reklama
hej laseczki ;D
mmm fajną niespodziankę mu zrobiłaś ale w końcu 30stka zdarza się tylko raz w życiu co do zdjęć to użyj przemocy ;D
aga77 w takim razie nie dziękuję i nie zapeszam
.Nie wierzę że Twój maluch jest marudny ? taki słodki bobas ...
mamaboo nasza "córko marnotrawna" jasne że Cię tu przyjmiemy z powrotem ale pod warunkiem że będziesz pisała dużo postów ;D a czemu marcóweczki się rozpadły ??? nie dziwię się że chciałabyś mieszkać na tysiącleciu,taki piękny park w okolicy na spacery jak znalazł,mi pozostaje park kościuszki
lilith czekam z nievierpliwością na zdjątko i nie dawaj się złemu samopoczuciu,chodzi o mdłości ?? to przypomnę Ci że jak przestały się u Ciebie pojawiać to się bałaś ze coś jest nie tak,więc teraz masz przynajmniej spokojne sumienie ;D
ja dziś wróciłam do domku ale trochę śpiąca jestem
, połaziłam po lekarzach i dostałam tę karteczkę że mogę pracować,tyle latania (można by pomyśleć że staram się o L- 4 a nie o pozwolenie na pracę ).Ale panie w rejestracjach przepuszczały mnie beż kolejki za co jestem im wdzięczna
Wkurza mnie ten wiatr od paru dni
mmm fajną niespodziankę mu zrobiłaś ale w końcu 30stka zdarza się tylko raz w życiu co do zdjęć to użyj przemocy ;D
aga77 w takim razie nie dziękuję i nie zapeszam
mamaboo nasza "córko marnotrawna" jasne że Cię tu przyjmiemy z powrotem ale pod warunkiem że będziesz pisała dużo postów ;D a czemu marcóweczki się rozpadły ??? nie dziwię się że chciałabyś mieszkać na tysiącleciu,taki piękny park w okolicy na spacery jak znalazł,mi pozostaje park kościuszki
lilith czekam z nievierpliwością na zdjątko i nie dawaj się złemu samopoczuciu,chodzi o mdłości ?? to przypomnę Ci że jak przestały się u Ciebie pojawiać to się bałaś ze coś jest nie tak,więc teraz masz przynajmniej spokojne sumienie ;D
ja dziś wróciłam do domku ale trochę śpiąca jestem
Wkurza mnie ten wiatr od paru dni
Karolka marudny jest bowyraznie go swedzi buzia , i ten katar , biedactwo nie wie co ze soba robic . A propo poznalas miejsce ? na zdjeciu ..to wlasnie park Kosciuszki , odkad mieszkam tu chodze czesto tam na spacerki z maluszkiem , ewentualnie idziemy na Muchowiec . Moze sie kiedys spotkamy z wozeczkami ;D
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Aga masz naprawdę ROZKOSZNEGO MALCA, aż miło popatrzeć No ja mam nadzieję, ze znasz Mojego Boo tylko z widzeni (żarcik)
Karolinna postaram się jak najwięcej pisać, choć to czasem nie możliwe, jak już będziemy w Katowicach u rodziców Boo to na pewno ciągle będę pisała A marcóweczki się nie rozpadają, tylko tamten wątek ze zdjęciami. Ja już tam prawie nie pisuję, bo jakoś tak wyszło ... Wyszła delikatna wymiana zdań z jedną z forumowiczek i jakoś się już tam głupio czuję ... Poza tym jest tam już prawie 50 kobitek i te, z którymi często pisałam gdzieś się pogubiły
Karolinna postaram się jak najwięcej pisać, choć to czasem nie możliwe, jak już będziemy w Katowicach u rodziców Boo to na pewno ciągle będę pisała A marcóweczki się nie rozpadają, tylko tamten wątek ze zdjęciami. Ja już tam prawie nie pisuję, bo jakoś tak wyszło ... Wyszła delikatna wymiana zdań z jedną z forumowiczek i jakoś się już tam głupio czuję ... Poza tym jest tam już prawie 50 kobitek i te, z którymi często pisałam gdzieś się pogubiły
Karolinna masz racje!!! jeszcze 2 dni a skoncze ten nieszczesny 8 tydzien i bede juz znacznie spokojniejsza!!! no i zdjecia zamieszcze szybko bo milo wiedziec ze ktos chce zobaczyc!
Aga maluszek cudny!!napewno sie umowimy na ten spacerek!!!
Aha poleccie mi jakies sklepy w katowicach z ciuszkami ciazowymi zaniedlugo sie wybieram ...wyciagne tate i pojade na zakupy
Aga maluszek cudny!!napewno sie umowimy na ten spacerek!!!
Aha poleccie mi jakies sklepy w katowicach z ciuszkami ciazowymi zaniedlugo sie wybieram ...wyciagne tate i pojade na zakupy
lilith sklep na ul 3 maja 17 "domino" i ten sam sklep na ulicy obok ul.stawowa 9.Tylko nie nastawiaj się na jakiś wielki wybór ,ja byłam na 3 maja i kupiłam 2 pary spodni.Nie wiem czy na ul stawowej coś się różni ten sklep. No to tyle .
Beata78
Fanka BB :)
Cześć Kobitki moje kochane! Właśnie wróciłam od mojej p. gin. Z pępowinką jest ok. 26 mam zgłosić się do szpitala na konsultację z anastezjologiem i na ktg. No i jak wszystko będzie ok, to 4 idę na porodówkę (termin mam na 11). Dowiedziałam się też, że mam już 8 na 12 pktów zapowiadających poród. Nie wiem czy w razie czego zdążymy z tego Sosnowca dojechać na Raciborską, jeszcze ta autostrada w przebudowie. No i mam jeszcze infekcję nerek, którą muszę szybko wyleczyć. Dostałam urosept, bo mam za dużo k. białych.
MMM, a z której części S-ca jesteś? MOże mieszkamy niedaleko, co?
Całuski moje Sliczne Mamusie. Miłego wieczorku.
MMM, a z której części S-ca jesteś? MOże mieszkamy niedaleko, co?
Całuski moje Sliczne Mamusie. Miłego wieczorku.
reklama
Podziel się: