcyjne, pomoc w nauce, jakieś gry zabawy itd. Boję się trochę bo 1) nie mam wykształcenia - jestem jedynie po ogólniaku, 2)nie mam funduszy.... Macie jakieś rady ?

Do góry