reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
beatko kurcze wszystko robi się już takie realne! cieszę się że z pępowiną ok. I trzymam kciuki :D już 8 punktów na 12 to brzmi poważnie :) buziaczki dla otuchy
cmok6um.gif

reklama
Witajcie dziewczyn!!!

Pozdrowienia dla Was ja tylko na chwile bo odkad zaczely sie nowe seriale ciagle nie mam czasu hehehehe ;D

Beata78 - ciesze sie ze z ta pepowina wszystko okej - odpoczywaj jeszcze te dwa tygodnie na maksa lez i nic nie rob bo to ostatnia wymowka ze jestem w ciazy i mi nie wolno hehehehye a potem po porodzie juz nie ma lekko - ja juz nie spie 9 miesiecy hehehe
Pozdrawiam goraco i pisz bo jestem ciekawa jak sie bedziesz czuc i w ogole

Pozdrawiam goraco...

www.martynka1.smyki.pl

Beatko wynajmujemy mieszkanie na Mireckiego, ogólnie rzecz biorąc centrum :) a Ty??
Termin masz 10 dni wcześniej :) ja jednak chcę rodzic w Gliwicach i mam nadzieję że zdążę w razie czego :) Nie zapowiada mi się wcześniejszy poród na razie, chyba że coś się zmieni :)
Kaśka76 skad jesteś??

Aga my wszystkie jesteśmy zakochane w Twoim Olivierze no ale już jesteśmy niestety zajęte ;)

karolinna czyżby Twój mąż pozazdrościł Ci udziału na forum ;) ??

miza nie strasz nas z tym spaniem, ale można się domyślić że potem to tylko obowiazki, ale na szczęście i radości są :)

MMM: na Borze mieszkam, a na Mireckiego niestety Tatę mojego odwiedzam :(
a seriale niestety wciągają, i tak przegapiłam w zeszły czwartek "gotowe na wszystko"

mmm niop,trochę pozazdrościł ;) namów swojego żeby też się udzielił ;D bo mój narzeka że tak mało tu facetów,co zresztą jest trochę prawdą :)

miza to jest uzależnienie!! to trzeba leczyć !! ;D eh, te seriale...

kaśka76 ja nie przegapiłam bo bardzo lubię ten serial ;D jako jedyny tak naprawdę.

Karolinna: teraz się wycwaniłam i wypisałam na karteczce co jest do oglądania każdego dnia.

coś mnie kłuję w okolicahc lewego jajnika - się zaczynam denerwować i nie wiem czy Krzyśka sciągać z pracy i jechać do szpitalka czy nie.

ja też miałam takie kłucia w okolicy jajnika i czasem dalej mam,np.mam trudności z przewróceniem się na drugi bok bo naprawdę boli,ale już wiem że takie coś jest przy zaparciach,pytali się mnie w szpitalu czy regularnie chodzę do kibelka :) teraz jak już wiem to jak coś mnie boli to staram się jeść rzeczy lekkie. Bo usłyszałam od lekarza że jajnik w ciąży nie może boleć.

kaśka chyba się domyślam o co Ci chodziło i bardzo Ci współczuję :(

karolinna mojemu nawet przeczytałam te posty, ale on stwierdził że to nie dla niego; on się udziela na forum alfa romeo i tak sobie popołudniami przekazujemy komputer na zmianę :) A poza tym ja bardzo łagodnie przeżyawam ciążę bez większych kłopotów, bez humorów, bez mdłości. On nie zdaje sobie sprawy z tego jak może być uciążliwa kobieta w ciąży :) ;) Dzisiaj dostał na urdziny od kolegów z pracy książkę o dzieciach, ciekawe czy ją chociaż przejrzał ??? bo w domu to mu ją porwałam i zaczęłam czytać :)

reklama
mmm: dzięki, widocznie tak musiało być. łatow nie jest, ale Krzysiek mi powtarza, że Tatek cały czas sobie na mnie kuka.

Do góry