reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
My juz jestesmy spowrotem :-) Nie poszlismy wczoraj wieczorem do knajpy tylko w Łaziskach na basen :tak: WIeczorem jest malo ludzi i cieplutka woda:tak:Super!

Oliwka w koncu termin masz dopiero na jutro :-p;-)Oby to bylo jutro :tak:A masz jak nam dac znac ze juz urodzilas :confused: Byloby milusio wiedziec ile wazy i mierzy Sara, no i wogole to kiedy ammy pomagac CI przec :-p:-D

Martaglo mnie tez podoba sie Ford KA ale to faktycznie troche male autko :eek:

Monysiu a moze faktycznie zaszkodzilo Ci cos co zjadlas w restauracji :confused::baffled: A jak tam teraz Twoje samopoczucie :confused::-)

Sandros no to teraz napewno odpoczniesz troszke ;-)

A ja wczoraj zaciagnelam Oliwcie do kosmetyczki i oto sliczny serduszkowy efekt :-):

reklama
Ja jestem dzis 5 dzien na diecie, i naprawde sie staram :tak:Biore Bio CLA, pije herbetki Slim Program z Vitaxu, czerwona i zielona herbate, jem tylko ciemne pieczywo i tylko na sniadanie, nie jem ziemniakow, nie jem kolacji, jem Activie i duuuzo owocow, glownie arbuz i nektaryny. Obiad to moj ostatni posilek. Pozniej jak jestem to glodna to tylko owoce lub Activia. Nie pijam sokow z kartonu ani kompotu bo to wszystko jest slodzone, tlyko woda mineralna niegazowana Danone VItalinea. No i oczywiscie zero slodyczy, pod zadna postacia. I musze przyznac ze juz czuje efekty. Czuje sie lzej, lepiej, nie mam napietego brzucha (w sensie negatywnym oczywiscie)=1,5kg mniej :eek::-) Mam nadzieje ze to nie tymczasowe :baffled::-p

3majcie za mnie kciuki, oby tym razem sie udalo!

witajcie !!!!
ja dziś pracująca niedziela bo mieliśmy ślub !

bardzo sie cieszę bo mój pingwin dziś bez gorączki i wysypka pomału schodzi i rozrabia jak szalona :-) dupka ożyła :-D Z wrażenia nie spała od 9 aż do 22 :eek:
Czyli dowód że wszystko wraca do normy :laugh2:

Ewciku rózyczką zaraża sie jak jest wysypka i na parę dni przed wystąpieniem wysypki a urodzinki będą za 2 tyg więc nie masz czego się ze strony Liwii obawiać, poza jednym, może Filipek wpadnie jej w oko :-D

Luczynko co do Liwii to mam to samo, nie umiem pępowiny odciąć, zresztą nawet nie chcę !!! :-D
Ooooo :szok: aleś odważna z tymi kolczykami, i jak było ????

Martaglo powodzenia w dalszych poszukiwaniach !!!

Sandros to cóż tak dziwnie w wakacje w tym przedszkolu ??? jakieś inne panie czy co ??

Oliwka a ma ktoś Twój nr telefonu w razie.... bo my padniemy z ciekawości i kciuki nam zsinieją jak długo cisza od Ciebie będzie !!!???

Karola zlituj się :wściekła/y: co juz nas nie lubisz :sorry2: :-(Kiedys nie szło nadązyć za Twoimi postami a teraz co :eek:

no to tyle ......na tę chwilę

Witam,

Luczynka życzę powodzenia w odchudzaniu. Muszę przyznać, że bierzesz tych "slimów" od groma - muszą pomóc.
Kolczyk fajny, a jak Oliwia to przeżyła?

Justyna w wakacje kilka przedszkoli ma dyżur, więc teraz chodzi do innego - blisko fajnie, ale inne dzieci, inne panie... Wszystko inne, bo jak słucham czasem Soni, to nawet pić jej nie dają, nie karmią, mało wychodzą... Kicha.
Ale jest dziadek:-):tak:

Miłej nocki i pobudki;-)

Sandros no to faktycznie jakaś zlewka w tym przedszkolu :sorry2:
Ja chce Liwuśnika tez posłać od kwietnia jak sie uda a jak nie to od wrzesnia ale im bliżej tym mnie bardziej brzuch boli :-D:baffled: Najbardziej mnie przeraża że Liwia mało mówi i nie powie mi co sie działo :eek:

Witam !!!

Jadłam tylko zestawy sałatek bez mięsa i bez sosów, wogóle kilka ostatnich dni nie jadłam mięsa

Nie mogę spać, mężul w pracy :zawstydzona/y: Dziś znowu miałam biegunke i mdłości straszne :baffled: wogóle dziwnie się ostatnio czuje :-(
Mam taki twardy brzuchol i mała się tak wyciska że czasem mnie aż skóra cholernie boli i tak mnie ciągnie w dół brzucha,
nie wiem może te hormony mnie dobijają że tak narzekam :confused:
Dziś się rozpłakałam bo stwierdziłam że nie jestem już atrakcyjna dla męża
Buziaki dla Was
wyśpijcie się :tak:

Acha i raczej nie będe na urodzinkach u Justynki, nawet nie wiem gdzie mieszka ale nie to jest powodem :-p jeżeli dobrze pójdzie to pojedziemy na początku sierpnia z mężulem na jakieś małe wczasy bo ma krótki urlopik

Oliwka ile to już po terminie???

no to złoto!!!!!!!

padam na ryjek, za krótko spałam/. jakaś słaba jestem po weckendzie.
zdjęc prawie żadnych nie zorbiłam. tylko kilka dokumentujące inwentaryzacjęPitrkową w szafkach u ciotki.
sobie zgred mały upatrzył jeden garnek i szwendał sie z nim cały czas. nawet do Wielunia w sobotę z nim pojechał :-)

reklama
Witam kolczyki wow ja do tąd nie miałam odwagi przebić uszu. Z klczykami teraaz to poczekam kilka lat aż sama będzie chciała. Bo pewnie po przebiciu jednego uciekłaby.

Jeszcze tydzień wakacji i będzie sierpień.

Autko ma być malutkie bo to tylko do jazdy po mieście na zakupy do przedszkola, pracy itp.
Na dalsze wyjazdy nie.
Ale zobaczymy co będzie.
U nas też przedszkola wakacyjne mają dyżur a nasze nie a do innego nie chciałam ją oddawać. Teraz dziennie słyszę kiedy skończą się wakacje i pójdzie do przedszkola.
Lepiej niech zostanie w tym uwielbieniu swojego przedszkola tym bardziej że nie choruje .

Z kurzajkami walczymy na noc smaruję i zobaczymy :szok::szok::szok:

Oliwka rozdwajaj się.

Poranna kawusia już zaparzona.Zapraszam

Do góry