reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej
diablica zdrówka dla Olusia;-)
czarnulka sliczna młoda para :tak:ty jaka laska:szok:super .Młoda to jest ta twoja siostra co rodziła tak jak ty rok temu czy to inna siostra? A maluszek twojego brata do schrupania:-)

reklama
hej !!!

moja pusiula ma sie odpukac lepiej !! nawet zjadła pół miski zupki !! na cały dzień to mało ale zawsze coś, grunt że pije ładnie !!!

zdrówka dla Olusia !!!!!!!! niech choróbsko szybko mija bo pewnie za przedszkolem tęskni !!

Czarnulka Ci powiem że siostra ślicznie wyglądał ale Ty to w ogóle bomba, jak możesz wygladać lepiej niz panna młoda :baffled: wstyd ;-) A to nie Twoja mama rodziła ?? skomplikowane te Twoje rodzinne historie :-D

Monysia sory bo jakoś głupio zabrzmiło ale nie miałam na myśli ataku na Ciebie !!

i co tam jeszcze chciałam .... nie wiem

Justynko moja mama rodziła pierwsza tydzień puźniej moja siostra i ja dwa miesiące po nich hahaha A ty mi tak nie szczelaj komplenencików bo sie spale ze wstydu ;-)

Justa - teżCię lubię.
nie mam siły na nic. jesteśmy powiedzmy, że w 60-70% spakowani. ja njuż nie myślę. urypana jestem jak nie wiem co.

reklama
hej hej !!!

witam z kawką a tu takie pustki ?????

Liwia śpi a ja sprzątam bo lekarka przyjedzie ją zbadać i robię przerwę na bb :-)
Liwusia juz rozrabia ale jeszcze widać ze chora bo slaba no i to spanie o 10 :szok: szok nigy tak nie spała a tym bardziej sama nie domagała sie że chce iść spać !!!!

Do góry