reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
witajcie dziewczyny, wpadłam do Was z marcówek2006

mam prośbę...

zna któraś z Was dobrego, sprawdzonego laryngologa dziecięcego?? moja córka po serii chorób ma bardzo powiększone migdały, strasznie chrapie w nocy, śpi niespokojnie, budzi się, muszę jeszcze to koniecznie sprawdzić

zapomniałam dopisać
jestem z Dąbrowy Górniczej, laryngolog może być obojętnie skąd (Zagłębie, Śląsk), wizyta pewnie prywatna, bo państwowo - wiadomo... :no:

anian o kurcze ale sie wygłupiłam a już rady chciałam dawac jak to jest iść po wychowawczym do pracy:-D od razu przepraszam za błędy:-)

Ja tu widze dziewczynki że macie dzieciaczki w wieku przedszkolnym
przede mną i Domi własnie nowy roździał w życiu od poniedziałku idzie do przedszkola,wierze,że ona sobie poradzi ale nie wiem co ze mną będzie :-( Ja to bardziej przeżywam jak ona:-(

No to nowa ciocia także składa życzonka dla Emilci

Z okazji Twoich Urodzin
najlepsze życzenia
dużo zdrowia i usmiechów,
spokojnych,kolorowych snów,
a także mnóstwo radości
z pierwszego ząbka,
słowa i stawianych kroków.
[/SIZE][/COLOR]

Witam

monia skąd mogłaś to wiedzieć:confused:ale za to teraz już będziesz pamiętać:-)A co do przedszkola...to nie matrw się na zapas:cool:

diablica i jak tam sbs-ik:confused:. Zrobione już i działające:confused::confused2:
Tak szczerze, to Ci ogromnie tej "przyjemności" współczuję:baffled::dry:

oj zapomniałam o dzisiejszej jubilatce...
EMILKO
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

witajcie kofane!!! Witajcie nowe Mamuśki, zozakoza i monia!!!!
Ja niezbyt sie rozpisze dziś ale daje znać że wrócilismy i jesteśmy, mielismy rozliczne przeboje o ktorych napisze Wam jak sie wykuruje, narazie nie mam specjalnie siły...
Buziaczki i do zobapisania!!!!;-);-);-)

reklama
Witam spóźnione życzenia dla Emilki.

Sto lat.

Padła mi matryca w laptopie i pojechał lapek do serwisu.

Także pisze z doskoku.

Już jestem w pracy plan beznadziejny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrowienia odezwe się jutro.

Co do laryngologa my chodzimy do dr Pawlasa prywatnie w Rudzie Śląskiej.
Lekarz ten pracuje w Chorzwoskim Centrum Pediatrii

Trochę daleko pewnie ...

Do góry