reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
WOW Oliwka to j już kochana trzymam kciukasy mocno za ciebie :-) Ale suuuper ;-) hehe juz nie mogę się doczekać smska i fotek dzieciątka ;-) A fotki Justyś usuneła,ale mnie pokaże ;-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Trysiu jestem z tobą,ale decyzja i tak należy do twojej koleżanki.Może jak zobaczy maleństwo to nie będzie potrafiła go oddać :-)
justyna
Fanka BB :)
witajcie !!!!
Trysiu to bardzo smutne co piszesz !!! dlaczego ten maluszek ma być poszkodowany tylko dlatego że sie urodził jako 4 :-( Bardzo żal mi tej dziewczyny ale jak przytuli maluszka to mam nadzieję że ją olśni !!! A Ty niestety możesz tylko byc przy niej i wspierać cokolwiek postanowi bo decyzję i tak sama musi podjąć !!!
Oliwka to pogadaj z mężem i pogońcie młodą wieczorkiem
Domiśka ja Twoje zdj widziałam a byłam ciekawa tylko jak trafiłaś za ocean !!
Trysiu to bardzo smutne co piszesz !!! dlaczego ten maluszek ma być poszkodowany tylko dlatego że sie urodził jako 4 :-( Bardzo żal mi tej dziewczyny ale jak przytuli maluszka to mam nadzieję że ją olśni !!! A Ty niestety możesz tylko byc przy niej i wspierać cokolwiek postanowi bo decyzję i tak sama musi podjąć !!!
Oliwka to pogadaj z mężem i pogońcie młodą wieczorkiem
Domiśka ja Twoje zdj widziałam a byłam ciekawa tylko jak trafiłaś za ocean !!
trysiu strasznie mi przykro ale jak zobaczy małego to nie bedzie mogła go oddać :-(
justyna tyle że na nią to nie działa ;-)chyba że w piatek weźmiemy sie ostro do roboty tak co bedzie w domu
kaska nie chce mnie słuchać
justyna tyle że na nią to nie działa ;-)chyba że w piatek weźmiemy sie ostro do roboty tak co bedzie w domu
kaska nie chce mnie słuchać
byliśy u fryzjera - Piotr ma objechaną łepetynę maszynką. grzeczny był. stał sobie na fotelu.
kurka ma jakąs wysyypkę - a właściwie kilka takich malinowych plamek. myślałam, że to po komarach, ale raczej nie. gorączki nie ma. będę szukać
kurka ma jakąs wysyypkę - a właściwie kilka takich malinowych plamek. myślałam, że to po komarach, ale raczej nie. gorączki nie ma. będę szukać
diablica2
mały wielki OLO :)
a ja dziś tylko parę zdiątek :-)
reklama
tygryskowy urwis
uczę się wlażić po schodach
inwentaryzacja w pokoju
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 81KB).
z garnuszkiem dorwanym przy inwenturze kuchennej
ściema, że pomagam
śpię z garnuszkiem nawet
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x426, 71KB).
uczę się wlażić po schodach
inwentaryzacja w pokoju
z garnuszkiem dorwanym przy inwenturze kuchennej
ściema, że pomagam
śpię z garnuszkiem nawet
Podziel się: