reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Oliwka super zdj !!!! fajnie że Oliś daje tak sobie włosy upinac moja przy każdej próbie założenia spinki drze sie jakbym jej conajmniej skalp ściągała więc daruję sobie i jej :dull: A zdjęcie z brzusiem rozkoszne aż mi się łezki z wzruszenia pojawiły, nie mogę sie doczekać jak Liwutek bedzie reagował na brzusio !! no ale to jeszcze jeszcze !!!

reklama
Hej!

Ja się wymeldowyję na weekend. Jadę do mojego Esia :tak:Red bulle kupione, tylko czekam na przypływ energii. Niestety jadę sama, ale pozostawiam to bez komentarza...

oliwka świetne zdjęcia szczególnie te co wyróżniła już Justa :-)

justi Eś też by chciał złożyć osobiście życzenia Twojej Różyczce :-D

idę nabierać sił,

miłego weekendu :cool2:

Hej!

justi Eś też by chciał złożyć osobiście życzenia Twojej Różyczce :-D

MMM to się cieszę BARDZO !!!!! no po takich chwilach w kartonie z Liwią (na ur Wiki) nie mogłoby zabraknąć Esia :-D No to szczęśliwej podróży po Twojego Zbója !!!!!

a ja zrobiąłm dziś Liwii orzeźwiającą kąpiel i zaraz się jej polepszyło i dupka ożyła ale i tak słabiutka i spała 4 godz w ciągu dnia i teraz juz tez sama położyła sie na lózko i posżła spać !!!!

Co za pogoda :wściekła/y:Jesli temperatura bedzie nadal taka wysoka a powietrze suche to ja sie wykoncze :wściekła/y::no::wściekła/y:Topie sie, ale w sumie nie ma sie co dziwic w koncu ma sie z czego wytapiac:-(

Justyś wielkie dzieki za pamiec nawet o mnie :-p:-D:-D

Czarnulko skad ja to znam, moja Oliwia zrobila sie ostatnio strasznie agresywna :-( jestem tym przerazona, bije nas, gryzie, wszystkim rzuca, poprostu koszmar :no: gdy jej tlumacze to ona przeciez i tak wiekszosci jeszcze nei rozumie, jak wleje jej w tylek to tez nie ebdzie pewnie wiedziala za co, no i co tu zrobic z takim brzdacem :confused::-:)-(
A! Wielkie dzieki za pod3mywanie na duchu ;-):-) No i zycze CI wytrwalosci, bo juz naprawde duuuzo osiagnelas :-)

Trysiu przesylam usciski :happy2:wierze ze bedzie lepiej ;-)a z tym pieprzonym Orzeszem to szkoda slow juz :no: Ja jakos nigdy nie lubilam tej miesciny :no: moze temu ze tam wiekszosc ma juz kuratorow sadowych :confused: Wiem cos o tym bo tam byl moj rejon :tak:ale maja tam wiele pieknych miejsc :tak:a napisz gdzie dokladnie chcecie sie budowac?? W samym centrum (czytaj-rondo :-D) czy cos typu Woszczyce, Zawisc, Zazdrosc, Jaskowice...itp ??

Oliwka sliczne fotusie :happy2:masz ladniusia corenke :tak:a zdjecie z brzusiem przekochane, mnie tez tak jak Justynie zakrecila sie lezka i sia zastanawialam jak zareaguje kiedys na brzuszek Oliwosek :confused:

MMM no to milego weekendu ;-)wiesz, jakos czuje dziwna sympatie do Twoje syna, ale to pewnie przez to imie, takie same ma moj mezulo :-p

Ja jutro w poludnie wybywam z Oliwcia do mojej przyjaciolki na klachy ;-) G w tym czasie gra w noge z facetami z pracy :eek: a pozniej zostawiamy Oliwie z moja mama a my razem wybywamy do kanjpy na spotkanko ze znajomymi :-) ciekawe tylko co to bedzie dla nas za spotkanko skoro my bez pifffka :eek::-:)baffled::-( A jak wrocimy to Mala bedzie juz ululana :-p No i na noc zostajemy u mojej mamy wiec wroce dopeiro w niedziele wieczorkiem:tak:

A ja mam jeszcze do Was pytanko-wroci kiedys chat :confused: Fakt ze ja tam bylam chyba tylko z 2 razy ale milusio bylo:happy2::cool2:

Witam kochane koleżanki!!! Wpadłam na chwilkę do kawiarenki :-) pracowałam dziś do 21 i jakoś tak nie chce mi się wracać do pustego domu....

