reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Kąpiel Malutkiej się trochę opóźniła
bo nawiedził mnie mąż z partnerem
bo w patrolu pieszym:dry: napili się gorącej herbatki
i poszli...
ale już wykąpana i pojedzona i mam nadzieje że zaśnie
bo jak narazie ciągle kwęka :zawstydzona/y:

Dziś odciągłam mleczko i zmieszałam z 30 ml
Bebilonu i zobaczymy co będzie
Może w ten sposób będzie spała dłużej
i może powoli się przyzwyczai do niego w razie
jak mamusia będzie miała deficyt
albo będe ją musiała pilnie zostawić
tak jak jutro np bo wybieram się
na przegląd techniczny :-D
Mam nadzieje że nie spotka mnie
tam miła niespodzianka :-p:sorry2::laugh2:

Witam
Widze ze atmosfera swiateczna i ans juz dopadła. My jutro ubieramy choinke i jakies oswietlenie na dworze oraz zostaly mi dwa okna w sypialni.;-);-);-);-)
W sobote lub w niedziele uderzamy na zakup prezentow.
Najgorzej bedzie mi wybrac cos dla mezusia- zero pomyslow i zero podpowiedzi z jego strony.:confused::confused::confused::confused::confused:

Fotki kuchni wkleje jak bedzie wszystko na gotowo.
Brakuje firanek jeszcze - szyja sie oraz jednej połki ;-);-)

Justynka mała artystka ci rosnie , ja jak Filip biega z mazakami to tez tylko chodze i sprawdzam gdzie cos popisał. Na szczescie za sciany mi sie nie bierze ale lubi jasny dywan pisac, chyba nie widzi gdzie koniec kartki:-D:-D:-D:-D:-D

Monysia.....ale z Ciebie fajna kobitka- laska ze ho ho ho:tak::tak::tak::tak::tak:

Karolina ja dzis bylam u stomatologa , dwa zabki mi zrobił. Wiesz ja kazda wizyte zaczynam od znieczulenia -taki straszek ze mnie.
W styczniu czeka mnie ta resekcja korzenia i zalozenie dwoch porcelanowych koronek. Mialam miec to teraz ale lekarz doszedł do wniosku ze mogłabym byc opuchnieta na swieta....a co to to nie brrrrrr:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Czarnulka kurcze tych zdjec dalej ci zazdroszcze.

Luczynka my tez trzymamy kciuki za ten kolejny "strzał"

Dzis bylam odwiedzic kolezanke wczoraj urodziła coreczke Julcie, ale sliczna niunia.
Wazyla 4 kg i 57 - a mamusia nie cale 160 cm i przed ciaza 45 kg zywej wagi. Gdzie sie ona pomieściła.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Dziękuje za zaproszenia na naszej klasie...czekam na reszte kobitek

A poza tym jeszcze zyje...ciagle sprzatam ale choinke juz mam:-)
tysia ja ciagle na ciebie czekam juz nawet tak szybko sprzatam zeby ladnie bylo jak przyjedziesz:tak:a ty mnie olewasz:-(mam nadzieje ze do swiat przyjedziesz:-D

reklama
Witajcie
icon_smile.gif

Moja Emilka dzisiaj zaś popłakiwała i baaardzo chciała do mnie w nocy
icon_rolleyes.gif
a ja ze śpiąca to ją wziełam
icon_smile.gif
WIki zaś cos kaszlała a Emilka ma katar
icon_sad.gif
Zaraz musze sie wziąść za ostatnie dwa okna i łazienke i bedzie super
icon_smile.gif

Do góry