reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam!!!!

Dawno nie pisałam ale jakoś mało czasu mam.

Luczynka - śliczne kolczyki widzę poszłaś śladem Agutki na wrześniówkach :-);-):tak::-D

Monysia - ja na twoim miejscu poszłabym do lekarza się upewnić czy wszystko ok ;-)

Kubusiowa to ma sobie dobrze tak jej pogoda się udała nad morzem :-D My jedziemy w piątek 03.08. :-D:-) Już tak bardzo sie cieszę :-p:rofl2:

Karolinna to już nas olewa :-:)no::angry:

Mokatte - miłego wypoczynku :-D:tak::-):rofl2:

justyna - szkoda, ze nas nie bedzie na urodzinkach Liwii bo w tym czasie bedziemy juz nad morzem. Zdjęcia z Chorwacji superowe :-);-):-D

Oliwka - ja też mialam wywolywany poród dostawałam przez 3 dni zastrzyki na koniec kroplówkę jak ruszyło to znalazłam się na stole miałam cc bo Kamilek już krecił pępowinę i łozysko mi sie odkleiło ale całe szczęście byłam w szpitalu wiec polecam iść do szpitala i tam byc pod kontrolą jak już termin minął ;-)

Niewem co miałam jeszcze napisać:baffled::baffled::sorry2::rofl2::happy2::-p

reklama
No własnie kazdy jest inny poród ;-)zobaczymy:-)
Justyna mój mąz też mi powiedział że jak Oliwia bedzie chciała to sama sobie przebije i tak zostałam przy tym .A kolczyki też mamy ,na chrzciny dostała ;-)

justyna nie no jestem w polsce :D hihi ale bylysmy z mama i mala u rodzinki w swietokrzyskim i teraz znowu wrocilysmy na slask ;d
do stanow wracamy dopiero pod koniec sierpnia ;)

co do kolczykow u dzieciaczkow to mi sie strasznie podobaja ale kurde boje sie mojej malej przekuc uszka.. pomimo tego iz znajome nawet o wiele mlodsze dzieciaczki " kolczykowaly"
no nie wiem zobaczymy ;)

OLiwka mój tego samego zdania !!

Domiśka :-D tak myślałam :-DA tak w ogóle napisz jak trafiłaś za ocean sama :confused:

Czarnulka kozo na gg świecisz a tu cisza :wściekła/y:

witam

oliwka ...ja Tez Miałam Oxy I Jesczez Jakies Zastrzyki W Pupe A To Dlaetgo Ze W Niedziele Rano Odeszły Wody I Cały Dzien Bez Skurczów I Rozwarcia
Wiec Rano Musieli Działac Bo Mały Okrecony Był Pępowiną .
Wiesz Ja Poddana Miałam Kroplówke O 6,00 Rano A Urodziłam O 12,35 .
Wiesz Z Tymi Bólami To Różnie...ja Miałam Starszne Bo Wody Szybko Odeszły I Rodziłam Do Końca A Przy Tym łożysko Mi Sie Rozłożyło I Miałam Wyrywane. Same łożysko Wyciagali Mi Ponad Godzinę
To Teraz Juz Chyba Iwesz Dlaczego Nie Zdecyduję Sie Na Drugie:-):-)
Ale To Jest Prawda Każda Inaczej Przezchodiz Wiec Jak Jeden Już Przeżyłaś To Z Drugim Też Będzie Ok
Tego Z Całego Serducha Tobie życzymy

Ewcik no co Ty chyba nie chcesz miec jedynaka ???

a ja juz kombinuję jak to z tymi urodzinkami :-D no i mam nadzieję że pogoda dopisze :cool2:

jUSTYNKA A TY DLACZEGO URYWASZ SIE NA GG JAKO NIEWIDOCZNA A SLEDZIC CZARNULKE.......TY TY TY BY TOBIE MOJ FILIPEK POWIEDZIAŁ

TAK TAK JA ZOSTAJE PRZY JEDYNAKU. TO WSPOLNA Z MEZEM DECYZJA.:-):-):-):-):-)

A Kolczyki Tez Mi Sie Podobaja U Dziewczynek, Tak Słodko Wyglądają Ale Teraz Są Takie ładne , Delikatne Ja Sama Juz Na Roczku Miałam Ale Takie Ochydne....serducha...brrrrr

Chyba pora i na mnie.
Jutro znów do pracy na 8 godzin:-( no cóż takie życie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kaska76 a ty gdzie sie podziewasz tylko nie mów że śpisz bo nie uwierzę.:cool2::cool2::cool2:
Karolina hop hop hop gdzie jestes????????????????????Zamelduj sie przynajmiej ze u was ok:confused::confused::confused:

reklama
Do góry