reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Zapomnialam fotke wkliec ??? ???
img22050ew.jpg

reklama
hej laseczki ;D

mmm fajną niespodziankę mu zrobiłaś :) ale w końcu 30stka zdarza się tylko raz w życiu ;) co do zdjęć to użyj przemocy ;D ;)

aga77 w takim razie nie dziękuję i nie zapeszam
cmok1ra.gif
.Nie wierzę że Twój maluch jest marudny ? taki słodki bobas ... :)

mamaboo nasza "córko marnotrawna" ;) jasne że Cię tu przyjmiemy z powrotem :) ale pod warunkiem że będziesz pisała dużo postów ;D a czemu marcóweczki się rozpadły ??? nie dziwię się że chciałabyś mieszkać na tysiącleciu,taki piękny park w okolicy na spacery jak znalazł,mi pozostaje park kościuszki ;)

lilith czekam z nievierpliwością na zdjątko :) i nie dawaj się złemu samopoczuciu,chodzi o mdłości ?? to przypomnę Ci że jak przestały się u Ciebie pojawiać to się bałaś ze coś jest nie tak,więc teraz masz przynajmniej spokojne sumienie ;D

ja dziś wróciłam do domku ale trochę śpiąca jestem
zzz8sb.gif
, połaziłam po lekarzach i dostałam tę karteczkę że mogę pracować,tyle latania (można by pomyśleć że staram się o L- 4 a nie o pozwolenie na pracę ;) ).Ale panie w rejestracjach przepuszczały mnie beż kolejki za co jestem im wdzięczna :)

Wkurza mnie ten wiatr od paru dni :mad:

Karolka :) marudny jest bowyraznie go swedzi buzia , i ten katar , biedactwo nie wie co ze soba robic . A propo poznalas miejsce ? na zdjeciu ..to wlasnie park Kosciuszki , odkad mieszkam tu chodze czesto tam na spacerki z maluszkiem , ewentualnie idziemy na Muchowiec . Moze sie kiedys spotkamy ;)z wozeczkami ;D

Aga masz naprawdę ROZKOSZNEGO MALCA, aż miło popatrzeć :) No ja mam nadzieję, ze znasz Mojego Boo tylko z widzeni ;) (żarcik)
Karolinna postaram się jak najwięcej pisać, choć to czasem nie możliwe, jak już będziemy w Katowicach u rodziców Boo to na pewno ciągle będę pisała :D A marcóweczki się nie rozpadają, tylko tamten wątek ze zdjęciami. Ja już tam prawie nie pisuję, bo jakoś tak wyszło ... Wyszła delikatna wymiana zdań z jedną z forumowiczek i jakoś się już tam głupio czuję ... Poza tym jest tam już prawie 50 kobitek i te, z którymi często pisałam gdzieś się pogubiły ;)

Dzieńdoberek

Aga77: ja mam takową teorię - mały po prostu uczy się oczka do laseczek puszczać i tyle. a poza tym patrz jaki pomysłowy - kwiatki chce już zbierać, zobaczysz na przyszły rok sam Ci wiąchę przyniesie na dzień matki ;D

Karolinna masz racje!!! jeszcze 2 dni a skoncze ten nieszczesny 8 tydzien :) i bede juz znacznie spokojniejsza!!!:) no i zdjecia zamieszcze szybko bo milo wiedziec ze ktos chce zobaczyc!:)
Aga maluszek cudny!!napewno sie umowimy na ten spacerek!!!
Aha poleccie mi jakies sklepy w katowicach z ciuszkami ciazowymi :):) zaniedlugo sie wybieram ...wyciagne tate i pojade na zakupy :)

lilith sklep na ul 3 maja 17 "domino" i ten sam sklep na ulicy obok ul.stawowa 9.Tylko nie nastawiaj się na jakiś wielki wybór ;) ,ja byłam na 3 maja i kupiłam 2 pary spodni.Nie wiem czy na ul stawowej coś się różni ten sklep. No to tyle .

Cześć Kobitki moje kochane! Właśnie wróciłam od mojej p. gin. Z pępowinką jest ok. 26 mam zgłosić się do szpitala na konsultację z anastezjologiem i na ktg. No i jak wszystko będzie ok, to 4 idę na porodówkę (termin mam na 11). Dowiedziałam się też, że mam już 8 na 12 pktów zapowiadających poród. Nie wiem czy w razie czego zdążymy z tego Sosnowca dojechać na Raciborską, jeszcze ta autostrada w przebudowie. No i mam jeszcze infekcję nerek, którą muszę szybko wyleczyć. Dostałam urosept, bo mam za dużo k. białych.
MMM, a z której części S-ca jesteś? MOże mieszkamy niedaleko, co?

Całuski moje Sliczne Mamusie. Miłego wieczorku.

reklama
Do góry