reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babinki żyję !!!!!

cały maj mam wycięty z życiorysu, tylko komuniści i komuniści !!!

kompletnie nie wiem co u Was więc muszę ponadrabiać trochę !!!

ale sie stęskniłam..........

reklama
dzien dobry cioteczki, ja niewyspana, bo babel wczoraj zasnal o 20 i nie spi juz od 4.30 :-( masakra, rany kiedy ja sie wyspie???? jaka u was pogoda, bo w Zabrzu pochmurno, jak dla mnie to taka pogoda moze byc byleby nie padalo ;-)

cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)

Karlam- kliknięte. Zdjęcie super!!!!

Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku. :wściekła/y:MASAKRA!!!!! Nie pamiętam już takiej nocy. Jest dziś totalnie rozbita..... :-(

A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...:tak:

.Hej.

.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).

.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki:confused: ,jeśli tak to sporo tam będzie mamusiek z dzieciakami;-).Fajna Emilka:tak:.

.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone:confused:.

.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super:tak:.Sonia dalej uczęszcza do yamahy:confused:.

.justynka
my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać:tak:.

.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).

.Miłego dnia!.

.
spotkaniemj8.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT. (będzie któraś:confused:).

Cześć dziewczyny!!!!

Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...:laugh2:już nie będzie czasu na nic bo będziesz miała oczy dookoła głowy:-D

justyna - współczuje, że masz tyle pracy

mokatte - a gdzie jedziecie:confused::confused::confused:Do Chorwacji:confused::confused::confused:Coś mi umkło:-:)-:)-(I na ile:confused::baffled:

ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą :-DKamilek chyba też coś dostanie od babć :-):tak:Napewno kaskę ja też wole sama kupić małemu to co mi się podoba ;-)

Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie:confused::confused::confused:

Witam u nas nocka też kiepska.
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.

Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.

Kaszel alergiczny mnie dopadł.

Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki

reklama
Dziewczyny potrzebuje opiekunki z Dąbrowy Górniczej do dziecka 6 miesięcy. sprawa jest bardzo pilna. Nie mogę zrezygnować z pracy a obecna opiekunka zostawiła mnie z dnia na dzień.

Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.

Do góry