reklama
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Justyś my tez za tobą sie stęskniłyśmy :-)
Mokatka to juz za 4 dni wyjeżdżacie :-) Wybawcie się za mnie porządnie ;-)
Mokatka to juz za 4 dni wyjeżdżacie :-) Wybawcie się za mnie porządnie ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzien dobry cioteczki, ja niewyspana, bo babel wczoraj zasnal o 20 i nie spi juz od 4.30 :-( masakra, rany kiedy ja sie wyspie???? jaka u was pogoda, bo w Zabrzu pochmurno, jak dla mnie to taka pogoda moze byc byleby nie padalo ;-)
cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)
cioteczki czy moge Was prosic o zaglosowanie na Michalka? :-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Karlam kliknięte ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
dzikujemy
Karlam- kliknięte. Zdjęcie super!!!!
Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku. MASAKRA!!!!! Nie pamiętam już takiej nocy. Jest dziś totalnie rozbita..... :-(
A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...
Dzisiejsza noc to masakra:-(.
Po pierwsze odwiedziła nas sąsiadka i zasiedziała się do 00.30. Potem nie umiałam zasnąć. A kiedy w końcu sen nadszedł, Matynka sie obudziła z płaczem (koło 4) Malutka ukołysana zasnęła, a ja następną godzinę wierciłam się w łóżku. MASAKRA!!!!! Nie pamiętam już takiej nocy. Jest dziś totalnie rozbita..... :-(
A wieczorem mamy spotkanie z kandydatką na nianię... Trzymacie kciuki...
.Hej.
.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).
.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki ,jeśli tak to sporo tam będzie mamusiek z dzieciakami;-).Fajna Emilka.
.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone.
.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super.Sonia dalej uczęszcza do yamahy.
.justynka my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać.
.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).
.Miłego dnia!.
.
JUTRO O 20.00 CZAT. (będzie któraś).
.mokkate wow niedługo wyjeżdżacie,nie zapomnij wziąć baterii do aparatu a raczej ich naładować;-).
.czarnulka biedna twoja nóżka,a jak jest bąbel to chyba powinnaś się udać do lekarza,bo to już poparzenie któregoś tam stopnia.A te dziewczyny z innego forum zaprosiłaś na urodzinki Wiki ,jeśli tak to sporo tam będzie mamusiek z dzieciakami;-).Fajna Emilka.
.karlam też kliknęłam ale nie pojawił mi się komunikat ze zagłosowałam więc nie wiem czy to jest zaliczone.
.sandros możecie się już wybierać na przejażdżki rowerowe w trójkę,super.Sonia dalej uczęszcza do yamahy.
.justynka my też tęsknimy ,ale mam nadzieję ze od czerwca będziesz tu regularnie pisać.
.ewcik dobrze że się babcie zrzucą;-).
.Miłego dnia!.
.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Cześć dziewczyny!!!!
Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...już nie będzie czasu na nic bo będziesz miała oczy dookoła głowy
justyna - współczuje, że masz tyle pracy
mokatte - a gdzie jedziecieDo ChorwacjiCoś mi umkło:---(I na ile
ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą Kamilek chyba też coś dostanie od babć :-)Napewno kaskę ja też wole sama kupić małemu to co mi się podoba ;-)
Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie
Karlam - ja też oddałam głos ;-)Tak to prawda Kamilek duży w sobote skonczy 8 mcy. Ciesz się jeszcze tym, ze mały nie raczkuje i nie wstaje zobaczysz jak to potem jest...już nie będzie czasu na nic bo będziesz miała oczy dookoła głowy
justyna - współczuje, że masz tyle pracy
mokatte - a gdzie jedziecieDo ChorwacjiCoś mi umkło:---(I na ile
ewcik -fajnie, że babcie się zrzucą Kamilek chyba też coś dostanie od babć :-)Napewno kaskę ja też wole sama kupić małemu to co mi się podoba ;-)
Dziś niedawno o mało nie dostałam zawału normalnie mały wszędzie włazi i wystarczy chwila nie uwagi... otóż stanął przy kaloryferze i chyba się puscił wiec sie uderzył i zaczął płakać patrze a na raczce ma krew od razu mi sie zrobiło słabo ale patrze raczka nie przecieta wiec patrze skąd ta krew a ona z buzi więc myślałam, że zemdleje Wzięłam wacik z zimną wodą i wsadziłam mu między usta i mu ulżyło po chwili patrze nie ma już krwi ale do buzi nie pozwoli zaglądnąć. Ale jakoś udało mi sie podpatrzeć ząbki ma w całości na podniebieniu nie ma rany wiec poprostu chyba z dziąsełka mu troszke poleciało. Jak myślicie
makitoza
Fanka BB :)
Witam u nas nocka też kiepska.
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.
Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.
Kaszel alergiczny mnie dopadł.
Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki
Poszlismy spać późno i tym razem piesek dał się we znaki o 2 i 4 nad ranem spacerek odbył.Wymioty i biegunka ale juz jest ok.
I puść tu psa to zje co popadnie.
Kajtusia oglądamy i czekamy aż się ochłodzi.
Kaszel alergiczny mnie dopadł.
Jutro idę do przedszkola na Dzień Matki
reklama
MamaTygrysa
Początkująca w BB
Dziewczyny potrzebuje opiekunki z Dąbrowy Górniczej do dziecka 6 miesięcy. sprawa jest bardzo pilna. Nie mogę zrezygnować z pracy a obecna opiekunka zostawiła mnie z dnia na dzień.
Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.
Proszę jak coś wiecie to dajcie znać.
Podziel się: