reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej babinki żyję !!!!!

cały maj mam wycięty z życiorysu, tylko komuniści i komuniści !!!

kompletnie nie wiem co u Was więc muszę ponadrabiać trochę !!!

ale sie stęskniłam..........

reklama
dzien dobry cioteczki, ja niewyspana, bo babel wczoraj zasnal o 20 i nie spi juz od 4.30 :-( masakra, rany kiedy ja sie wyspie???? jaka u was pogoda, bo w Zabrzu pochmurno, jak dla mnie to taka pogoda moze byc byleby nie padalo ;-)

cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)

Karlam- kliknięte. Zdjęcie super!!!!

Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku. :wściekła/y:MASAKRA!!!!! Nie pamiętam już takiej nocy. Jest dziś totalnie rozbita..... :-(

A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...:tak:

.Hej.

.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).

.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki:confused: ,jeśli tak to sporo tam będzie mamusiek z dzieciakami;-).Fajna Emilka:tak:.

.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone:confused:.

.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super:tak:.Sonia dalej uczęszcza do yamahy:confused:.

.justynka
my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać:tak:.

.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).

.Miłego dnia!.

.
spotkaniemj8.jpg
JUTRO O 20.00 CZAT. (będzie któraś:confused:).

Cześć dziewczyny!!!!

Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...:laugh2:już nie będzie czasu na nic bo będziesz miała oczy dookoła głowy:-D

justyna - współczuje, że masz tyle pracy

mokatte - a gdzie jedziecie:confused::confused::confused:Do Chorwacji:confused::confused::confused:Coś mi umkło:-:)-:)-(I na ile:confused::baffled:

ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą :-DKamilek chyba też coś dostanie od babć :-):tak:Napewno kaskę ja też wole sama kupić małemu to co mi się podoba ;-)

Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie:confused::confused::confused:

Witam u nas nocka też kiepska.
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.

Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.

Kaszel alergiczny mnie dopadł.

Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki

reklama
Dziewczyny potrzebuje opiekunki z Dąbrowy Górniczej do dziecka 6 miesięcy. sprawa jest bardzo pilna. Nie mogę zrezygnować z pracy a obecna opiekunka zostawiła mnie z dnia na dzień.

Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.

Do góry