reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
lilith ja się muszę przyznać że to była wpadka :) wtedy byłam w szoku ale jak doszłam do siebie to nie żałuję że tak się stało :) w miarę rozwoju ciąży już zaobserwowałam zmiany w psychice,jednak te 9 miesięcy nie służy tylko na rozwój maleństwa ale także nasz własny :)

wiem że do 10 września już niedaleko ale nie mogę się doczekać tego usg i chciałabym zobaczyć że wszystko ok no i oczywiście płeć maleństwa :)

reklama
LILITH odezwe sie na gg , ale na razie musisz duzo odpoczywac wiec ci nie będę zawrac głowy. Mnie taz bolało w krzyżu ( i czasem nadal boli) ( no i z tym krzywym kręgoslupem u mnie to fakt :) ), ale zauwazyłam ze to działo sie głównie wtedy gdy duzo czasy spędzałam siedząc. Jak sobie troche pospacerowałam, poruszałam sie i popływałam to mi to zaczeło stopniowo przechodzic. I teraz tylko jak za długo siedze to mam takie bóle.
No i czasami jeszcze taki krótki kłujący ból w brzuchu, ale lekarz mi powiedział ze jak na USG jest wszystko ok to nie ma sie czym przejmowac, ze takie bóle mogą sie zdarzac nawet do 20tyg.
Pozdrawiam :))

karolinna co do nas to u nas wsumie tez to byla wpadka ale kontrolowana...ze tak to nazwe....wkazdym razie mielismy sierpien sobie odpuscic w staraniach....ale ze mialam urodzinki...a wtedy owulacje....no i akurat sie udalo :):)

Goska!!! tak teraz leze i odpoczywam i nic a nic juz mi sie nie leje!! to super i nie martwie sie!! to musialo byc plamienie implantacyjne...wkazdym razie nic groznego!!! :):) No i fajnie bedzie sie tak pozniej umowic z brzuszkiem!! a na kiedy masz termin?

Witajcie! Dziękuję Wam bardzo za wszystkie miłe słowa. Dzisiaj wybieram się do lekarza i mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Napiszę Wam jak było. Troszkę mnie uspokoiłyście. Karolinnko rzeczywiście musiałyśmy się minąć w szpitalu. Dziś wracam tam z powrotem, bo idę odwiezić moją koleżankę - współlokatorkę z sali podczas mojego pobytu w szpitalu. Mam nadzieje, że u niej wszystko ok, bo miała dziś cesarkę. Sama nie wiem czy mnie wpuszczą, jak myślicie? Ona bardzo mnie prosiła o odwiedziny, więc chyba nie wypada mi nie pójść. Nie mogę się doczekać kiedy ujrzę jej Maleństwo. Pozdrawiam Was wszystkie. Buziaczki!!! ::)

lilith tak to się okazuje że w większości powodem problemów z zajściem w ciążę jest stres że się nie uda,a wy przestaliście się starać w sierpniu i bum :)

beata78 myślę że nie będzie żadnych problemów z wpuszczeniem Cię na salę :) ale ja tam nie lubię chodzić nawet po wypis :) ale skoro Cię poprosiła o wizytę to jak najbardziej tam jedź.

Dzięki Karolinnko. Napiszę Wam swoje wrażenia. Ja też nie lubię szpitali, ale akurat dziś i tak tam jestem, bo muszę odebrać receptę na paski do glukometra, więc wpadnę do niej przy okazji. Nie chcę jej i mężowi za bardzo zakłócać radośći z dziecka swoją obecnością. Buziaczki. A! No i mam zamiar dowiedzieć się dziś od lakarza, co trzeba zabrać ze sobą do szpitala dla Maleństwa, bo podobno w każdym szpitalu obowiązują w tym zakresie inne normy. PA!

czuje sie tu niepotrzebna z deka ;D nic wpadne tu jeszcze kiedys zapytac jak sie czujecie i pocieszyc sie z wami dzieciatkami , a moze do nst ciazy? Trzymajcie sie baloniki cieplutko i uwazajcie na siebie , a przede wszyystkim POWODZENIA .

CZesc dziewczyny.....
Jak tam Wasze brzuszki???
Moje maleństwo chyba bedzie wkrotce chodzic bo juz wstaje i sie lapie szczebelek...
karolinna - jak sie nazywa ten program do zmniejszania zdjec i czy jest po polsku ja mam z tym ciagle problem..

No a apropo wpadek to my sie staraliśmy bardzo dlugo - prawie przez cale studia sie wahalam że sobie nie poradze jak by byl tak dzidzius a tu pod koniec ups niespodzianak...

aga77 - a dla mnie zdecydowanie porod ktory sie skonczyl cieciem a okres pologu szybko minol chocby miesiaczka...

A wiecie że moja mala skonczyla 8 miesiecy ja karmie dalej piersia i nie mam jeszcze okresu czasem sie zastanawiam czy to normalne..

Pozdrawiam Was wszystkie buzki ide sprzatac bo mala śpi...

papa

aga77 jak to nie potrzebna ???
nono5gf.gif
po prostu musisz duuużo pisać :) za słowa powodzenia to z reguły nie dziękuję :) po co zapeszać :D

miza ostatnio byłam na stronce Twojej córunii i nawet wpisałam się do listy gości :) śliczna córka :) .Ten program nazywa się ACD photo editor 3.1 jest on po angielsku ale powinnaś się połapać(skoro mnie się udalo ... :) ) ,ja to robiła bardziej na wyczucie i próbowałam aż w końcu zajarzyłam :) a próbowałaś zmniejszać w Paint-ie z windowsa?. Pewnie jesteś ze swojej dzidzi bardzo dumna?

reklama
Do góry