reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hejka
justyna co przeżyliscie to przeżyliście w tym szpitalu :szok:zdrówka dla Liwki:tak:
monysia do ciebie nikt nie przyjdzie a na wizytę musisz iśc jak mała będzie miała 3 tyg do zdrowych dzieci. .Nie martw sie mała nie zachoruje u nas tez tak jest z tymi poradniami są obok siebie .

reklama
no ale Monysia poczekalnia jest jedna ?????
a bakterie są wszędzie nawet Twój mąż może przynieść z pracy czy Ty ze sklepu i tak parząc to nie powinnaś w ogóle wychodzić z domu a w progu waszego mieszkania każdego dezynfekować !!

Ale ja tylko spytałam :-( i sama nie przesadzam z nadmierną czystością wszędzie
nie chcę tylko żeby się czymś zaraziła

Witam !!

Mam na imie Agnieszka i mieszkam w Tychach. Wlasciwie to dzisiaj dolaczylam do tego forum :-) Na Śląsku mieszkam od 3 lat, pochodzę znad morza. Mam prawie roczną córeczkę Olę i w tej chwili, do kwietnia przyszlego roku zajmuję się jej wychowaniem. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do grona :-)

Aga 78 witaj i pisz duzo! Pokaz nam jakies swoje foteczki i malenstwa ;-) oczywiscie juz jestes przyjęta do naszego grona ;-) Ja również mam na imię Aga ;-)

witam

Aga78... witaj w klubie.... ja jestem Kasia i mieszkam w Wodzisławiu....

Czarnulka.... fajne zdięcia.... pewnie fajnie się bawiłaś....

Justyna... co do bakterii całkowicie się z Tobą zgadzam.... jak tam Liwutek? już lepiej?

a myśmy wczoraj jednak zaliczyli wizytę u lekarza bo Olusiowi gorączka się utrzymywała... ale na szczęście to tylko przeziębienie i trochę gardziołko zapalone... ale niestety bez antybiotyku się nie obyło.... a co do czystości w domku.... to ja ostatnio nie świecę przykładem bo jak wracam z pracy to Olek cały czas na kolankach chce mi siedzieć ... biedulo... i ledwo zdążę jakiś szybki obiadek upichcić... a jak zasypia to ja zasnęłam razem z nim.... ostatnio jak na złość... nie dość że Olek do przedszkola nie chodzi, co jest chyba naturalne z jego zdrówkiem, to jeszcze hurtowo zasępstwa mi piszą.... i jeszcze konferencję mamy.... brrrrrrr zamiast w domku z olusiem siedzieć to cały czas gdzieś kursuję. żeby tego wszystkiego jeszcze mało to mój dom zamienia się w melinę bo nie dość że nie mam kiedy posprzątać to jeszcze Przemo mały remoncik z jednym pokojem robi i mam wszędzie pełno pyłu... brrrrr...
Dobrze że tydzień się kończy i przynajmniej sobotę i niedzielę będę miała całkowicie dla Olka no i posprzątać wkońcu muszę bo za chwilę zarośniemy.....

reklama
Witam,

Aga witam, ja rowniez jestem z Tychow i mam coreczke Sonie

Czarnulka
z fotek widac, ze fajnia zabawa. Mieli nietypowy tort - fajnie. A Ty wygladdasz co zdjecie to lepiej ;-)

Pozdrawiam,

Do góry