reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej !!!

Od 18 Milena darła się jak poparzona
a w nocy wstawałam co 20 min :baffled: czujecie ???
Ciekawe jak będzie dzisiaj :confused:

A Mężul wczoraj się spóźnił z pracy
i dziś też nadgodziny :angry: jakaś laseczka
nałykała się prochów, zadzwoniła na policje
a Rafał musi ją szukać :angry::crazy::wściekła/y:
Ciekawe ile Czesio wytrzyma bez dworu :eek:
Już zagląda na Rafała a tu klops :laugh2:

Dziś mrozik na dworze, ziiimmmnooo
ale byliśmy na dwórku bo wczoraj nie byłam

I nie wiem co jeszcze chciałam :rofl2:

reklama
Witam!

MamaBoo najmocniej Cię przepraszam :sorry2:wybacz :sorry2::blink:;-):-)

Monysiu fajnie, że tak miło spędziliście Walentynki! A z tym darciem się małej to współczuję, niektóre dzieci chyba już mają taką naturę :-(. Oby Milenka szybko z tego wyrosła!

Luczynka dzięki za recenzję filmu, może się wybierzemy :tak:

A my od wczoraj mamy nowy monitor :-) wykończyłam stary i musieliśmy kupić, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-D.

Karolinka zaczyna łapać coraz więcej słówek ale mówi je po swojemu, np. DZIEMY (idziemy), (jeść), MAMA OĆ (mama chodź), PI (pić), PAM (pan, pani), i wiele innych :-D:-D:-D Auto to jest TITIT, kot MIAM :-D.
Niektóre rzeczy zapisuje w kalendarzyku, bo znając moją głowę to zapomne te jej pierwsze teksty, a fajnie jej będzie kiedyś to poopowiadać ;-) :-) :-D

Monysiu fajnie, że tak miło spędziliście Walentynki! A z tym darciem się małej to współczuję, niektóre dzieci chyba już mają taką naturę :-(. Oby Milenka szybko z tego wyrosła!

Mam nadzieje :tak:

Tak wogóle to hejo :-p

Dziś kolejny dzień ryku :wściekła/y:
i jestem sama :zawstydzona/y:

W nocy fajnie spała, a fajnie znaczy
co 2 godz wstawałam :sorry2:

A przed 8 rano obudziła mnie swoim gadaniem
w łóżeczku z dinusiami (obrazkami na ochraniaczu
z łóżeczka- mam jeszcze taki po najmłodszej sisters)
gada z nimi na całego :-D
Ale podchodze (tak żeby mnie nie widziała)
czuje smrodek- zrobiła kupke :-D
ale co najlepsze: miała portki całe ściągnięte,
pampera do połowy tyłka a kupa była wszędzie :dry:
miałąm sprzątanko :cool2:
a jej jak się podobało leżenie w kupce :happy2:
nawet zapomniała że jest głodna :szok:

Monysiu trzymam kciuki żeby szybko wyrosła.
Ale takie gadanie jest słodkie...Mnie takie momenty wynagradzało wszystko..Myśmy nocke też mieli nieprzespaną, ale u nas Lolo chciał się bawić:baffled::baffled:W końcu jak go rozebrałąm do samego pampera to zasnąąl a ja sie budziłam sparawdzać, czy przykryty:baffled::baffled:
Monysiu Karol tez tak potrafił kupke zrobić, całe plecy obkupkane...

Witam,

Dawno nie bylam - zupelny brak czasu - praca, studia, szukanie nowej pracy, mieszkania i przedszkola w Warszawie...
Obecnie jestem bezrobotna :-) Fajne uczucie. Mam troche wiecej czasu w koncu dla Soni, dzis caly dzien spedzilam z nia. Caly dzien bawilysmy sie, poszlysmy na dwa spacerki, malowalysmy, bawily plastelina, graly w gre na kompie Koziolek Matolek... Dawno sie tak z nia nie bawilam. Fany dzien.

Nie bardzo jestem w temacie watku i nie bardzo wiem co komu napisac.

Iza - fajnie, ze Karolina juz coraz wiecej mowi. Pamietam jak Sonia w koncu w cos mowila - fajne uczucie.

Pozdrawiam,

A oto moja niedobra dawno nie pokazywana Córuchna :-)

Hmmm smakowało
dsc02841yv9.jpg

Mama dawaj
dsc02871bk7.jpg

dsc02874zy9.jpg

Mama ale się grzebiesz
dsc02876cb6.jpg

Ale mi smutno
dsc02850kp8.jpg

dsc02852nn2.jpg

Hmmm
dsc02853nv1.jpg

dsc02855ar0.jpg

.Hej Lejdis:happy2::happy2:.