Pewnie teraz zdziwienie u niektórych z Was :-D co z Karolinką :laugh2::confused: A więc szybciutko wyjaśniam: "sprzedałam małą baci" :-D Jest u teściowej od wtorku, oczywiście codziennie do niej jeżdże, będzie tam jeszcze do niedzieli. Jest tam bo dałam tacie trochę odpocząć, w przyszłym tygodniu znowu będzie z nią mój tata i znowu mam popołudniówki w pracy.

Tak ogólnie to wszystko u nas ok. Rysiu pracuje w Holandii, za miesiąc przyjedzie na wesele (25 sierpnia idziemy do mojej przyjaciółki) :-) potem wróci tam i będzie siedział jak długo będzie się dało prawdopodobnie do października.
Dni lecą mi bardzo szybko, codziennie praca dom i tak w kółko. W tym tygodniu mam sporo luzu, babcia troszczy się o moją kochaną córeczkę.

Karolinka jest bardzo bardzo żywym dzieckiem, ma już 14 ząbków, czasem jest bardzo niegrzeczna i martwię się jak to będzie dalej, muszę ją krótko trzymać, niestety babcia i dziadek nieźle ją rozpieszczają :dry:

Kupiłam łóżeczko turystyczne żeby mała miała w czym spać jak jest u babci, a pod koniec miesiąca może puszczę ją do prababci (z babcią) na kilka dni.

Teściowa uczy ją samodzielnego jedzenia (ja też już ją tego uczę od dłuższego czasu ale w siedzonku) ma takie małe krzesełko i szeroki taboret, razem wygląta to jak krzesełko ze stolikiem. Mała siada sama na krzesełko i wcina, słodziutko to wygląda. Po domku biega cały czas na golasa, teściow uczy ją nocnikowania, ale nie bardzo jej to wychodzi, myślę że nie jest jeszcze na to gotowa:dry:.

Internetu na razie nie mam i nie będę mieć, nawet mnie do niego nie ciągnie :cool:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo serdecznie!!!!! Pomyślcie o nas czasem :blink:

no to dobranoc !!!

Karola i Mokate a Wy co sobie myślicie ??? a moze założyłyście inne forum ??? ale wykopię po tych dupach :wściekła/y:

Luczynka :-)

teraz zauważyłam że na listę wpisałam dwa razy Ewcik - :-D no to w takim razie juz nie ma przebacz musisz byc na 1101% :-D

reklama
Summer summer summer pełna parą ...ufffffffffffffffff

Justynka ...bidulka Liwusia tak sie meczy wiec bez obaw moiwsz z ta rozyczka....jak tak to dalej na 99%jedziemy na urodzinki:-)

Oliwka albo ty sie kobito tak zmieniasz ...bo ja inaczej Ciebie kojarzyłam...tobie to tez wpsolczuje...koncowka ciazy i takie upały nastały.......Oj Sarze dobrze w brzucholku tylko czy nie za ciepło jej tam

Luczynka fajnie czasem podrzucisz malca do dziadkow wtedy nie widomo co z czasem zrobic....moj na noc u babci nie zostanie.Ostatnio tak wojował w nocy ze nie dawaliśmy rade wiec o 3 zaniosłam go do mamy na dół. Poleżał tam 15 min i znów było słychać "mama":confused::confused::confused:Dziwne to było bo cały dzien prawie z moja mama jest jak jestemy w pracy i babcia w nim po uszy zakochana jednak co mama to mama

Czarnulka mowisz ze w sierpniu balujesz:-):-):-):-):-)

MMM witaj dawno cie tutaj słychac nie było..jak tam Grzesio( moj małż też Grzesio chyba wiecej tych Grzesiów na forum)Wklej fotki bardzo bym chciała zobaczyc rowiesnika Filipka

Iza o rozpieszczaniu to duzo wiem....dziadki czasami przeginaja.....ale to chyba juz tak zostanie.
Tez nam teskno na forum bez Ciebie
Ucałuj Karolinke...

Do góry