reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ewcik Oliwosek ma serducha wiec prosze mi tu nie wyjezdzac z takimi haslami :wściekła/y::wściekła/y:;-):-D A tak na powaznie to mnie sie te serduszka bardzo podbaja, sa malenkie z malenkim kamyczkiem-cyrkonia (kocham cyrkonie:-))
Ewcik a ja mialam zastrzyk o 3 w nocy, kroplowe o 7 a urodzilam o 16:30:-( Po dowch dniach chodzenia ze skurczami, brrrr.. az mi slabo jak sobei przypominam. Ale i tak chche przejsc przez to drugi i trzeci raz zeby znow moc sie cieszyc takim kochanym szkrabem :tak::-) No i zeby kiedys Oliwia nie zostala na tym siwecie sama. Pomysl nad tym ;-)

Justyna ja tez Cie widze :cool2:zasluga PowerGG :-p:-D no i widze nowy avatarek sobiek olezanka zafundowala, no no no :-p;-):blink: A co to wymyslilas w zwiazku z tymi urodzinkami :confused::-)

Domiska ja tez chcialabym wiedziec o To bie cois wiecej. Wrzuc jakies wyrazne fotki na ktorych Ty jestes, i opowiedz cos o sobie i sowim zyciu. :cool: Ale z nas ciekawskie baby, nie ?:-p

reklama
A Czarnulka faktycznie moglaby ruszyc tylek i cosik tu naskrobac :cool2: a nie tylko tluamczyc sie jakims leniwcem :-D Justyna, uwazam ze nalezy wyznaczyc Jej jakas kare :-p:-D:-D

Ale wy jestescie wreeedne baby :-D:-D:-D a jakie wścipskie :-D:-D:-D

TO robiłam i dlatego byłam zajęta :tak:

dbff723802ab20ea.jpg

Justyna a ty wstawisz kiedys fotki z wakacji czy nie??????????????

luczynka teraz to ja cie będe mieć na oku za to podpuszczanie Justyny na mnie :-D:-p:cool2::cool2::cool2:

A Karolinie to naprawde trzeba pupolka skopać za to ze tak nas olewa :tak: nie ładnie ciotka :no::shocked2:

Ewcik - kochana nie uwerzysz, ale ja wczoraj już SPAŁAM!!!!!!!!!!:-p padłąm przed 22 razem z Titkiem, a właściwie wcześnej od niego:rofl2::sorry2:

no fakt Kubusiowa ma superową pogodę - muszę do niej skrobnąc jakiegoś smska.

zmykam pracować. miłego dnia

ZŁOTO mOJE!!!!!!!!!!!!!!

Nu to srebro moje.

Moje dziecko też ogląda autka i oststni powiedziała że musi mieć 4 poduchy i kołderkę dla psa. :-):-):-):-) Fajna interpretacja.

Czarnulka to w scrapki wsiąknęła i tyle nie ma czasu.

Idę zrobić kawusię.

A co do wspomnień z porodu 10 cm rozwarcia i cesarka:wściekła/y::wściekła/y:

luczynka justyna hihi i inne kobietki :D ja przeciez juz wstawilam swoje zdjatka wczesniej tutaj jest skrot do postu https://www.babyboom.pl/forum/1476340-post13649.html

za ocean trafilam hm :D na wakacje pozwiedzac itd.. no i poznalam mojego obecnego meza no i mnie juz nie puscil do polski :D hihi
zamieszkalismy ze soba po pewnym czasie maz sie oficjalnie oswiadczyl pozniej wzielismy slub pozniej sie pojawila mala :D
no a teraz bedzie slub koscielny i wesele w sierpniu w polsce :)

no ale poki co teskno nam strasznieee :( eh niech ten czas lepiej szybciej mija ;/

HEjka :-)

martaglo ty wiesz jak skrapl=ki wciągają ;-)

oliwka a gdzie???????? bo ja nie widziałam zadnych Justysi fotek :-( buuuuuuuu

Dominiska wytrzymasz kochana ;-) A powtórze sie ze ślicznie na fotkach wyglądasz,a niunia również :-) Myślę ze pokazesz nam kilka foteczek z weseliska hmmm...? ;-)

Kasiulka miłej pracki ;-)

czarnulka były może je usuneła :szok:
Ja juz po wizycie mam rozwarcie na palec , jak do poniedziałku mnie nie ruszy to we wtorek na wywołanie :szok: Mała waży 3250 g jak narazie ale wiadomo waga może sie mylić 10%.

reklama
witajcie kochane..jestem ostatnio troszkę dobita informacjami od mojej kumpeli...nie wiem jak mam wpłynąć na jej dezycję...podjęła decyzję o oddaniu dziecka jeszcze nienarodzonego do adopcji...nie wiem co zrobic...rozumiem ją, że ma trudną sytaucję bo ma trojkę chłopaków, jest sama... po rozwodzie...a czwarty w drodze...ojciec niekoniecznie mile widziany...wiem...wiedziałoo ciało co brało...ale nie potrafie jej potępić, odczuwam dziwny żal i smutek..bo cieszyłam się na nowego małego sąsiada...zaciągnęłam ją do gina...byłysmy w piątek i okazało się że jest chłopczyk...liczyła na dziewczynkę...ale czy to ważne...najważniejsze żeby było zdrowe...echh...mam dołaa...
moze jak ktoś potrafi i chce to proszę pomódlcie się za nią żeby olśniło Ją, aby zmieniła decyzję...proszę...

Do góry