.Muszę wam napisać że wczoraj po południu ... Lenka zrobiła siusiu na nocniczku!!!:-) a dziś popołudniu siusiu i kupkę na nocniczku:-):-):-) jestem w szoku:tak:,mam nadzieję że to powrót na załatwianie się na nocniczku... miesiąc na to czekałam:tak:.

.Poza tym jakiś czas temu wysłaliśmy(przez kuriera) część naszych rzeczy do Polski i jak na razie to ich tam jeszcze nie ma i się martwię:dry:.

.iza i baska dzięki za odpowiedzi w sprawie rozjasniania włosków,a miałyście dobrą klimatyzajcę w swoich salonach,bo jak ja rozjasniam to z reguły smierdzi mi ten rozjasniacz a teraz wolałabym tego uniknąć :baffled:.

.iza gratki dla Karolci ... zdolniacha:-D . A jak twojemu mężowi się podoba praca?.

.sandros ale fajnie ze napisałaś:-p,jak się mieszka w stolicy?"warszafka" zadziera nosa czy nie?;-).A kiedy twoja Sonia zaczęła tak porządnie mówić?

.monysia nie obraź się ,ale jak na to twoje narzekanie że mała nie daje ci czasu na nic ,to wyjątkowo często siedzisz na forum.Może twoja córa jest o to zazdrosna. Mała na zdjęciach fajniutko wyszła i wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości;-).

.kubusiowa i co z tymi fotkami:confused: oj kobitko kobitko:-p. A brzuszek mam jeszcze płaski:-D chyba że się najem:zawstydzona/y:.Wracamy na początku marca,tak myślałam ze może początek kwietnia bylby ok na spotkanko?bo teraz te swięta tak wcześnie wypadają:confused:.

.trysiu ty tu przecież najważniejsza jesteś na tym wątku,Założycielko.Tyle czasu cie tu kiedyś nie było, to trzeba cię teraz pilnować co byś znowu nie zwiała:-p.

.bodzinka fajnie spędziłas walentynki i ten kebab,mniam. A poza tym patrzac na nk to Karolek jest bardzo do ciebie podobny:tak:.

.Dobranoc babeczki.

Poprzedniego posta mi wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monysiu Milenka jest śliczniutka :tak:, fajne ma oczka, a ten misio to chyba ją całuje :cool2::shocked2::-D

Karolinna fajnie, że wracacie, trzymam kciuki żeby te rzeczy w końcu dotarły, na początku kwietnia na pewno będziesz już miała brzuszek widoczny :tak:.
Dzięki za gratki dla Karolci, a mężuś na razie zadowolony.

A co do włosów to ja farbowałam w domku więc wentylację miałam dobrą ;-),

Sandros zazdroszczę CI tego wolnego czasu dla Sonii, ale jednocześnie życzę szybkiego znalezienia pracy, jeśli oczywiście Ty też sobie tego życzysz.
A co do słówek małej to masz rację,to super uczucie :tak:

Wklejam fotki Karolinki jak jadła dziś serek :-D Możecie nie uwierzyć, ale prawie całe było w jej brzuszku, z wyjątkiem tego co na brodzie i koszulce :-D.

monysia nie obraź się ,ale jak na to twoje narzekanie że mała nie daje ci czasu na nic ,to wyjątkowo często siedzisz na forum.Może twoja córa jest o to zazdrosna.

W tym wieku chyba nie bardzo jest zazdrosna,
a jeśli chodzi o siedzenie na forum to robie to po kąpieli Małej
gdy zaśnie- choć ciągle do niej chodze bo się budzi
(tak jak teraz) siedze z nią przed kompem albo stoje
bo siedzieć też nie chce...
Posta pisze czasem kilka godz a zdjęcia wysyłałam 2 dni
Napisze coś gdy mąż ja karmi albo się nią zajmuje,
zresztą nie musze się tłumaczyć, nie musisz wierzyć,
nie jesteś ze mną więć nie wiesz,
Matka też nie bardzo wierzyła
aż się przekonała...

reklama
.iza no fakt to wentylacja luks:-D. Ale ta twoja Karolcia słodziuteńka:tak:,aż miło się ogląda:tak:.

.monysia ja ci wierzę że Milenka zajmuje ci dużo czasu ,po prostu podziwiam twoja zdolność organizacji i tyle. A przy okazji to dzieci nie muszę wiedziec co to jest np.internet one po prostu wyczuwaja emocje rodzica i to wystarczy.Wiem ze to wytarty juz slogan ale dzieci są mądrzejsze niz nam sie wydaje.

.Pozdrawiam i zycze miłej nocy.

Do góry