reklama
Witajcie dziewczyn!!!
Pozdrowienia dla Was ja tylko na chwile bo odkad zaczely sie nowe seriale ciagle nie mam czasu hehehehe ;D
Beata78 - ciesze sie ze z ta pepowina wszystko okej - odpoczywaj jeszcze te dwa tygodnie na maksa lez i nic nie rob bo to ostatnia wymowka ze jestem w ciazy i mi nie wolno hehehehye a potem po porodzie juz nie ma lekko - ja juz nie spie 9 miesiecy hehehe
Pozdrawiam goraco i pisz bo jestem ciekawa jak sie bedziesz czuc i w ogole
Pozdrawiam goraco...
www.martynka1.smyki.pl
Pozdrowienia dla Was ja tylko na chwile bo odkad zaczely sie nowe seriale ciagle nie mam czasu hehehehe ;D
Beata78 - ciesze sie ze z ta pepowina wszystko okej - odpoczywaj jeszcze te dwa tygodnie na maksa lez i nic nie rob bo to ostatnia wymowka ze jestem w ciazy i mi nie wolno hehehehye a potem po porodzie juz nie ma lekko - ja juz nie spie 9 miesiecy hehehe
Pozdrawiam goraco i pisz bo jestem ciekawa jak sie bedziesz czuc i w ogole
Pozdrawiam goraco...
www.martynka1.smyki.pl
mmm
Fanka BB :)
Beatko wynajmujemy mieszkanie na Mireckiego, ogólnie rzecz biorąc centrum a Ty??
Termin masz 10 dni wcześniej ja jednak chcę rodzic w Gliwicach i mam nadzieję że zdążę w razie czego Nie zapowiada mi się wcześniejszy poród na razie, chyba że coś się zmieni
Kaśka76 skad jesteś??
Aga my wszystkie jesteśmy zakochane w Twoim Olivierze no ale już jesteśmy niestety zajęte
karolinna czyżby Twój mąż pozazdrościł Ci udziału na forum ??
miza nie strasz nas z tym spaniem, ale można się domyślić że potem to tylko obowiazki, ale na szczęście i radości są
Termin masz 10 dni wcześniej ja jednak chcę rodzic w Gliwicach i mam nadzieję że zdążę w razie czego Nie zapowiada mi się wcześniejszy poród na razie, chyba że coś się zmieni
Kaśka76 skad jesteś??
Aga my wszystkie jesteśmy zakochane w Twoim Olivierze no ale już jesteśmy niestety zajęte
karolinna czyżby Twój mąż pozazdrościł Ci udziału na forum ??
miza nie strasz nas z tym spaniem, ale można się domyślić że potem to tylko obowiazki, ale na szczęście i radości są
mmm niop,trochę pozazdrościł namów swojego żeby też się udzielił ;D bo mój narzeka że tak mało tu facetów,co zresztą jest trochę prawdą
miza to jest uzależnienie!! to trzeba leczyć !! ;D eh, te seriale...
kaśka76 ja nie przegapiłam bo bardzo lubię ten serial ;D jako jedyny tak naprawdę.
miza to jest uzależnienie!! to trzeba leczyć !! ;D eh, te seriale...
kaśka76 ja nie przegapiłam bo bardzo lubię ten serial ;D jako jedyny tak naprawdę.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Beata ja też będę prawdopodobnie rodzić na Raciborskiej. Ten szpital chyba ma najwięcej pochlebnych opinii w Katowicach.
ja też miałam takie kłucia w okolicy jajnika i czasem dalej mam,np.mam trudności z przewróceniem się na drugi bok bo naprawdę boli,ale już wiem że takie coś jest przy zaparciach,pytali się mnie w szpitalu czy regularnie chodzę do kibelka teraz jak już wiem to jak coś mnie boli to staram się jeść rzeczy lekkie. Bo usłyszałam od lekarza że jajnik w ciąży nie może boleć.
mmm
Fanka BB :)
kaśka chyba się domyślam o co Ci chodziło i bardzo Ci współczuję
karolinna mojemu nawet przeczytałam te posty, ale on stwierdził że to nie dla niego; on się udziela na forum alfa romeo i tak sobie popołudniami przekazujemy komputer na zmianę A poza tym ja bardzo łagodnie przeżyawam ciążę bez większych kłopotów, bez humorów, bez mdłości. On nie zdaje sobie sprawy z tego jak może być uciążliwa kobieta w ciąży Dzisiaj dostał na urdziny od kolegów z pracy książkę o dzieciach, ciekawe czy ją chociaż przejrzał ??? bo w domu to mu ją porwałam i zaczęłam czytać
karolinna mojemu nawet przeczytałam te posty, ale on stwierdził że to nie dla niego; on się udziela na forum alfa romeo i tak sobie popołudniami przekazujemy komputer na zmianę A poza tym ja bardzo łagodnie przeżyawam ciążę bez większych kłopotów, bez humorów, bez mdłości. On nie zdaje sobie sprawy z tego jak może być uciążliwa kobieta w ciąży Dzisiaj dostał na urdziny od kolegów z pracy książkę o dzieciach, ciekawe czy ją chociaż przejrzał ??? bo w domu to mu ją porwałam i zaczęłam czytać
reklama
Podziel się: