reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
iza .....powiadasz żywe Dziecko...ja Czasami Zastanawiam Sie Czy Moje Nie Ma Adhd.:-):-):-):-):-):-)...lubi Sie Popisywac I Szalec Ze Czasami Jak Słupy Stoimi....ale Tak To Jest Czym Starsze Tym Wiecej Pomysłow Ma.:-):-):-):-)

ooooooo Moje Złotko Dziś.....pora Juz Nynkać
Jutro Mam Wolne , Rano Sprzątanko A Po Południu Na Urodzinki Do Bratowej...

Izuś jak milo ze do nas zjarzalas :-) Ale ja tak jak Justyna (po raz kolejny :eek:) jestem zszokowana pora o ktorej biegasz do kafejek internetowych :szok: Mnie by sie nie chcialo po pracy leciec jeszcze na kompa do kawiarenki :no: Super ze Karolinka jest juz taka samodzielna, a na nocnik przyjdzie jeszcze czas ;-)Pamietaj ze kazde dziecko jest inne:tak:

Justynallo :cool2:

Ewcik Oliwia na razie jest mala wiec nie ma jeszcze problemu z tym aby zostawic ja u babci ale my tego nie robimy (zmuszeni bylismy tylko raz) bo chyba serca by nam pekly z tesknoty za nia :-((ten jeden raz byl okropny:-(). Moja Mama z nia posiedzi i uspi a my wrocimy kolo polnocy i bedziemy nad reszta czuwac sami :-) Wychodzimy z zalozenia ze NIKT sie nie zajmie nia tak jak my :-pWiem, pewnie zaraz padna hasla ze jestem matka bluszczujaca...:zawstydzona/y:...ale ja nic na to nie poradze, w koncu kocham ja nad zycie :tak:

Witam w sobotkę.

Wygoniłam moich na garaż myć autko.

Upał, upał gdzie te burze ???

Oj dziewczyny te łobuzowanie, krzyczenie, bieganie generalnie szalenie to dłygo będzie trwało :confused::confused::confused:

My dopiero teraz odczuwamy poprawę.

Wcześniej to przychodnia, urzędy - KOSZMAR.

Ale różki zostały tylko że czasami chowają się, zwłaszcza gdy na czymś zależy.

To grzeczniusia potrafi być w 100%.

b42cf9cc81b633e3.jpg

Wpadłam się tylko odmeldować na tydzień i proszę o trzymanie kciuków za pogodę...:tak:

Justa- buziaczki dla Różyczki, faktycznie długo coś ją męczy choróbstwo....:wściekła/y:
Mój G. miał różyczkę zaraz po ślubie, a ja się nie zaraziłam:-D a nie miałam jeszcze...(Daruni jeszcze nie było) I dość spokojnie ją przeszedł.... A kiedyś nie szczepili, więc to moze te szczepienia są do kitu:confused:;-)

Lecę pakować się dalej, bo dopiero co przyjechałam od mamy z Darunią (może wieczorkiem jeszcze zajrzę:confused:)
Buziaczki dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (No i witam nową mamusię:-))

Witam !!!

Wczoraj spędziłam milutki wieczorek z moim mężusiem, byliśmy w restauracji na kolacyjce :-) potem na spacerku a jak wróciliśmy to wskoczyłam prosto do łóżka bo na nic już nie miałam siły po całodniowym upale :-(
A dziś jakoś źle się czuję mam mdłości i biegunkę miałam do popołudnia :zawstydzona/y: zupełnie nie wiem czym to mogło być spowodowane :sorry2:

Hello !!!!!!!!!
I znowu upały a miało być ochłodzenie...wrrrrrr
Oliwka zamelduj sie kobito, czy mamy juz nowa forumowiczke Sare ????
Duzo zdrowka dla Ciebie

Monysia moze biegunka po czyms co zjadłas.....Monysia aty bedziesz u Justynki na urodzinkach??????

Mokkate a ty gdzie znowu sie wybierasz????:cool2::cool2::cool2:

Ok lece na podworko dzis obiadek z grilla a mały teraz z dziadkiami w kosciółku
Moze zamelduje sie wieczorkiem

filipuscz8.jpg

My dzisiaj dotraliśmy na giełdę i totalna klapa jak są poduchy to nie ma zagłóków z tyłu.
Małż jak usiadł z tyłu to dach miał na głowie w Corsie, fordzie Ka,
Czysta paranoja.
Teraz to chyba Agilla albo Punto.
A mi Ka przypadł do gustu malutki wygodny króciutki tylko czy mi się fotelik w nim zmieści bo nasz fotelik jest strasznie wysoki. Muszę go gdzieś przymierzyć.

Coś pogoda się zmienia a my na basen chcemy iść.:szok::szok:

Witam,

Przyjechał mój tata i nie dopiero teraz mam troszkę czasu dla Was.

Czarnulka nie boję się, bo Sonia jak śpi sama, to nawet śpi spokojnie, a zabezpieczenie jest.
Łózko już miałam po siostrzeńcu, zjeżdżalnia, drewno i śruby łącznie 350 zł.
Sonia zadowolona.... Wszystkie miśki zjeżdżają, przed spaniem musi zaliczyć parę rundek, a i pod łóżeczkiem lubi się bawić - ma teraz taki fajny "kąt".

Martaglo dlaczego o czymś większym nie pomyślicie, Fa to takie maleństwo, fotelik może i się zmieści, ale czy na nóżki będzie miejsce... A w necie na Otomoto szukaliście?

Ewcik mały budowniczy - fajne.

Monysia zazdroszczę wieczoru. My teraz ostro oszczędzamy na wyjazd, nie mam mowy i restauracjach. No, ale w poniedziałek zaliczymy kino, jak tylko mój tata zajmie się Sonia.

Czarnulka, Ewcik Sonia też tak miała - koszmarna była, też się zastanawiałam czy nie mam ADHD, ale im starsza tym grzeczniejsza... Niestety sprytniejsza i teraz nie krzyczy nie ryczy i nie bije, a potrafi tak zakręcić, że ma co chce :eek::baffled:
Teraz mam problem, bo to przedszkole wakacyjne jest nie fajne. Sonia przychodzi głodna, mówi, że jej pić nie dają, krzyczy, bije, pluje i nawet przezywa "jesteś głupia". Na szczęście tata zadeklarował się, że się nią zajmie i nie musi iść do przedszkola. Mam nadzieje, że szybko jej psychika wróci do normy.

Pozdrawiam,

reklama
halo:-)
Melduję sie ze jestem jeszcze 2 w 1:szok::wściekła/y::-(
Wczoraj nie pisałam bo po burzy netu nie miałam:wściekła/y:dobrze że sie ochładza bo w piatek to myslałm że skonam:wściekła/y::angry:

Do góry