Hej dziewczyny!!!!!
Ja tez troszkę się opusciłam ale to dlatego, że mam bardzo mało czasu
. Kamilek jest taki żywy ze całą uwagę muszę poświęcić jemu/ Cały tydzien pracuję od pn do pt od rana do 14 a po południu jestem sama z Kamilkiem
. Nawet sobie spokojnie jedzenia nie mogę zrobić bo Kamilek po południu chce zebym się z nim bawiła i nie spuszcza mnie z oczu. W tym tygodniu przyjeżdża teściowa więc bedzie troszkę luzu bo mąż bedzie robił też na rano ale bedziemy jeżdzic pewnie za prezentem ślubnym bo 1 września idziemy na ślub znajomych. Kamilek miał iść z nami ale w ostateczności zdecydowaliśmy, że go nie bierzemy - zostaje z teściami. Troszke się boję jak zniesie noc bez nas :-
-(
Ostatnio byłam z Kamilkiem u fryzjera :-)
Obcieła go fryzjerka i fajnie wyglada - jak chłopczyk
:-)Jak zrobię aktualną fotkę to wkleję i wam pokażę jak teraz wygląda:-)
O dziwo bardzo ładnie siedział w autku i nawet się za bardzo nie ruszał i obcięcie poszło sprawnie
Co z
Karolinna i Mokatte - tak jakby sie zmówiły i się nie odzywają
:-( Nie ładnie dziewczyny
Tylko nie mówcie, ze nie macie czasu
A co z
Kubusiową, Justyną, Luczynką
Usprawiedliwione są
Kaśka, Trysia i Iza która nie ma neta
Widzę, ze nam forum umiera
Monysia - ładnie wygladasz a co do nóg to normalne ja też pod koniec ciąży miałam opuchnięte :-)
Anian - najwyższy czas już do pracy :-) ja też cię nie żałuję..... bo kurcze uważam, ze nauczyciele mają za dobrze
:-);-)
Dziś chyba wybierzemy się po obiedzie do Ikei Chcę kupić małemu pościel, pudła na zabawki i moze jakieś obrazki do pokoju kolorowe :-)
Chciałam was zapytać odnośnie roczku!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy dziecko na roczek musi mieć ubranie typu garnitur?????Bo ja kupiłam Kamilkowi coś takiego wkleję fotkę i zastanawiam sie czy może w takim stroju być ubrany????
Proszę o rady!!!!!