trysia77
Fanka BB :)
OLIWKA JUSTYŚ I CZARNULKA Kochane, ja również mam taką nadzieję, że jak zobaczy to maleństwo nie tylko na ekranie monitora to serce jej stopnieje...ale jak do tej pory zachowywała sie bynajmniej dziwnie...zrzucałam to na garb tego że wstydziła się tego, że nie ma ojca dzieciątka a wszyscy wścibsy dopytują to o to ,to o owo....ale nawet zapytanie o to jak się czuje, wzbudzało w niej jakies dziwne reakcje i odpowiedzi w stylu "dobrze" a jak sie mam czuć...boję się o nowego sąsiada jak i o jego mamę...starałam się ją przekonać do tego że na tyle na ile będę w stanie to jej pomogę jak i psychicznie tak i materialne...bo wiem że finansowo jest u Niej ciężko..ale albo nie jestem przekonywująca..albo Ona wie co czyni...i co zrobi... powiedziała mi, że ona nie kocha tego Dziecka i że nie będzie Go kochać...czuję sie bezradna wobec takiego podejscia bo ja tego nie znam...ja pokochałam mojego maluszka od momentu jak sie dowiedziałam że jestem w ciązy i jak zobaczyłam Go na monitorze USG, kiedy był kształtu fasolki... nie wiem czy to jest depresja w Jej przypadku, czy w 100% świadome podejście ...nie wiem.....nie wiem...
Chciałabym móc Wam powiedzieć 2.09.2007 że mam nowego sąsiada..chciałabym...
Pozdrawiam Was cieplutko i Wasze Skarbeczki, papapaaa
Chciałabym móc Wam powiedzieć 2.09.2007 że mam nowego sąsiada..chciałabym...
Pozdrawiam Was cieplutko i Wasze Skarbeczki, papapaaa