reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Gwioletka,nie olewam Cię, po prostu ostatnio nie mam czasu na nic...a dso tego jeszcze jakoś tak niezbyt się czuję...nie wiem co jest tego powodem ale juz próbowałam kawy,zeby sie obudzić, bo ciągle czuję się jakaś niedospana i źle mi z tym bo nie lubię siebie takiej lelum polelum:-D Postaram się może w przyszłym tygodniu,może w poniedziałek..bo mam w planie wyjazd do mamy na skoczów:-):-) A z tym sprzątaniem to nie musisz tak dla mnie specjalnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
Fajna mamuśka z Ciebie,a mały Dziabąg to na wcześniaka niezbyt wygląda:-):-), piersią karmisz,to od razu widać!!!
Luczynka cieszę się, że się odzywasz, a powiedz mi kiedy będziesz znowu w łaziskach może wpadłabys znowu,wybacz że ja do Ciebie nie przyjechałam ale Ty tutaj bywasz częśćiej więc może Tobie tak troszeczkę bardziej po drodze...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-):-):-) bom sie kapeczke za Tobą stęskniła..
Oj Czarnulka, Ty to masz non stop jakieś choróbska ostatnio w domeczku,my na razie się trzymamy,odpukac w niemalowane,nie mówie nic , bo jak pochwale to zawsze nas coś złapie a teraz święta idą to niefajnie byłoby..O i też biorę się za porządki,chcę umyc okna w cąłym domku,pościel zmienić no i chciałam posegregować zabawki i może cos na fare zanieść dla innych dzieci,które nie mają ..zobaczymy co na to Maćko ,bo chce z nim to zrobić...
Monysiu,ale z Ciebie laska, w ogóle nie widać żebyś rodziła...;-);-):wściekła/y::-D:-D:-D i szkrabiczek przesłodziachny!!!!
Ewcik,to czekamy na fotki,bo ja szukam inspiracji na przyszły rok...domeczek powolutku "się buduje", a pierwsze o czym myślę to jak urządzić kuchnie :-D:-D
no i jaki kominek..bo to serce domeczku....??:-):-)
Pozdrowionka dla reszty i buziaki

reklama
:-Dhejka

ale naskrobałuyście pościków az trudno mam to nadrobić:szok::tak:

ja narzekam /jak większość/ na brak czasu doba za krótka:tak: ale sprzatkanko juz mam na finiuszu zostało okno w duzym pokoju i przygotowac ozdoby na choinke a to najlepsze :-D no i oczywiście zakupy. Prezenty mam juz wymyslone i początkiem nastepnego tygodnia wszystko za jednym zamachem:tak::tak:

Wieczorkiem wkleje wam foteczki jak urządziliśmy pokoik Kubusia. To jest wielka niespodzianka dla naszego Skarba:-) Teraz jest na angielskim z tatusiem a ja z niecierpliwościa czekam. powiem Wam szczerze ze jestem bardzo dumna z tego pokoiku, bo wyszedł tak jak chciałam:tak:

dobra mykam wpadnę wieczorkiem całuski dla wszystkich!!!!

Witam,

Tak mowilyscie o pierniczkach, ze tez zrobilysmy z Sonia

A u nas z porzadkiem kicha. Nawet nie zaczelam :zawstydzona/y: Ale od poniedziaku ostro do roboty, zreszta bedzie para rak do pomocy, bo Raf na swieta zjezdza ;-)

Zdrowka dla wszystkich

A dzis w przedszkolu byly jaselka - Sonia byla aniolkiem

Pozdrawiam,

Załączniki

• ABCD0010.JPG
    ABCD0010.JPG
    68,2 KB · Wyświetleń: 30
  • ABCD0011.JPG
    ABCD0011.JPG
    97,2 KB · Wyświetleń: 25
  • ABCD0012.JPG
    ABCD0012.JPG
    79,5 KB · Wyświetleń: 28
to teraz zaczynamy:-D

Załączniki

• DSC07024.JPG
    DSC07024.JPG
    33 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC07025.JPG
    DSC07025.JPG
    34,7 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC07035.JPG
    DSC07035.JPG
    33,7 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC07026.JPG
    DSC07026.JPG
    22,5 KB · Wyświetleń: 43
Monysiu,ale z Ciebie laska, w ogóle nie widać żebyś rodziła...;-);-):wściekła/y::-D:-D:-D i szkrabiczek przesłodziachny!!!!

Dziękujemy za komplementa :-) jednak ja tam swoje wiem :tak:
zostało po ciąży 5 kg ( zaraz po porodzie było 10 mniej )
i mega szerokie biodra :szok: nie mieściłam się w żadne spodnie
ani w płaszcz zimowy :dry: ale teraz jest już lepiej,
choć pewnie i tak nie założe już swoich ulubionych kiecek
i jeansów :wściekła/y:

A dzis w przedszkolu byly jaselka - Sonia byla aniolkiem

Sonia jest ślicznym aniołeczkiem :tak:

Kubusiowa zaje.... fajny pokoik :-D
mi się bardzo podobają te lampeczki :tak:

KUBUSIOWA ..POKOIK PIERWSZA KLASA, SUPER :szok::szok::szok::szok::szok:
A KUBUS BEDZIE W NIM SPAL?????CZY Z WAMI JEST W SYPIALNI W LOZECZKU????;-);-);-);-);-);-);-)

OK DZIS WECEJ Z WAMI NIE POSIEDZE , IDE WIESZAC PRANIE I OGRANAC KUCHNIE

Ja po przeglądzie technicznym u gina
Mamy błogosłąwieństwo na przytulanki
(chyba nie myślał że na nie czekałam :-D )
a tatuś się wycwanił i zabrał Mile do swojej mamy
nie czuje się jeszcze tak pewnie zostając
na kilka godzin sam z Mała

Gin przepisał takie tablety anty
i gada że chyba conajmniej 4 dyszki za nie
ciekawe czy mi gały wyjdą jutro w aptece :confused:

Ten dzień był zakręcony
padam na ryjek

Mała zasnęła przed 22 ja zaraz też dołącze chyba

reklama
ewcik - sam śpi :tak:, własnie druga noc. Jestem sama w szoku:-) Ja oczywiście spalam jak zając czujnie:-). Kupilismy tez taka mała lampke do przdpokoju do kontaktu oświetla w razie draki droge do sypilani i oczywiscie całą noc jest włączona niania. Ręka na pulsie jest :))

monysiu - dzięki:-) Kuba lampki sam sobie wybrał:-D

Do góry