reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
my też mamy babcię która stoi w kolejce o zdrowie dla bejbika tam u góry, odchodząc bardzo się cieszyła z wnuka, niestety wtedy jeszcze nawet brzucha mi nie było widać :( :( :(

reklama
mi było trudno na ślubie, teraz też, ale sądzę, że mój Bronuś na pewno by się cieszył. W końcu byłam jego ukochaną córusią. jak coś przeskrobałam to do mnie nic nie powiedział, ale do mamy marudził. ;D

czesc laski :)

Hahaha bardzo mnie cieszy ze sie wam moj facet podoba ;) zawrocli mi w glowie kompletnie ;D, tatus zadrosny bo widac jak sie kochamy i zyc bez siebie nie mozemy ;D. Wyczytalam ostatnio ze w tym m-cu tzn 8 dziecko przywiazuje sie najbardziej do osoby , ktora sie nim opiekuje - najczesciej to matka . Placze za nia gdy tylko znika za dzrzwiami pokoju , nie chce u nikogo na rekach siedziec. I tak tez jest z Oliverkiem , tatus jest dobry na chwile , potem rozpacz " gdzie mama ? " ;D. Podobno to trwa m-c , ciekawa jestem ile to bedzie trwalo znam przypadki 16 miesiecznych bobasow ktore placza pod drzwiami lazienki .Oby mnie osczedzil synus , bo od nowego roku do pracy ....
Ok koniec o Oliverku ;D Ciesze sie ze czujecie sie dobrze mamusie ;D i ze fasolki sie rozwijaja prawidlowo. No to mamy juz nast ciezarowke do porodziku ;D
Olgap nie dala znaku hmmm no coz poczekamy , a wkrotcce Beata78 ;D, a dalej ?
Ubrania ciazowe nie wiem gdzie kupic , bo ja sie zaopatrywalam w lumeksach , a spodnie mialam jedne jedyne i w dodatku pozyczone ;D jedynie te wielgachne majciory kupowalam ;D ;D a i namioty 80 D ;D ;D
Karolka ;D to bedziemy wozic tzn Ty bo moj juz bedzie dreptal , a ja ci potowarzysze .
MamaBoo ;D ;D taki rozrabiaka z niego ? ;D jeszcze powiedz ktory rocznik to wtedy cie uspokoje ze znam jedynie z widzenia ;D .
Przyjde zas ;D caluski dla was wszystkich pa

Czesc dziewczyny!! ale dawno mnie nie bylo! zaczynam sie cos robic senna i sobie poleguje w lozku caly dzien :) nadal nic nie jem i waga nadal - 2 kg :( za 6 dni usg!!! ciekawe co zobacze!!!:) dzis niedobrze mi bylo w nocy ale jak sama Karolinna pisalas to jak mi jest niedobrze to przynajmniej sie nie martwie :)
teraz zamartwiam sie bo mezyk sie cos podchorowal i boje sie zeby to na mnie nie przeszlo wiec zaczelam leki w niego pakowac!a mnie cos gardelko pobolewa :( wczoraj bylismy u babci sie pochwalic:) oj ale byla szczesliwa:):):) i jak sobie pomysle ze nasza kruszynka bedzie miala nawet 2 pra pra babcie to tak sie ciesze ... :):)
no nic chyba znow mykam do wyrka bo kichac zaczynam :) caluski!!!

Cześć Dziewuszki :D

aga tylu roześmianych buziek w jednym poście... :D Ty to jesteś szczęśliwa!! :) Oby tak dalej! :)

lilith leż, odpoczywaj i uważaj na siebie... karolinna ma rację jak są mdłości to świadczy o tym że wszystko jest normalnie :)
olgap pewnie już na porodówce, ciekawe czy ma już bobaska przy sobie...

a jak tam inne nasze :) szkraby: Sonia od Sandros, Martynka od Mizy i synalek od Trysi- nie mogę znaleźć jak ma na imię :(
piszcie o ich postępach, ja i tak jestem strasznie nakręcona wkońcu tylko 30 dni do rozwiązania :)

[Aga Mój Boo jest z rocznika 85, ale kto Go tam wie ;) Nigdy nic nie wiadomo co robił podczas naszej rocznej przerwy ;) Link z naszymi zdjęciami podałam wcześniej, więc możesz spojhrzeć. A ja dzisiaj ubiłam dwa interesy swojego życia :D Kupiłam 7 par body w rozmairze 62 za 24,99 :D i 2 odżywki do włosów za 3,5 :D :D :D Normalnei wydałam niecałe 30 zł i jestem szczęśliwa. Body są naprawdę rewelacyjne, 100 % bawełny. 6 białych i jedne czrwone, jakby się okazało, ze mam złe przeczucia i się syn urodzi ;)

hejka

aga77 oblatałam dwa razy tę gliwicką między urzędem miasta a kościołem i nie znalazłam tego sklepu,tylko same z używaną odzieżą i z przyborami szkolnymi ,ale mnie nabrałaś :p ;) hehe

lilith nienawidze przeziębień jak jestem w ciąży :mad: wcześniej dało się znieść ale teraz... życzę duuuuużo zdrówka :)

mamaboo przynajmniej Tobie zakupy się udały ... :)

a ja zmęczona siedze przed kompem i jakoś tak mnie na mdłości bierze,chyba po tym kubusiu co go całego wypiłam (był pyszny :) )

Mmm wiem wiec wsumie sie tym pocieszam...a najbardziej nie lubie kabinowac co i jak do jedzenia na obiad bo ja niemam na nic ochoty i przez to jestesmy troszke do tylu z obiadami :) ale mezus nie narzeka poki co :)

Karolinna dziekuje! mam nadzieje ze u ciebi etez juz lepiej:) mnie znow robi sie zle do tego spac sie chce boli gardelko i boli buzia bo zabki wychodza:(

jakoś tak mi przyszło do głowy że nic dziwnego że mężczyźni też przechodzą ciążę i mają pewne jej objawy ,skoro ,jak np.napisała lilith ,jej mąż też nie je jak ona nie je,a pewnie jak kobieta sie objada to i mężczyzna korzysta,heh.I ktoś się dziwi jeszcze skąd te objawy ??? lilith przekaż mężowi "wytrwałości"

reklama
Dobrze Karolinna!! ale wiesz zauwazylam ze mu sie udziela! jak ja niemam apetytu to on tez :) a jak na cos mi sie zachce to i jemu smakuje :)
robi sie tez spiacy i czasem jak sie nazre lub wypije kilka piwek to mowi patrz tez jestem w ciazy i wypina brzuch :)

Do góry